Gradinita Pisicel
Buna,
Stie cineva ceva despre gradi Pisicel de pe Serban Voda?
POate da cineva informatii din interior
?
Raspunsuri
ingridnen spune:
Pisicel asta nu mai exista la adresa de pe langa str. Serban Voda.
Trec des pe strada aceea cand ies cu catelul in Tineretului, si nu am mai vazut de multa vreme "miscari" la cladirea respectiva (a disparut si sigla aceea, picturile de pe gard..)
Ingrid si Cristi 6 ani si 10 luni
ade03 spune:
Buna,
Eu sunt interesata de aceasta gradinita, am vizitat-o acum 4 zile si mi-a lasat o impresie buna, dar m-ar ajuta si cateva informatii "din interior".
Baietelul meu, de 1 an si 11 luni, va incepe gradinita in martie, iar aceasta e gradinita pe care am ales-o dupa ce am vazut si alte 3 din cartier.
MMoniq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankesepamon puiul meu a fost un an la pisicel. mai are nevoie cineva de detalii? |
Buna,
Si eu as dori detalii. Am o fetita de 1 an si 6 luni si am vizitat gradinita si pana acum mi se pare o varianta buna. Si-au schimbat locatia din cate am inteles de la ei.
Multumesc!
Monica
SuperMami_1 spune:
Eu am baietelul inscris la aceasta gradinita si sunt multumita, desi este relativ mica, este foarte curata, personalul dragutz si mancarea excelenta.
puncte negative ar fi lipsa spatiului atat interior, cat si exterior,dar compenseaza pe timpul cald, cand isi desfasoara cursurile in parcul Carol, care este foarte aproape de noua lor locatie.
Noi suntem multumiti de aceasta gradinita.Pentru cine vrea detalii, stau la dispozitie.
Albumele noastre
Eseea spune:
Supermami, dar nu vroiai sa dai baiatul la gradi martisor? Te-ai razgandit, sa inteleg?
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
SuperMami_1 spune:
ba da, Essea in continuare intentionez sa-l inscriu la gradi Martisor, sa inceapa din septembrie, dar pana atunci va merge la aceasta gradi particulara, ca e cea mai buna solutie pt noi
Albumele noastre
Eseea spune:
am inteles. poate vom fi colegi de gradi, mai stii? ![]()
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
SuperMami_1 spune:
asa imi doresc si eu....sa reusim sa-l incriem la gradinita Martisor....am auzit ca e foarte buna.
Essea, tu iti mai pui dosarul si la alte gradi?
PS; nu-mi raspunde nimeni la intrebarea cu dosarul-Ce acte?
pup
Albumele noastre