Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 10
dma2007 spune:
micky intra si editeaza mesajul si da enter intre cuvinte ca sa faci mai multe randuri de sris
30s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
Andreea Mariasper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
M&M spune:
Offf!!!!! Biata Sun!!! Dma, multumim de vesti!!! Suntem alaturi de Sun si ne rugam pentru micuta Teodora sa treaca cu bine acest hop!!!
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 60 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Mada, ti-ai schimbat DPN-ul
!!! NU era la inceputul lui iulie???![]()
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 60 ZILE

MissJJ spune:
Dma multumim pt vesti.
Laura in continuare ne rugam sa treceti cu bine de aceste probleme si sa se refaca printesa Teodora complet.
Multa putere si ne gandim mereu la voi!

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 Zile
oanasm spune:
ioi...scuze..miky ma grabisem sa scriu repejor si...deci, vroiam sa zic sa mergi la editare mesaj, si sa pui niste ENTER-uri, sa ingustam un pic pagina
dma multumim de info legate de Sun imi dau seama ca e disperata...bine ca are laptic!!! Doamne ajuta in continuare! sunt sigura ca se vor intoarce acasa toti trei fericiti!!!!
Oana
30+ cu

o noua viata
filmuletz bb
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Mada, ti-ai schimbat DPN-ul!!! NU era la inceputul lui iulie???
Cristina31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 60 ZILE
Cristina nu ca l-am schimbat eu am pus 5 iulie la inceput pt ca la noi abia pe la jumatea sarcinii iti da un dpn final si ei mi-au dat maxim pana pe 5 iulie. Apoi dupa scanul de datare de la 12 sapt a iesit dpn 26 iunie, dar tinand cont si de ciclu am decis pe caiet sa fie final 28 iunie. Dar eu am calculat dupa ala de la ecograf pt ca si la ecografia de la 20 de sapt tot asa mi-a iesit nr de sapt, de aia mai am nmai 6 zile pana la termen adik 26 iunie ala si pe 2 iulie am programare la moasa daca depasesc si pe 5 maximul dat de ei e inducerea daca nu nasc pana atunci.
Oricum ei in caiet au mers pe nr de sapt de la ecograf adik cu termenul de 26 iunie, dar pe caiet pe fatza final edd e 28, ma rog diferenta de doua zile nu mare lucru.

Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 Zile
M&M spune:
quote:
Originally posted by mada_mxmquote:
Originally posted by cristina_26
Mada, ti-ai schimbat DPN-ul!!! NU era la inceputul lui iulie???
Cristina31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 60 ZILE
Cristina nu ca l-am schimbat eu am pus 5 iulie la inceput pt ca la noi abia pe la jumatea sarcinii iti da un dpn final si ei mi-au dat maxim pana pe 5 iulie. Apoi dupa scanul de datare de la 12 sapt a iesit dpn 26 iunie, dar tinand cont si de ciclu am decis pe caiet sa fie final 28 iunie. Dar eu am calculat dupa ala de la ecograf pt ca si la ecografia de la 20 de sapt tot asa mi-a iesit nr de sapt, de aia mai am nmai 6 zile pana la termen adik 26 iunie ala si pe 2 iulie am programare la moasa daca depasesc si pe 5 maximul dat de ei e inducerea daca nu nasc pana atunci.
Oricum ei in caiet au mers pe nr de sapt de la ecograf adik cu termenul de 26 iunie, dar pe caiet pe fatza final edd e 28, ma rog diferenta de doua zile nu mare lucru.
Mada mami deArianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 Zile
AM inteles...eu tot socoteam ca pana pe 5 iulie nu imi ieseau 6 zile
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 60 ZILE

Marina_1609 spune:
eu sunt convinsa ca fetita Laurei o sa se faca bine si in curand o sa vina acasa 
32+ cu
ANA SOFIA ???
http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
diarux spune:
buna seara , fetelor! una calda, alta rece... Tare mai sufera micutza lui SUN! dar DD e mare si le vede pe toate si nu va lasa un sufletel asa de firav singur! asa ca trebuie sa speram ca va fi totul bine. 

bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor