praline belgiene (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

loana, am uitat cum lucrezi azi, dar pls pls da un semn de viata pe udne poti si apuci ca tre sa te intreb chesti de ezy si vy:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

IOana?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Salutare adunare!
Oana,welcome!Vazut pozele....super de super!Cum ai avut curaj sa te urci in parasuta aia?????Abia astept sa plec si eu in vacanta,sa stau la soare,la mare...(da sa mor io daca ma urc in parasuta)

Ardeiash,sunt bine mama....doar ca am fost cam ocupata zilele astea...baietii si-au revenit(merci frumos fetelor de urari),si-au reluat tabieturile si acum imi astept sora pe la mine...maine vine!Abia o astept sa mergem la colindat prin magazine..Tu cum mai esti?Ce face Vladut?Uite un de la noi!

Danyelana,LA MULTI ANI!!!!!!Sa fi sanatoasa,fericita si sa ti se indeplinasca toate visele!Pup you

Fete,va las acum ...trec la cratita...va pupacesc pe toate si un sf de saptamana cu mult soare va doresc!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardeiash, ala nu era un i, era un l, care sta sub o pe tastatura, atata tot. nu e motiv de scandalizare:))

nina, unde mergi in vacanta?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Danyelana cu intarziere de una bucata zi..La Multi Ani fata draga sa ne traiesti si sa ai parte de impliniri si reusite

Mirik explicat la fata ce si cum, poate ne vedem maine pe la vreun pgt ..si plizz stai prin jur sa ma resuscitezi daca voi face vro magarie pa la El Al:)

Ninette, fu bine in parasuta doar hainele lui piet mi-au sterbit din imagiena de sine da a fost caz de extrema urgentza io plecand in vacantza ca doamna doar cu rochii si fuste!

Carmen te-ai intors de la ro? cum mai e pe acasa?

Morgane si Ana la male pa litoral asa m-as teleporta si eu ;);)

ma duc la masa acum, zmuahhh alllemaaallll!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

salutare

merci mult pt toate mesajele si urarile voastre. Sunteti niste dragute si va iubesc mult. Eu mi-am petrecut ziua aici cu Jean-Marie, cu copiii lui, cu fratii cu nevestele, ce mai gasca mare de vreo 15 pers. Am facut un gratar si am chefuit pana la 3 dimineata de nu se mai dadeau dusi desi au lucrat azi.

Eu abia astept sa plec la mami si sa mai tragem si acolo o petrecere pe cinste. Plecam vinerea viitoare peste o sapt.

Pt fetele care au plecat deja, sa se odiheasca bine si sa revina cu bateriile incarcate.

Oana, am vazut pozele si sunt superbe, se vede ca te-ai simtit bine. Bine ai revenit.

Miha, drum bun spre Portugalia si sa profitati bine de vacanta, sa reveniti odihniti, bronzati si cu multe poze.

Nina, vacanta placuta si voua si drum bun spre tara. Apropo, voi pe cat plecati? Cu masina sau cu avionul?

Tania, tu abia te intorci din vacanta cu Swa si pleci in tara.
Norocoaso.

Scumpi, tu astepti evenimentul cel mai important care se va intampla peste numai cateva zile. Ai grija de tine si pupici pe burtica pt Sebastian.

Pupici dulci pt toate pralinutele si poate o mai punem de un dans in sept cand cutia va reveni de pe drumuri.

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
citat din mesajul lui miri_mik

ardeiash, ala nu era un i, era un l, care sta sub o pe tastatura, atata tot. nu e motiv de scandalizare:))

mei .. ma-ntrebam de unde asa o scapare la mine de nu stiu ca o cheama cu i... atata tot

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetelor hai ca va scriu si eu pe fuga

Danielana draga iti urez din toata inima la multi ani!!! Sa ai parte numai de impliniri si tot ce iti doreste inimioara alaturi de omul iubit!

Oana multumesc de intrebare, maine ma intorc acasa, m-am simtit foarte bine aici ti-am vazut pozele si eu, sunt foarte frumoase, se vede ca ai avut o vacanta frumoasa.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna dimineata!

Nina ma bucur ca baietii sunt bine, iti doresc distractie la maxim aici cu soar ta, dar si drum bun in RO si vacanta frumoasa.

Danyelana cred ca ati petrecut super, si sunt convinsa ca abia astepti sa mergi si tu in RO, drum bun!

Carmita tie iti doresc drum bun la intoarcere, si abia astept sa ne imartasesti impresii din RO, macar cu atat sa raman si eu daca anul asta nu mai ajung pe acolo;

Oana si eu ti-am admirat curajul, bravo tie!

Pupici tuturor celorlalte pralinutze si multumesc pentru urarile de vacanta!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am gasit fete dragi,
Scriu si eu pe fuga ca azi e ultima zi si vreau sa profit de ea si pe deasupra tastatura asta e altfel si mereu trebuie sa caut literele....
Maine venim acasa spre bucuria lui swa care nu agreaza vacantle sedentare adica sa stea intr-un loc, la el trebuie zilnic o alta destinatie, continua miscare, apoi din cauza operatiei n-a putut intra nici in apa si nu s-a bucurat decat de soare care a fost la maxim. Si lui nu-i place la soare.... ma rog.... asta e!!!
Dar eu in schimb m-am simtit super de super! O sa pun poze cand ma intorc.
Vreau sa-i urez Danyelanei un calduros LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei dragi, sa iubesti si sa fi iubita toata viata.
Apoi vcanata placuta la toate fetele care pleaca mai mult sau mai putin departe, nu conteaza, important e sa se simta bine, sa va incarcati bateriile si sa veniti bronzate sa nu va recunoasca nici macar vecinii.
Fete mi-e dor de voi, mi-e dor de casa si de pisicul meu.
Abia astept sa va vad macar pe unele dintre voi.
Din pacate sau fericire, dupa aprox. o saptamana plec iarasi pt 2 sapt in tara.
Oana, o sa ma uit pe poze cand ajung acasa. Cred ca ai avut o vacanta super.
Miri, poate de data asta gasim timp de-o cafea. Pupici la baieti.
Fete, as crie pt fiecare ca am sa va zic asa de multe dar aici se asteapta la rand pt calculator asa ca tre sa plec.
Va pup pe toate si va doresc mult soare si numai bine.

Mergi la inceput