Labrador auriu - de vanzare
Este cineva printre voi care sa-si doreasca un pui de Labrador?
Am 8, 4 deja dati si nu vreau sa ii duc in pet-shop pentru ca mi-e frica sa nu ia cine stie ce virus sau sa nu le dea mancarea care trebuie. Asa ca prefer sa ii dau eu direct.
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157605423798788/" target="_blank">Aici ii puteti vedea.
Astept intrebarile voastre.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
Raspunsuri
roxanal spune:
Buna Crisis, in principiu eu as dori unul..daca poti sa-mi dai mai multe detalii : cate luni au? cand se pot lua, cat costa, ce ingrijiri necesita, cum se pot lua, etc
vad ca esti din constanta, eu sunt din bucuresti
marius68 spune:
buna seara..ne dorim un pui de labrador auriu pentru fetita noastra..dati un nr de tel sau un email..multumim
quote:
Initial creeata de crisis81
Este cineva printre voi care sa-si doreasca un pui de Labrador?
Am 8, 4 deja dati si nu vreau sa ii duc in pet-shop pentru ca mi-e frica sa nu ia cine stie ce virus sau sa nu le dea mancarea care trebuie. Asa ca prefer sa ii dau eu direct.
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157605423798788/" target="_blank">Aici ii puteti vedea.
Astept intrebarile voastre.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
crisis81 spune:
Roxana ti-am trimis PM. Eu am stat pana acum la bloc, dar recomand Labradorul daca stati la curte. Eu o am inscrisa pe a mea la o gradinita speciala pt catei. Vine cineva dimineata la 9 si o ia si o aduce la 5 dupa amiaza si acolo toata ziua alearga si se joaca. Doar asa am putut sa o tin vesela si sanatoasa la apartament. Pantru ca lor le place mult aerul liber.
marius68 chiar azi am dat un puiut la o fetita de 4 ani din Bucuresti. A fost emotionant momentul pentru ca nu ea a ales catelul ci catelul a ales-o si nu s-a mai dezlipit de ea. Telefonul meu este 0726 363964. Eu sunt din Constanta si pot aduce puiul la Bucuresti, dar la Iasi .... chiar nu stiu cum, doar sa veniti pe la mare .
SilverWolf spune:
Bunaziua. Mai aveti catelusi. De curand am pierdut un bun prieten caine (murit de batranete) si sunt in cautare de un nou partener. Stau la casa si am o curte mare si o familie de 4. Tata a mai avut caini de rasa deci avem experienta si catelusului nu-i va lipsi nimic. Daca ati putea, sa imi dati un nr de telefon ca sa pot lua legatura cu dumneazoastra. Tel meu:0258.822764 mob:0728209229
andreea_oro spune:
Vand 2 femele labrador auriu, varsta 10 saptamani, deparazitate si vaccinate(inclusiv al 2-lea vaccin), cu carnet de sanatate la zi. Se pot vedea parintii. Pret negociabil.Merita vazute!!