am nevoie de un sfat

am nevoie de un sfat | Autor: zozolica

Link direct la acest mesaj

buna fetelot!sunt noua pe aici,dar m-am decis sa fac si eu parte din aceasta comunitate.cand am nevoie de o parere intru pe forum si aflu de acolo cam ce ma intereseaza.am si eu o mica MARE problema.de cand ma stiu tin diete peste diete.am 178 si acum 59 kg-60kg.cam pe aici....am avut insa si cu 17 kg in plus...find inalta nu se prea cunos5teainsa eram destul de solida...cam cum arata handbalistele...ma rog... ce vreau eu sa va zic este ca mi-am incetinit metabolismul si acum mi-e frica sa mananc...de fapt nu mai pot manca decat f putin:fructe si cam atat imi prieste mie.de ex intr-o zi mananc 2 covrigi dimineata si in rest cateva fructe..acum cirese si piersici.o alta problema e ca ma celulita desi am folosit timp de un an fara intreruoere creme de la vichy...sunt bune dar la un moment dat se obisnuieste organismul.acum am schimbat cu ROC si e super...mi-a dat fermitate...plus ca merg zilnic 10 km pe jos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

zozolica
nou venit

Romania
botosani
1 Posts

--------------------------------------------------------------------------------

tot eu sunt.doresc sa stiu dc produsele de slabit de la ardes sunt bune...dar ultimul aparut de la nivea?astept un raspuns .va pooop pe toate si sunteti super

Raporteaza la Moderator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Analize la endocrinologie pentru linistea ta, sa vezi daca totul e ok pe acolo si apoi cauti un nutritionist bun, ii explici care-i problema si impreuna reintroduceti treptat in alimentatie tot ce trebuie. Nu-i o solutie sa faci foamea pentru ca organismul va avea tendinta sa "depoziteze" tot ce-i dai cu picatura, mai ales daca faci si atata miscare.
Celulita apare si din cauze hormonale, (ai luat/iei anticonceptionale?) dar si de alimentatie...si din cate spui tu mananci haotic. Apa multa, dieta sanatoasa, sport faci deja si cremele ca supliment. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozolica spune:

multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi..iau anticonceptionale yasmine...dar nu ma simt rau de la ele.intr-adevar am o alimentatie haotica...ceea ce e ciudat e ca stiu ce ar trebui sa mananc,cand ar trebui sa mananc...dar mi-e frica sa nu ma ingras...in orice caz trebuie sa iau o decizie ,altfel risc sa defin frustrata si obsedata de ceea ce mananc.mai este cineva asa ca mine?sau doar eu sunt sarita de pe fix?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

zozolica - un plan alimentar dat de nutritionist e solutia pt tine
El te va invata si cum sa faci revenirea la o alimentatie "normala"

Succes

Mergi la inceput