praline belgiene (27)
Raspunsuri - Pagina 2
MadyG spune:
Manca-v-ar mama de poete-cronicar sportiv ce sunteti voi!
Mah,da pe bune ca am fost dezamagita rau de cum au pierdut ai nostri cu Olanda.George spumega de nervi,cica de ce s-o fi lasat el de fotbal ca acuma ar fi jucat mai bine ca astia,cu toata mandra lor tinerete de doojde ani,care este...
Ardeiash,multumesc de intrebare!Dominique nu spune "mama",in schimb spune -f fericita, "tata".
mah,noi nu suntem bash bine,ca Dominique are diaree de o luna de zile,am crezut la inceput ca e de la dinti,am pus-o pe regim,am oprit laptele,am facut de toate si diareea tot nu i-a trecut;am facut analize si are o infectie bacteriana,habar nu am cum a facut-o;acum luam antibiotic,dar nu cedeaza,incep sa ma panichez iar,ca mai avem o zi -2 de tratament si nu e ok.Na,sper ca va fi bine,oricum e mult mai bine decat saptamana trecuta,dar nu e vindecata.
Azi am fost la un control,treb sa repetam analizele sapt viitoare.
Ieri am avut placerea sa cunosc o dulce pralinuta cu un bombonel de baietel.Fete dragi, Simonette si Yannis sunt niste scumpi!Pe ea parca o cunosteam de cand lumea,iar flacaul i-a facut curte lui Dominique si a fost un cumintel zambaret,de mai mare dragul.Ii pupicim si ii asteptam mai des pe la noi!
Dragelor,va pup pe toate ,de la A la Z ,sa va distrati la maxim la seara romaneasca ,un week-end placut tuturor !
ardeiash spune:
Foaie verde de domneasca
Multamim de romaneasca
saru-mana Luci, Jan
Leuk seara si well done!
foaie verde de trifoi
fericita pen'ca voi
fusara-ti din nou cu mine
la taclale si fu bine!
Foaie verde tupilici
ma sui-i calar' pe mici
si sarmale mioritza
se vazura pe bluzitza
Foaie verde baraboi
repede plecatam noi
si plangeam tot dupa voi
pi'n anvers-ul cel de soi
ha ha ...
s-auzim numai de bine! si
simonette spune:
Ce faceti pralinutze? Poezii? Bravo....!
Va doresc un We minunat! Si va mult!
Mady, ia sa vezi poza mea de la avatar! Si cand intri sa-ti trimit pozicile cu tinereii
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ardeiash spune:
fetelor: un alt caz umanitar cutremurator : http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=37359#37359 .. poate aveti timp putin sa cititi
Mihaela1171 spune:
Buna pralinutze !
Noi ne-am simtit super aseara, am sporovait ca de obicei, chiar am tras si o hora. Lucica multumim pentru invitatie, a fost fain, si felicitari pentru organizare; apropo de organizare, sa stii ca sotul meu a completat cartonasul verde la modul serios, si mi-a spus in masina ca i-ar place tare mult sa i-a parte la organizarea unei astfel de actiuni; asa ca daca mai aveti nevoie altadata.....nu ezitati ;
Fetelor astazi m-am suparat tare rau, caci Monica avea mult asteptata petrecere la scoala, unde trebuia sa execute impreuna cu copii doua dansuri; ce mai, agitate inainte cu costumele, repetii la nesfarit la scoala dar si acasa, emotii, etc; legat de petrecere am primit intai o invitate sa comandam tichete valorice pentru mancare, iar BBQ se anunta pentru ora 16; ulterior au mai venit cateva hartii carora nu le-am mai dat importanta, am fost convinsa ca totul incepe la ora 16, si cand colo, spectacolul fusese deja la ora 13.30; ne-am dus ca niste floricele, cu costumele pe mana, la tol festiv, si mai toti copii din clasa Monicai....plecau. Mititica a avut un soc, plansete cu spasme si temperatura crescuta instantaneu ; plangea copilul da` sa vedeti ce plangea ma-sa...de se uita lumea la noi ca la urs; am ajuns acasa, copilul era ceva mai bine, dar eu tot mai plangeam, abia acum pot spune ca m-am potolit putintel; la un moment dat copilul ma consola pe bine, culmea, 'lasa mami ca vor mai fi si alte petreceri' .
In final si-a amintit ca vine dadaca in 5 zile si s-a linistit.
Acum Ardeiash, citind drama fetitei al carei link l-ai postat, chiar ca ma consider absurda fiind suparata pe asa un fleac - sunt necazuri adevarate in vietile altora, iar eu plang de o ....petrecere.
Va doresc un week-end minunat tuturoror!
Bepii spune:
Dragi fete,
Si noi ne-am simtit super aseara. Pe bune! Mi-ere dor de voi si intalnirea asta chiar mi-a facut bine. Mai si am ras cam n-am mai facut-o de mult si cum numai cu voi se poate rade in halul asta!!!
Si daca ati observat, din toata sala masa noastra era cea mai animata si cu fetele cele mai frumoase.
Ma bucur tare mult ca v-am vazut pe voi pralinute dragi si anume; Lucica cu Jan si Bianca, Miri cu Silvian, Mihaela cu Doru si Monica, Vicentzia cu Crisitan si Vladut, Carmen, Daniela si Robertina.
In caz ca n-ati retinut vreau sa va anunt ca am pus aseara la cale cu cateva fete si un karaoke care in principiu va avea loc in primul weekend din iulie. Asta e pe 5 iulie. Vrem sa-i uram bun venit lui Nina cu ocazia asta care sigur ne-a dus dorul.
Deja cateva fete vin sigur asa ca asteptam si alte confirmari de la celelalte.
Azi am lucrat si la poze, sunt tare frumoase dar sugestiv este filmuletul in care toata lumea vorbeste in acelasi timp si din care se vede clar cat de multe avem sa ne spunem cand suntem impreuna. Imi place la nebunie filmuletul asta!
Am avut de scos o gramada de ochi rosii dar sunteti niste frumoase cu toate. Swa se uita la poze si mereu exclama; "ce fete frumoase"!
Sper sa am timp sa descarc azi pozele pe contul nostru avand in vedere ca mai tarziu mergem la o petrecere la clubul de tenis si probabil ca va dura pana f tarziu. Atunci o sa le descarc maine.
Mihaela, imi pare tare rau de patania voastra, saracuta Monica, imi inchipui dezamagirea din sufletul ei. Este un copil deosebit Monica.
Madi, sper din tot sufletul ca Domi se se vindece si sa-ti revina zambetul pe chip. Ii doresc insanatosire grabnica si multi pupici pe obrajorii ei trandafirii.
Ardeiash, la fel si tie, pupici pt ca a trebuit sa pleci mai devreme si n-ai putut se stai mai mult cu noi la taclale dar chiar si asa ma bucur mult ca ne-am vazut. Sper sa apoti veni si tu la karaoke. Este cutremurator cazul fetitei Alexia. Dumnezeu s-o ajute sa se poata strange toata suma si sa se vindece. Am sa vad cat o sa-i donez si eu in zilele urmatoare.
Aveam de gand sa scriu cate ceva despre fiecare, ceva frumos ca-mi sunteti cu toate dragi dar sotu ma preseaza ca are treaba la calculator si sta pe capul meu asa ca ma retrag, va pup si va doresc numai bine.
miri_mik spune:
seara buna!
desi interventia noastra ieri fu scurta, fu de efect:)))
drpet pt care, tin sa multumesc inca o data organizarii: responsabil cu toate cele morgane, barman 1 bianca, barman adjutant jan, ca s-au dat peste cap sa iasa totul bine! si le-a iesit figura! am ramas impresionata sa va vaz la lucru. si inca si azi ma mir cum de s-au gasit flamanzii interesati sa invete romaneste!
bepii cu swa... ebident ca suntem fete frumoasa, dar ce frumoase suntem cand ne prinde swa in ele! are mana de artist, ce mai! stiu pe unii altii care ar crapa de invidie sa vada pozele cu pricina:) iar taniutsa, tu esti suflet de petrecere mah! asta-mi place enorm la tine! (acu b cu swa pe msg, iui!)
mihaela... stiu ca n-ai sa ti-o poti ierta, dupa cata agitatie era pe langa petrecere (doar ieri am povestit despre asta o juma de ora despre cum va fi si ce distractiv se va petrece...) dar in 3 zile trece tristetea , si da, la anul va fi alta petrecere! ai un copil extraordinar, si poti sa-ti dai seama de asta tocmai din faptul ca pana la urma te-a iertat si te-a consolat. da sa dau un pup mare cat china! si tin pumnii sa ia doru examenu' cu flying colors!
ardeiashule, et company! scumpi la vedere rau! adica i-am vazut pe cavaleri la inceput, ei ne-au "deschis calea" dar pe urma? tu erai pila noastra la bucatarie - nu prea stii cum e cu prioritatile de dreapta:))) erai pila da' nu mi-ai dat cand am cerut:)))) - glumesc - da' iti mai zic o data ca areti bine si c-ai slabit fata de cand te-am vazut io ultima data si ca mi-a placut si tare cum ai fost imbracata!
daniela, maaaaaaaaaaaama ce frumoasa esti! ce mare si ce frumoasa! mi se ridica perul pe mine cand ma gandesc ce emotii frumoase te asteapta! io nush cum ai tu rabdare, cum nu dormi, sau cum nu stii cum sa mai pui pe tine, dar stiu ca abia astept sa vad ce se ascunde in burtica aia rotunjoara! dar te mai prind eu la povesti cand treci pe aici cu carmencita!
carmen... tu mergi in tara, asa mi-a soptit racnind la ureche cineva ieri seara. pai inainte sa pleci, neaparat mama sa treceti p-aci, nu musai pt masaj desi... poate cu pretty please te conving sa-ti infigi degetelele in grasimutsa mea... si ca sa o ajuti pe daniela sa taraie sacii de haine de bebe dupa ea. ca am frate... gramada:)))
roruts, mikuts draguts si delikat:))) ne-am indeletnicit aseara cu bonneke, ba am mai si stat pe langa tine dar tot nu mi-ai spus continuarea "odiseei" dupa interventia la medic. e bine, s-a rezolvat? se poate actiona?
madi si simonette, nu pierdeti vremea, ai? ma bucur ca v-ati cunoscut, trimit pusici special lu' dominica lu' mama, si lui yannis cel viteaz si completez ca... fac orice numa' sa nu-mi dai examenul in brux... caci am condus azi p-acolo, si mi-am dorit sa pice o bomba pe strazi, sa sara totu in aer si sa crape arabii aia dati dreaq...eram singura in mashina, inainte eu, la dus la cora, si singura in spatele lui silvian... la intoarcere. am ajuns acasa cu dureri de stomac de nervi...
dragele mele, apsente de la searata cu mici, va pumpizez inzecit! si mi-e dor de voi! de tuate, oana included, desi o vaz intre doua avioane si-un colt de cafea mai des decat ne-am vazut in timpuri bune:))) aaaaaa, e frumos whisk?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ardeiash spune:
bepii: chiar ca-i frumos filmuletul! ce-am mai ras! frate dar noi chiar vorbea toate in acelasi timp! ha ha
miri: daca mi-ai facut tu un compliment care esti ochi de soacra chiar ca tre sa ma simt bine! merci ///
miha: mai... nu te supara pe mine dar cred ca trebuie sa te-apuci de limbi .. cred ca de aici vine neintelegerea.. si daca te consoleaza cu ceva pot sa-ti spun ca pentru belgieni petrecerea asta anuala nu are aceiasi semnificatie cu serbarea de sfarsit de an din romania.. e chestie de cultura.. eu de pilda am primit acasa anul acesta o scuza din partea directiunii cum ca nu se pot mobiliza, pentru prima data in istoria scolii , pentru realizarea serbarii pentru ca deja se implicasera intr-o chestie sportiva si nu mai au timp sa mai faca inca una.. .. foarte dezamagita am fost si eu.. ce--i drept nu ca voi.. dar dezamagita.. daca 1 data pe an nu pot face o kestie din asta.. inseamna ca romania e patria sentimentelor si lucrurilor bine facute.. e trist! foarte trist! dar pupam dulce fe frunte la voi .. si nu mai plangeti.. hai c-o punem noi de -o petrecere pijama si dansam si repetam toata noaptea, da? of.. chiar imi pare rau. vroaiam sa va fac complimente serioase.. cu adevarat aratati bine toti trei , chiar mi-a placut de voi..
la fel si rorutz.. mi s-a parut mai radioasa ca niciodata. .asta-nseamna ca baiatul nostru are grija de ea.. sa nu uitam sa-i multumim!
de fapt toate aratati bine.. si eu una simt ca sunt ani si ani de cand va cunosc.. si iar mi-aduc aminte ca sunt norocoasa ca va am.. hai ca m-au luat melancoliile! .. ha ha pup dulce..
ardeiash spune:
12 motive pentru care te afli in zodia ta
12 motive pentru a fi BERBEC :
1. Primul motiv pentru care esti un Berbec :
Esti foarte hotarat !
2. Niciodata nu te plictisesti.
3. Opiniile sunt intotdeauna prezente.
4. Ai realizat mari lucrari de pionierat.
5. Motto-ul tau : Aventurierii suntem noi.
6. Iti place mancarea gen fast – food.
7. Te inalti ( te ridici ) inainte de a privi.
8. Pasional, pasional, pasional…
9. Intotdeauna vrei sa fi primul in ceea ce faci.
10. Oh ! Temperamentul tau.
11. Ai gusturi indraznete.
12. Open mind : Nu cu ochii se poate vedea in intuneric.
12 motive pentru a fi TAUR :
1. Primul motiv : Renuntarea iti este un concept strain.
2. Motto-ul tau: Mai bine te lupti decat sa intorci spatele.
3 .Vei manca orice.
4. Niciodata nu vei primi premiul pentru « tactica » .
5. Muncesti prea mult.
6. Iti place incaltamintea practica.
7. Noi stim (toata lumea stie) ca o vei face
(vei duce proiectul la bun sfarsit).
8. Esti, oh, atat de romantic…
9. ...si atat de sociabil.
10. Pentru mintea ta iscoditoare, nu exista taine.
11. Iti place sa te asociezi cu parteneri puternici.
12. Open mind : Atunci cand o usa se inchide, se deschide alta.
12 motive pentru a fi GEAMAN :
1. Esti maret la multiple sarcini.
2. Vorbesti, vorbesti, vorbesti…
3. Iti plac lucrurile noi.
4. Motto-ul tau : Cred orice, atata timp cat iubesc.
5. Nimeni nu te intelege (esti un neinteles) .
6. Nu esti confuz cand vine vorba de dovezi.
7. Faci prietenii solide.
8. Esti cu adevarat amuzant.
9. Niciodata nu furi.
10 . Etalezi o spontanietate care iti amplifica naturaletea.
11. Esti pe aceeasi frecventa cu ritmurile societatii.
12. Open mind : Fantezia nu este decat inceputul.
12 motive pentru a fi RAC :
1. Exerciti o atractie mistica.
2. Nu poti ascunde ceea ce gandesti.
3. Iti place sa stai acasa.
4. Adori mancarea buna (sanatoasa) .
5. Consideri ca ti se ranesc cu usurinta sentimentele.
6. Motto-ul tau : Amprentele digitale si fulgii de zapada
nu sunt singurele elemente caracterizate prin
unicitate absoluta.
7. Te comporti ca o closca cu puii ei.
8. Te gandesti ca esti intr-o continua distractie.
9. Iti place sa ii indestulezi pe oameni, sa-i hranesti.
10. Lasa-ma sa-ti plang pe umar !
11. Nimeni nu iti poate impune o idee sau o atitudine.
12. Open mind : Si a trai este un act de creatie.
12 motive pentru a fi Leu :
1. Niciodata nu vei fi un las, un om slab.
2. Mereu, gata de drum.
3. Motto-ul tau : Sunt cel mai bun !
4. Un asa magnetism animalic…mai rar.
5. Te poti plange cu voce tare.
6. Iti place ca oamenii sa depinda de tine.
7. Nascut actor – ai actoria in sange.
8. Intotdeauna distractiv sa-l ai in preajma.
9. Legaturi pline de semnificatii.
10. Charisma si hotarare de a izbandi
11. Te implici fara rezerve in ceea ce faci.
12. Open mind : Un copac are multe ramuri si frunze, dar o singura tulpina.
12 motive pentru a fi Fecioara :
1. Expert in folosirea cuvintelor.
2. Motto-ul tau : Realizarea cea mai mare a unei persoane cu adevarat ambitioase poate fi simpla amabilitate.
3. Faci cele mai pertinente recenzii critice.
4. Atat de elegant si curat.
5. Mentii standardele altora la cote inalte.
6. Potrivit pentru a fi un mare comediant.
7. Esti foarte bun in a-ti ascunde emotiile.
8. Model de constrangere excesiva.
9. Sincer si real.
10. Complet concentrat asupra obiectivelor.
11. Detaliile sunt viata ta.
12. Open mind : Nu intotdeauna calea cea mai grea este si cea mai buna.
12 motive pentru a fi Balanta :
1. Vrei ca toata lumea sa fie fericita.
2. Motto-ul tau : Am gust in toate.
3. Nu ai idei sau prejudecati preconcepute.
4. Oh, atat de iubitor.
5. Iti place sa fii drept.
6. Super sensibil.
7. O furtuna a mintii, dar de lux.
8. Urasti sa iei o decizie.
9. In continuu iti redecorezi casa.
10. Mare amator de senzational.
11. Iti cunosti bine limitele.
12. Open mind : Toti muncim pentru Dumnezeu. Este un patron dur si salariul nu-i intotdeauna grozav, dar exista destule rasplati.
12 motive pentru a fi Scorpion :
1. Nu are frica.
2. Oh, atat de misterios.
3. Vrea ceea ce tu nu poti avea.
4. Motto-ul tau : Lasa-ma in pace !
5. Un ganditor atat de profund.
6. Esti un spirit fara granite.
7. Ai o limba cam ascutita.
8. Oare iti dai seama cat de rebel esti ?
9. Cercetezi vietile altora cu ochi critici si precisi.
10. Acorzi o mare insemnatate bunului simt.
11. Personaj care modifica actiunea piesei.
12. Open mind : Sa pierzi cu eleganta poate fi o victorie importanta.
12 motive pentru a fi un Sagetator :
1. Esti o ratusca norocoasa.
2. Motto-ul tau : Media mea este buna, pe bune! Vorbesc serios!
3. Vei calatori oriunde pentru orice.
4. Viata de petreceri.
5. Bun simt al umorului.
6. Iti plac prietenii tai la nebunie.
7. Mai multa rabdare decat o stanca.
8. Nu suporti sa ti se puna pumnul in gura.
9. Fa un eveniment olimpic decat sa fi un antrenor de pampalai.
10. Extrem de competitiv.
11. Momentul cel mai important – Prezentul.
12. Open mind : Simplele realitati ale vietii cotidiene au o legatura importanta cu lumea idealurilor marete.
12 motive pentru a fi un Capricorn :
1. Muncesti cu inteligenta nu cu greutate.
2. Timpul este intodeauna de partea ta.
3. Motto-ul tau : Prefer sa lupt decat sa ma schimb.
4. O asa clasa…mai rar.
5. Tie iti pasa ceea ce altii gandesc.
6. Ca iepurasul cu baterii energizer – continui sa functionezi la nesfarsit.
7. Intuitia nu te inseala.
8. Arme puternice – inteligenta si ironia.
9. Stii sa improvizezi.
10. Nu iti place sa faci « valuri » .
11. Flexibil in codul moral.
12. Open mind : Emotiile pot fi calmate cu ajutorul respiratiei.
12 motive pentru a fi un Varsator :
1. Rareori incerci sa faci ceva la care stii ca nu te pricepi.
2. Motto-ul tau : Informatia inseamna Putere.
3. Atat de independent.
4. Imprevizibil total.
5. Fascinat de tot ce il inconjoara.
6. Dornic sa salveze lumea.
7. Nu ii pasa ceea ce cred ceilalti.
8. Pastreaza optiunile deschise.
9. Un nonconformist notoriu.
10. Individualist in alegerile pe care le faci.
11. Iti plac delicatesele neobisnuite.
12. Open mind : Lumea necunoscutului trebuie intotdeauna respectata.
12 motive pentru a fi un Peste :
1. Un farmec si o imaginatie atragatoare.
2. Niciodata nu arunca nimic...
3. Motto-ul tau : In cotidian, exista miracole ce se repeta mereu.
4. Atat de retras, pustnic…
5. Intotdeauna meriti mai bun, mai bine.
6. Compasiv si generos.
7. Nici pe departe usor de determinat.
8. Poate fi foarte la obiect.
9. Inclinat spre conceptualizare.
10. Supraincarcat cu enormitatea universului.
11. Emotii profunde si sensibile.
12. Open mind : Precautia nu trebuie confundata in mod gresit cu lasitatea.
miri_mik spune:
ardeiash, pfuuuu ce-mi place ce zice la mine:))))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png