*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***
Raspunsuri - Pagina 12
Lorenza spune:
Si dai click pe produs si apare altceva,siteul abia se taraie,si cand in sfarsit vrei sa dai comanda,dupa ore bune,zice ca nu-i bun cardul sau mai stiu eu ce-ti mai zice!Of si de-abia astept!
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Si dai click pe produs si apare altceva,siteul abia se taraie,si cand in sfarsit vrei sa dai comanda,dupa ore bune,zice ca nu-i bun cardul sau mai stiu eu ce-ti mai zice!Of si de-abia astept!
Masochista mica ce esti!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
fetelor ce va invidiez ca v-a ramas "febra" asta in voi...anul trecut si eu umpleam cosul disperata si miercuri dimineata nici n-am respirat pana n-am dat o comanda ...dar acum...ma uit ca prostu pe site si nu gasesc nimik de pus in cos oare m-am prostit de cap sau gravideala e de vina?
oricum ce o sa comand o sa fie de bebe ca pt mine am destule si chiar si de gravida mi-am facut stoc serios cat pt 5 sarcini
va urez sa nu va enervati tare miercuri!!!si sa mearga afurisitul de site!
23+ DAVID
miki68 spune:
Eu, de obicei, nu dau nici o comanda in prima zi. Las sa se "mai aseze" preturile! Ca descoperi produse carora le scade pretul si de la o zi la alta. Si mai cred si ca ce-i al meu e pus deoparte! Oricum, va recomand, acolo unde exista, cititi si opiniile. Eu am vrut sa pun in cos niste balerini bronze cu elastic la staif care pareau ca-s ok, dar din multele opinii, nici una nu era favorabila
cristina d.
Lorenza spune:
Nuschu,normal ca nu te mai tenteaza.Cine poate sa concureze cu un?
Nimeni si nimic,of course!
Miki,si cum zici,poti sa stai linistita in prima zi?Esti tare!
miki68 spune:
quote:
Ei, nu stau chiar linistita, sa stii! "Sar" pe site imediat cum ajung la birou si dau refresh, refresh... pana la 9. Incerc sa vad cosul, sa navighez pe site... Dar deobicei nu-mi iese pasienta si ma enervez si inchid. Rezist 10-15 min., iar incerc.... Oricum, ne asteapta o perioada grea! Oricum, eu in prima zi ma bag mai ales la aubaines ca-s reducerile mai mari si dispar mai repede produsele.
cristina d.
Lorenza spune:
Da,ai dreptate cu aubainesul,eu il cam uit.Ma trezesc mai tarziu,cand s-a luat crema si a ramas ciurucul!
nushulica spune:
quote:
Nuschu,normal ca nu te mai tenteaza.Cine poate sa concureze cu un?
Nimeni si nimic,of course!
ai dreptate dar uite ca m-am uitat acum pe site si am umplut si eu cosul numai cu lucrusoare de bebe offf tare-i greu cu shoppingu asta...saracu copil o sa aiba hainute cat n-o sa apuce sa imbrace ca stiu sigur ca o sa si primeasca o droaie la nastere ca toti asteapta momentul
miki ai dreptate cu aubaines acolo sunt reducerile de 80-90% la colectia noua abia daca baga 70%
23+ DAVID
Bratu Monica spune:
Fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!1
am insomnie pana miercuri.Abia astept sa ajung luni la banca.Ce mai cumparati?
Monikka
ANKA-iasi spune:
m-am pus si eu pe verificat coduri ca sa nu mai pierd timpul miercuridin multitudinea de pe lista,care zilele trecute mergeau,acum nu imi mai accepta decat doua,ala cu gentile si inca unu....ce set de picnic,ceas,etc...