Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
piolica spune:
nushulica, mama ce pofta mi-ai facut... si nu stiu la ce sa ma opresc din ce ai enumerat tu acolo, numai bunatati.
si eu gatesc la greu, acum citeva seri am facut niste rulouri din dovlecel verde (sint aia gen castraveti, nu stiu cum se numesc in ro) umplute cu ton, ansoa, capere si busuioc - plus alte minunatii.
iar ieri seara am facut carne pe gratar cu o garnitura de dovlecel rondele facute la gratar cu un sos de usturoi. miam-miam!!!!
hai ca nu va mai spun ca nu vreau sa va fac pofte.... 
28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
tzitziri spune:
bine...zambetmic, razi tu razi![]()
ma apuc sa calculez cand fac 28 de saptamani si cred ca maine sun pentru programare
...ce imi faceti voi mie![]()
24+ 
bebe David
sanziana27 spune:
Anca eu doar un biberon cu cioc am de la Nuk, dar Dragos nu a fost incantat de el!tetinele de silicon sunt mai rezistente.
Stiti ce trebuie sa aveti in vedere cand va orientati spre o anumita marca exclusiv la biberoane sa aiba toate marimile adica de la 125 ml pana la 330 ml (sunt copii mofturosi care vor sesiza ca le-ati schimbat marca si cand beau mai mult nu vor accepta alt biberon).
Eu nu am fost fanul unei marci si am luat diferite si ca forma si culoare si cu manere si fara si zornaitori si nu am avut niciodata probleme ca am ratacit unul sau s-a stricat!
23+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
alexa si mami spune:
sunt fresh, pregatiti de decolare, si ce caldura e afara 
laura, denisa
multumesc de majorete.
andreea_and, felicitari pt grasunica!
toate, ne auzim mai tirziu
alexa si
mami
alinushca spune:
quote:
Originally posted by nushulica
deci eu am facut ciorba de curca cu taitei de casa, pe urma alataieri am facut pastai cu usturoi si aripioare prajite cu sos de smantana, si azi fac varza dulce cu carne de rata(am de la tara oratania) ...eu gatesc zilnic aproape sau la 2 zile ca nu prea imi vine sa mananc din oras
spor la gatit!
Daca erai libera te ceream de nevasta !!!
andreea_and spune:
Am citit
si am revenit.
Alinushca
, mercic mult pt galerie si felicitari!
mussette, laureta, aly c, Boo felicitari pt bebelashii vostrii din clubul de 1kg+!!! La mai mare!
Alina
mercic mult pt reteta, o sa fac in weekendul asta si te anunt cum au iesit. Bafta la doctor azi!
Danucu multa bafta la examen!
Nerantula felicitari pentru noile achizitii! Sa pui poze sa vedem.
musette, Laura, alinushca, felicic, monyca felicitari ptr. schimbarea semnaturii!!
anca, tzitziri, nushulica, CD27, dyanira, piolica
Clau unde esti, n-ai terminat cu examenele?
bafta si sper ca esti ok!
Am uitat sa va spun si ca analizele a zis el ca sunt ok desi eu am vazut niste limfocite si neutrofile care erau in afara limitelor, ma rog, stie doc mai bine. Glicemia la limita inferioara
- mi-era cam frica de diabetul gestational la greutatea mea
. Mi-am facut programare pe 22 iulie la eco de saptamana 32+ la indicatiiile lui si cam atat, sa vad ce se intampla luni la neurochirurg. A si nu m-a mai certat ca m-am ingrasat, ce-i drept am mai adaugat "doar" 2kg de acum o luna. Ca tot veni vorba, raportez 8kg in plus fata de greutatea de la inceputul sarcinii, dar tinand cont ca la inceput am pierdut 10kg, de fapt sunt 18kg adunate
...
27+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
alinushca spune:
andreea pai sunt 8 nu 18
. Pierderea de la inceputul sarcinii o fi fost in mare parte si deshidratare si consum de rezerve de chestii bune care sa-l hraneasca si pe bebe si pe tine. La glicemia ta, e clar nu ai probleme. Nu mai stiu, vitamine mai iei acum ? Sau preferi sa papi din toate minunatiile (cum zicea gurmanda shefa Nusha)? Ai grija ce faci de aici inainte si nu te mai gandi la ce a fost
Be very very positive! 
andreea_and spune:
quote:
Originally posted by alinushcaquote:
Originally posted by nushulica
deci eu am facut ciorba de curca cu taitei de casa, pe urma alataieri am facut pastai cu usturoi si aripioare prajite cu sos de smantana, si azi fac varza dulce cu carne de rata(am de la tara oratania) ...eu gatesc zilnic aproape sau la 2 zile ca nu prea imi vine sa mananc din oras
spor la gatit!
Daca erai libera te ceream de nevasta !!!

Si eu, si eu! Nu te muti macar la Bucuresti, mai veneam si noi in vizita sa te "ajutam". Eu de cand cu sarcina nu mai am deloc energie sau chef sa gatesc, nu eram eu mare bucatareasa inainte dar imi placea sa ma invart pe langa aragaz..acum noroc cu sotul cand mai are timp mai imi face si mie un ardei umplut, o varza..Multumesc Alinush, e usor sa fiu positive cu asa sustinere,
Iau in continuare Elevit, daca asa a zis doc, asa fac.
27+ cu
Mina AlexandraPoze
Asa crestem
zambetmic spune:
dupa ce ca sunt racita si ma simt ca naiba, am si vomitat ... ca am pierdut masura la cirese ... 
tzitziri, pai am vazut in ticker ca ai nostri dolofani mai au amandoi fix 107 zile
deci o sa nastem in aceeasi zi ha ha ha ha
asta inseamna ca esti in sapt 28 intre 7 si 13 iulie ![]()
uf, asa imi vine sa intru in concediu sa nu ma mai lupt pe aici pe scaune la servici ![]()
24+ cu baietel Vladut
andy_galro spune:
Neata si de la mine la amiaza ![]()
Eu am mai scapat azi de un examen si acum astept notele...sper sa le fi luat pe toate ca doar in septembrie nu ma pot duce la restante cu burta la gura![]()
Felicitari fetelor cu bebei grasunei:laureta, boo, musette, aly_c!!! Super fetelor! In ritmul asta vom ajunge peste 4 kg cu bebeii!!! Bravo!
alina bafta mare azi la eco!

felicic, alinushca, aly_c felicitari pentru schimbarea semnaturilor!!!!
Ca tot ati vorbit de gogosi si mi-ati facut pofta ce credeti...aseara m-am apucat si mi-am facut....Yammy, yammy!!!!
iar azi fac o ciorba de pui a la grec si felul doi pulpe de pui cu legume la cuptor si mujdei de usturoi. Asaaa...acum ca am dat si raportul mai ramane sa va invit la masa, nu? Va astept cu drag!
Pupici tuturor!!!! 

25+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"