Puiuti de Randunici 2008!! (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mey! Adica io-s arestata la calculator si nu e nimeni?? Nu e drept...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Sunt eu Naty...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

..si eu

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Tocmai rasuflu usurata, ca iubitul prietenei mele a facut pe -n 4 si a plecat cu ea la Bucuresti dupa certificat cu tot cu fata. Asa ca mie nu-mi ramane decat sa stau p-aici si sa-mi vad de treaba mea:adica sa calc un morman de rufe pe caldura asta.Dar cred ca o sa dau drumu la AC

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Naty, si eu. Tocmai iti scriam cand mi-ai scris pe mess asa ca o sa continui acolo. Am scris asta pe forum sa nu creada cineva ca te ignor.

Ursu, pup si eu . Nu am masina ca sa vin si cu taxi nu ma lasa sotul sa duc odorul. Aaaa si chiar ed as avea masina..nu am carnet. Na ca am recunoscut oficial.

Clau, mmmoooaaaammmmaaaaaaaaa ce soootz aiiii !!!! De pus in rama. Nu-l mai bombani ca vin si ti-l iau si ti-l lasa pe al meu.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

naty si eu sunt pe aici... si eu primesc duioase si gingase capuri in gura de la Tudor (imi clantanesc dintii ) iar sotul meu zice ca sunt "din dragoste"...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

dar unde stai?

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Elara, are dreptate sotul. Am mai scris, nu stii ce microbi bantuie prin taxi, nu stii daca are AC, chiar daca are nu e prea bun nici ala pt bebe daca nu e orientat cum trebuie...
Nicol, chiar ma gandeam ce mare pomana iti faci cu prietena...eu care nici pana la colt nu pot iesi fara Iulia...Esti o prietena adevarata. Si uite ca ti-a ajutat Dumnezeu si ai scapat
Ursule, ai inaugurat bibe nr 18?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

cu mine vb? stau in Militari.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

masiana aia de ati mers tu si sotul tau at la Baby Expo, era de la serv de la sot.
Dar ieri tocmai a inceput munca la alt job (mancal-ar mama de frumos ca l-am vz la tv aseara ) dar de aici nu primim masina...

Mergi la inceput