*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***
Raspunsuri - Pagina 19
ANKA-iasi spune:
eu tot inchid calculatorul ca nu mai am rabdare......dupa 10 min iar il deschid....deja am ametit si zic gataaaaaaa nu mai intru pana mainenu rezist!!!!sa nu mai spunem ca david imi da desteptarea la6.atunci sa vezi asteptareaaaaaa
claujro spune:
Sunt la Breaza! De azi am si net! Au venit aia de la Romtelecom sa instaleze Clik Netul... Numa ca sunt singura cu ambii copii si nu cred ca voi avea timp de shoping . Poate noaptea, dupa ce ii culc pe ei...
soanso spune:
nu au anuntat cu surle si trambite reducerile astea!!!
nu stiu care o fi motivul dar tare mie teama ca nu vor fi reduceri asa de mari ca si altadata,sunt scumpe produsele acum unele dintre ele nu-si jusrifica pretul...poate alea cu 65 % reducere se apropie de realitate...e parerea mea.
multe dintre bluzite ,camasi etc nu merita mai mult de 10 euro sincer!
camasi ,fuste care anul trecut erau 3 euro acum sunt scoase la innaintare la 10 euro ...nu merita nici 3 E unele dintre ele!
sa vedem ce o fi maine dar prevad produse scumpe!
SOSO (20 dec 2005)
miki68 spune:
Doamne, numai am rabdare! www.laredoute.fr/vente-ballerines-active-wear.aspx?productid=324098592&documentid=389608&categoryid=32411507&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Astia-i cumpar primii. Asta apropo de preturi demente!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by miki68
Doamne, numai am rabdare! www.laredoute.fr/vente-ballerines-active-wear.aspx?productid=324098592&documentid=389608&categoryid=32411507&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Astia-i cumpar primii. Asta apropo de preturi demente!
cristina d.
Eu zic sa-i comanzi de acum!Mai mult ca sigur,maine nu-i mai gasesti,oricat te-ai grabi!
miki68 spune:
Aaa, uitam. Au pus link spre solduri pe prima pagina a sitului.
cristina d.
missdeutza spune:
Miki foarte tari balerinii aia si par si f comozi...i-am ochit si eu demult...la cate lucrusoare am pus in cos sincer am uitat de ei....oricum sper sa ai noroc si sa aiba maine nr tau...ce sa zic...abia astept... mai ales k e primul meu sezon de reduceri