Puiuti de Randunici 2008!! (38)
Raspunsuri - Pagina 7
natynic spune:
Mey! Adica io-s arestata la calculator si nu e nimeni?? Nu e drept...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
nicol_conte spune:
Tocmai rasuflu usurata, ca iubitul prietenei mele a facut pe
-n 4 si a plecat cu ea la Bucuresti dupa certificat cu tot cu fata. Asa ca mie nu-mi ramane decat sa stau p-aici si sa-mi vad de treaba mea:adica sa calc un morman de rufe pe caldura asta.Dar cred ca o sa dau drumu la AC
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
elara spune:
Naty,
si eu. Tocmai iti scriam cand mi-ai scris pe mess asa ca o sa continui acolo. Am scris asta pe forum sa nu creada cineva ca te ignor.
Ursu, pup si eu
. Nu am masina ca sa vin si cu taxi nu ma lasa sotul sa duc odorul. Aaaa si chiar ed as avea masina..nu am carnet. Na ca am recunoscut oficial. ![]()
Clau, mmmoooaaaammmmaaaaaaaaa ce soootz aiiii !!!! De pus in rama. Nu-l mai bombani ca vin si ti-l iau si ti-l lasa pe al meu. ![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
underqueen spune:
naty si eu sunt pe aici... si eu primesc duioase si gingase capuri in gura de la Tudor (imi clantanesc dintii
) iar sotul meu zice ca sunt "din dragoste"...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
ursuleata spune:
dar unde stai?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
natynic spune:
Elara, are dreptate sotul. Am mai scris, nu stii ce microbi bantuie prin taxi, nu stii daca are AC, chiar daca are nu e prea bun nici ala pt bebe daca nu e orientat cum trebuie...
Nicol, chiar ma gandeam ce mare pomana iti faci cu prietena...eu care nici pana la colt nu pot iesi fara Iulia...Esti o prietena adevarata. Si uite ca ti-a ajutat Dumnezeu si ai scapat ![]()
Ursule, ai inaugurat bibe nr 18? ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
elara spune:
cu mine vb?
stau in Militari.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
masiana aia de ati mers tu si sotul tau at la Baby Expo, era de la serv de la sot.
Dar ieri tocmai a inceput munca la alt job
(mancal-ar mama de frumos ca l-am vz la tv aseara
) dar de aici nu primim masina...