*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***
Raspunsuri - Pagina 9
flavia ramona spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by ChrisDun
Flavia Ramona, am dat din intamplare peste mesajul tau in care spuneai de o invitata la emisiunea Oanei Cuzino, care avea rochia www.laredoute.fr/vente-robe-cache-coeur-femme.aspx?productid=324121647&documentid=346108&categoryid=32665599&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta Aceasta rochie si-a luat-o finutza mea, dar mi-a fost jena sa o bag la mica publicitate, atat mi s-a parut de odioasa
Mey, rochia aia o am si eu, am purtat-o o sg data, am prins-o cu un acusor mic de siguranta la decolteu ca altfel s-ar fi vazut pana la buric dar nu e odioasa...
Ti-am trimis PM cu parola contului comun.
Da, de aia era vorba. Si eu o am si ca si Clau mie imi place si am prins-o cu ata putin k sa nu fie prea mare decolteul. Materialul mie imi place mult, poate ca as fi vrut culorile mai tari, dar nu ma deranjeaza.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by cric
Am primit un cod pe mail...ca isi cer scuze pt nu stiu ce probleme tehnice am avut pe site si imi trimit un cod pt cadou "SUPPORT" culoare "ARGENT". Habar nu am ce este. 57738
Din experientele anterioare:intra la reduceri si hainutele din colectia noua?
Uite; oribilitatea asta.Si frantuzoaica a primit-o si sparta, se pare.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
soanso spune:
neata...
eu tot pun in cos si vad ca nu ma mai pot opri...
cine imi traduce si mie ce culori sunt astea:
pivoine=
poudre=
SOSO (20 dec 2005)
Bratu Monica spune:
Eh,traiasca posta romana!eu am primit-o intreaga!!
Este oribila!!!!!!!!!!!Suportul este dintr-o tabla ordinara in care te poti taia oricand,iar ceara miroase foarte nasol.L-au trimis in locul unui cadou care normal ,se epuizase.
Monikka
Bratu Monica spune:
SALUTARE TRUPA!
AMR 3 ZILE cum bine spunea Claudia.Maine mai alimentez cardul si miercuri ma voi invoi putin de la job.
Mada ,Claudia,Jasmin,Lorenza,Gabitaco,Miki abia astept sa umplem paginile ca odinioara si sa ne bucuram de lucrusoarele cumparate.
scuze daca am omis pe cineva dar numarul forumistelor Lr a crescut si mi-e greu sa tin minte pe toata lumea.
Abia astept ziua de miercuri !Va pup si va doresc spor la shoping!
Aissa concediu placut!
Monikka
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by miki68
Uite; oribilitatea asta.Si frantuzoaica a primit-o si sparta, se pare.
cristina d.
[/quote]
Moama,e horror!Se asorteaza cu nuisseta de mamaie!
Monikka,!
Bratu Monica spune:
Iar am intrat in febra.
fetelor parca a luat cineva asta:http://www.laredoute.fr/vente-2-tuniques-femme.aspx?productid=324131163&documentid=207608&categoryid=22899486&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
e super pret.ce spuneti merita?Imi pare cam decoltata .Cine a luat-o imi spune si mie ceva pareri?
Please!!!!!!!!!
Monikka
danita spune:
salutare
problema : am primit email de confirmare a comenzii dar in email nu e indicat cadoul ce mi-l dadea prin folosirea codului . in suivi apare si cadoul . ce sa fac ? sa le bat in poarta cu un email ?? sfaturi sfaturi :)
pupici
D
miki68 spune:
quote:
Originally posted by soanso
neata...
eu tot pun in cos si vad ca nu ma mai pot opri...
cine imi traduce si mie ce culori sunt astea:
pivoine=
poudre=
SOSO (20 dec 2005)
Cum LR are o viziune diferita a culorilor, am dat cautare in "recherche un mot cle..." si pt. pivoine mi-a dat www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderSearch&Keyword=pivoine" target="_blank">astea (un fel de roz-movaliu), iar pentru poudre am ajuns la concluzia ca e un fel de alb-galbui
cristina d.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by danita
salutare
problema : am primit email de confirmare a comenzii dar in email nu e indicat cadoul ce mi-l dadea prin folosirea codului . in suivi apare si cadoul . ce sa fac ? sa le bat in poarta cu un email ?? sfaturi sfaturi :)
pupici
D
BeBelusca
Din cate imi amintesc, parca in confirmare nu e trecut si cadoul. daca-ti apare in suivi, e ok.
cristina d.