Colectia de toamna-iarna 2005 (200)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina deja e la 40s+2, as vrea tare mult sa se nasca bebicu' pana plec in concediu sa apuc sa-l vad. Sa vedem, eu inca sper.

Atunci lasa si tu metodele pt 40+ Prietena mea nici acu, nu vrea sa l;e aplice.

Bic propun entertainment disponibil la fata locului: jucat cu bete, frunze, aruncat pietre in rau, identificat pestisori in rau, broscute, poti incerca pescuit improvizat (daca e voie), cules flori de camp, impletit coronita... mai vin si alti copii? Ale mele s-au jucat cu taciunii, au facut prajituri, magazin... rezultatele vestimentare s-au vazut...

Nu intelesesem daca ati mai fost cu cortul, ziceai de prima data, dar de fapt era vorba de prima data cu Sma.

Noki ce facusi a examen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

deci:
plan de vacanta - il scriu aici ca sa mi-l improspatez, ca cica io-s capul limpede al excursiei, mama si sor-mea sunt varza si au amandoua niste proiecte cmplite de terminat in urmatoarele 48 de ore. io am datoria sa le fac si bagajele
plecam ca fetele vineri seara, pana ne cazam la barcelona se face miezul noptii
la bcn stam 28, 29, 30, 1 si 2, deci 5 zile
nu le-am facut programul pe zile, ne orientam in functie de vreme, desi se pare ca o sa fie frumos fara sa mori de cald.
am asa
- 1 zi mergem cu trenul pe coasta pana la blanes - mergem la gradina botanica, mancam la pranz acolo, luam vaporasul pana la tossa, facem plajica si ne plimbam, ne intoarcem cu vaporasul la blanes, luam trenul inapoi la bcn
- 1 zi partea S - faleza si Montjuic
- 1 zi cartierul vechi
- 1 zi parc guel, pedralbes, tibidabo
- 1 zi la alegere, sa aiba si ele impresia ca hotarasc ceva
toate zilele includ shopping

pe 3 plecam la toulouse, 8 ore cu autocarul, ne asteapta cineva acolo si ne planteaza in satucul unde are loc nunta, sa mor io daca mai stiu cum il cheama (pe satuc)
pe 4 mergem la albi la muzeul toulouse-lautrec
pe 5 si pe 6 suntem legate de nunta si de-ale nuntii
pe 7 probabil ca vizitam toulouse
pe 8 iar 8 ore cu autocarul inapoi la bcn, de unde luam avionul care ne depune pe la casile noastre pe 9 la ora 1:30. am.
va pup, plec la listele mele

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am o intrebare: Stiti ceva de Gandacel si minunile ei? Aveti nr ei de tel? A disparut subit, insa eu as dori sa stiu cum sunt, cum se descurca, etc.
Poze cu freza de Anutzache vor fi maine.
Mai raportez o Irisuca care la 8 luni zice mama, merge de-a busilea viteza. Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina- pai,mai ai de copt cozonacelu,nu ai decat 37 de saptamaani.ultimile zile ,sunt mai lungi decat cele 9 luni la un loc.

corap- asta da ,organizare.drum bun!

meems- nu stiu daca e scumpa romanca-gradinita ,da merita.

camelia- bine ca nu mai e suparata!

anda- de anul trecut dormim in pat normal,langa el am pus ursul imens de plus din dotare in caz de....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi iti doresc sa-ti vezi finutul curind, nasica!
nu voi aplica nici o metoda, sa vedem cit o rezista. cu cit se duce mai spre due date, cu atit mai bine

Pumba astazi am 38 de saptamani ( te rog... o saptamina este foarteeee importanta pentru mine, care am numarat zilele)
si da, ai avut dreptate pina la urma, lui pufoselu' ii place la mine in burtica. sau este ascultator si stie ca-l vreau in iulie

Ripleyutza Ganda mi-a scris acum citeva zile, este foarte ocupata cu serviciul + cei mici.

Cata tot uitam; imi place Bia tunsa!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

imi dati si mie idei ptr cadou de sef?luam toata firma de vreo 2000 lei noi.

stiu ca a fost un subiect pe forum pe tema asta dar nu stiu cum sa-l caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Miri daca doresti ceva personal pentru seful tau, la marriot este magazin Dupont cu stilouri, butoni , brichete etc. Sunt de firma,sunt fitoase si cred ca de 2000 ron puteti lua un stilou super si eventual o bricheta, sau doar butoni. Sunt ultima fita.
Daca va tine intrati si la Mont Blanc dar nu garantez ca gasiti ceva la banii astia. Astea sunt sfaturi de la metrosexualul de barbata-miu.......
Noki a dat examenul ieri la 19.30, a facut foarte bine, asteapta un 10 minim 9, deci de azi am partenera de parc bine dispusa. ferice dde mine....
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Am niste nervi de morr...tocmai am scris un mesaj si cand i-am dat send am vazut ca de fapt nu eram logata...asa ca acum reiau in graba totul ca sunt intr-o agitatie maxima de cand ma ramas singura la servici...
Am citit o parte din ce ati scris voi, am vazut ca ati intrebat de Tania,Buluci parca intreba...daca nu cumva confund eu...Tania este in Bulgaria in vacanta si se va intoarce miercuri sau joi parca ...
Mie mi-a plecat colega in concediu asa ca s-a dus naibii timpul liber la servici(care oricum nu prea exista)...asa ca am un chef de treaba ..mai ales pe caldurile astea...
Ma distreaza perlutzele scoase de copii, Andreea mea cand trecem strada ma ia de mana si incepe " Andeea are ghija de mama ei" si ma trage dupa ea de zici ca suntem la concurs chiar daca prin jur nu-i urma de masina.

Va pup.

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helou, helou.

fetelor, o intrebare am ca-s cam necajita. Vlad a facut marti vaccinul si de atunci o tine intr-o febra de 38.3-39.0, nu misca piciorusul, nu-l indoaie, abia azi a inceput sa mearga cat de cat...

asa ati patit si voi??? please...

in rest...sunt cu socrela acasa, azi vroiam sa-i deportez la tara pt o saptamana pe pitici dar stau cu frica de vaccinul asta nenorocit.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Iar referitor la cadou de sefi...noi i-am luat sefului un tablou de ziua lui, ii plac chestiile astea artistice si se pare ca l-am "nimerit" in punctul sensibil..parea ca i-a placut..dar a fost mai mult de 20 de mil...

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput