Puiuti de Randunici 2008!! (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Salutari de la Ploiesti!

Raportez zi de smotru, mai am inca una maine si gata...pe scurt ( cu toate ca sentimentele mele sunt mai "lungi" ): Mimo, mi-e tare milutza de bietul shoricel!!! Sper sa fie bine de acum inainte!!! Despre diversificare, parerea mea e ca ii poti da o zeama lunga de cereale pentru inceput, pe urma piureul de legume ( ca supa dupa parerea mea e pishu chior, toate vitaminele sunt pa demult, Tuchi, gresesc?!?...dar ma rog, alta discutie, o sa imi expun opinia mai pe larg altadata ) si pe urma fructele. Cerealele din ziua de azi nu mai sunt acelasi lucru cu grisul cu lapte de pe vremea noastra care faceau copii buflei...Auzi? Da' daca respiri tu adanc asa, ce iti zice tie instinctul de mama, ha ( vezi refuzul lu' Nicol cu antibioticele )!??!

Naty, sper sa te simti mai bine! Apropos de subiectul cu lasatul copilului singur in masina, mi-am adus aminte ce am citit in Evenimentul acum o saptamana: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/807731/Bebelus-copt-la-soare-in-masina-parintilor/. Fireste, esti departe de ce scrie in articol, doar subiectul e acelasi! Pofta mare Iuliei!!! Si insista la randunoi cu marea, intreaba-l ce are impotriva, pe urma ne spui noua, si facem plan sa ii demontam obiectiile .

Elara, ce imi place ca ai redevenit activa pe forum! Ramai asa!!!

Vazut poze de Rebecca si peshtic de Andra , mi-au scapat alte poze?

Mai vroiam sa ii scriu lu' Luny si Roxanei, da' s-a trezit Goanga! Fuuuuuug

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Yupii Raluca!!!!Ce maifaci? Mi-era dor de cafeaua ta de dimi!
Pune repede vesti despre voi ca sa fim cu stirile la zi!

Simonettoooo!Sa-ti fie de bine cu noua freza!t'est belle!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

naty unde la profil scrie cate mesaje pe zi? ca eu nu am gasit... apropo de suc de morcovi, eu nu am observat sa nu-i priasca...deocamdata...doar cand i-am introdus sucul de mar i-am dat prea mult din prima si a fost cam marait in ziua aia

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Va multumesc din suflet de primirea facuta, iar eu mor de rusine ca nu am dat nici un semn de viata atat de mult timp....dar o sa scriu absolut tot si am sa postez azi sau maine...pana atunci nr meu este la Naty,
Iar acum incarc poze, pe care le postez imediat ce termin

Pana atunci am nascut prin cezariana pe data de 6 martie, pe bebe Lucasde 3,600 gr, si 53 cm, la ora 20, 15, in maternitatea Spitalului SF Apostol Andrei, cu dr Statescu Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleu, Olgutza, mi s-a facut rau cand am citit...Dar nu, bre, eu am alergat mancand pamantul pana la coltul strazii (20 de m) am gasit omul ala, l-am intrebat repede si am alergat intr-un suflet inapoi si direct in butonul de AC m-am infipt. Oricum, nu mai repet, JUR!!!
Ce spuneai de supa-ratiunea ei nu e aportul de vitamine ci incercarea de a obisnui pe bebe cu cat mai multe gusturi. Evident,e optiunea fiecaruia, supa chiar nu-mi pare obligatorie.
Dar, apropo de vitamine, piureul de legume, de fructe, de ce-o fi, nu tot cu ingrediente fierte se face?
Iar cu marea...io ce sa fac daca zice "NU" si gata???

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Raluca, am notat tel, acum eu zic sa editezi si sa stergi nr, ca totusi suntem pe ditai forumul . Sa-l treci eventual si pe mailul comun.
Randunoiul meu bineinteles ca a zis ca-i iau fetei toate kkturile si a plecat sa se vada cu un prieten, suparat. Dar Iulia e innebunita dupa leagan si a vazut si el asta...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

raluca, bine ai revenit!1
olgutz, incredibil articolul ala
natyyyyyyyy, te intrebasem si eu de leganutz...ma tot bate la cap pediatra si plus ca nu prea mai vrea culcat...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Lunyyyy, ma grabesc cu baita fetei, n-am timp de poze dar ii gasesti poza pur si simplu pe Google, leagan electronic Primii Pasi, e pe toate site-urile de vanzari online. E nasol ca se strange greu si ca are baza f larga, ceea ce pt spatiile noastre mici e chiar prost dar in fine, am gasit pe unde sa o pun. Si mai e nasol ca daca nu pozitionezi copilu fix pe mijloc nu se leagana. are 3 melodii din care la una Iulia a plans de parca am dat cu bomba iar la nr 2 si 3 a ras de s-a prapadit. Iar la cele 2 zornaitoare atarnate se uita fascinata. Mie imi place ca l-am luat dar, precum spusei, randunoiul s-a suparat si a plecat. Pe pariu ce de poimaine o sa o puna non-stop in leragan si o sa se joace cu ea?! O sa vedeti!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

amira are febra, ce sa-i dau? sau sa ma duc la dr? ce fac?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Maria, ai 2,78 postari pe zi

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput