praline belgiene (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

fete ,va rog cititi aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, va salut de la 34gr C, iar in sanul familiei e si mai cald.
Am pus mana pe un pc si direct la voi m-am gandit.
Diseara merg pe corso (Cazino, Mamaia) unde e o parada a modei preceda de un spectacol de muzica si lumini.
Marti plecam spre Transfagarasan, nu am rezervat nimic, insa vom gasi noi cevs.
Bianca e indragostita ... de Tom mall (langa Carrefour), de unde a gasit jdemii de vestimetatii si accesorii.
Vacanta placuta tuturor fetelor si sa ne vedem cu bine.

Pupici la toata cutia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Mihaela, la consulat aici s-au miscat f. repede, noi am fost in pauza noastra de masa, undeva in jur de 1:30 ( nu era nici lume multa), ne-au dat 2 formulare de completat - apoi am asteptat vreo 5 min sa le legalizeze. Deci toata treaba nu a durat mai mult de vreo 15 min.

Eu am scris iar la consul, cum ca ii cer mamei procura doar ca sa ridice pasaportul; m-a sunat si mi-a zis ca a ramas iar blocat cand a auzit de aberatia asta; a zis sa se duca mama doar cu un xerox dupa cea pe care o are, ar trebui sa fie suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

salutare

ror si tania va multumesc din suflet pentru telefoane. felicitarile voastre mi-au uns sufletelul.. pupi la toata cutiuta

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

sa ne traiesti Belgie! la multi ani!

Bonne fête la Belgique!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neata!

Melinav multumesc pentru informatie, voi incerva sa-mi fac si eu drum in pauza de masa. Succes cu actele in continuare.

Ardeiash intradevar, La Multi Ani BE! Noi am fost ieri la parada, ne-am plimbat, l-am salutat si pe rege din partea voastra, a trecut la un metru de noi; ce mi-a placut mai mult a fost vizita in Palatul Parlamentului; in rest, ne-a plouat de numa numa, caci nu putea fi alta vreme de......ziua BE!

Miricutz m-am uitat dupa tine dimineata la 6, caci iar am vizitat Zaventemul; cred ca ti-am recunoscut colegii, dar nu te-am vazut pe tine; poimaine iar plec la 11 dimineata; voi trage o ocheada poate te vad;

Fetelor AMR 4 zile pana la concediu, dar mi se par o vesnicie la cate am de facut; ma intorc din deplasare sambata dimineata iar duminica dimineata o tulim, deci nema timp de tuns, cosmetica, bagaje pe indelete, etc. etc., ca tot omul care se respecta; am ajuns de rasul lumii: acum doua saptamani eram cat pe ce sa ma tund in aeroport in Munich, intre....... doua avioane; n-a fost timp suficient, caci aveau deja doua cliente ; dar nu-i nik, le facem noi, sanatosi sa fim.

O saptamana usoara, si distractie placuta fetelor in vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! sunt libera pana vineri! shush!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

beste dames,
am revenit si noi pe meleaguri pralinesti ca mioritice nu pot spune:)am avut o saptamana super excelenta vreme superba mare superba hotel superb io superba:)am fost in antalya dar la 80 de km de orasul propriu-zis intr-un prasen numit Side (fooooarte frumos si foarte vechi unde exista un templu al lui Apollo chiar in fatza marii, un amfiteatru, ruine antice si o atmosfera excelenta). Sunt o mie de magazine si evident o mie si unu de turci ca incearca sa-si vanda marfa in toate modurile posibile care mai d care mai funny sau mai nesimtite depinde de persoana:)
Deci ne-am plimbat n-am stat in hotel am inchiriat o masina si ne-am dus in lung si-n lat, m-am dat cu parasuta de una singura, am innotat, am papat am ras am dansat deci am o saptamana excelenta la activ!

Acum MULTUMIRI ROBERTINA!!!!!!!Whisky mi-a povestit ce bine ati avut grija de el si va trasmite un pupic!!!!Si nu uita cand ai nevoie de ceva cu mare placere iti intorc serviciul!

Ardeiash, La Multi Ani Vladutului!!!!Sa va traiasca sa fie sanatos si fericit!!!!!!!:)

As mai povesti o mie si una das obo si maine muncesc iar devreme deci ramane pe alta data.Am pus cateva poze in fuga pe contul nostru

pupici tuturor
zmuahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Miricutz nu-i nik, avem noi timp sa ne vedem; pana una alta ma bucur pentru tine ca esti libera, meriti dupa un atata agitatie;

Oana bine ai revenit! Super pozele, ma bucur tare mult pentru voi ca ati avut o vacanta super; m-au incantat atat de mult, caci simteam mirosul marii reiesind din ele! Doamne si atat de mult soare ca-mi venea mie sa-mi pun ochelarii de soare, doar uitandu-ma la ele!
Bravo! Acum....acomodare usoara la munca!

O zi buna tuturor !

Mergi la inceput

Oana: bine-ai reenit.. ce ma bucur ca v-ati simtit bine.. super veste!

miha: drum bun in tara si nu uita sa ne aduci aer proaspat de bucuresti :)

morgane: cum e la constanta? ce mai faceti?

pe tate... dar pe tate va pup dulce.. dulce

Mergi la inceput