Puiuti de Randunici 2008!! (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi si in ce ii pui laptele cu cereale, un recipient anume? Si ai trecut la nr 2 de lapte? Si ii dai in loc de o masa cu lapte sau...suplimentar? Te intreb pt ca-s tot mai hotarata sa incep si eu (dar peste minim o luna) tot cu cereale, avand in vedere ca nici noi nu suntem "grase" (adica eu sunt, degeaba va mint fetele, dar Iulia nu-i)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Hello. Am fost la dr la controlul de 6 saptamani si avem unda verde
Si eu ii dau lui Bia ceai Babycalm, fiindca am vazut ca i se face sete intre supturi, mai ales cand mergem afara. De exemplu, azi am fost afara, am venit in casa la 1, si urla de mama focului, desi trebuia sa pape la 3. I-am dat ceai si gata..super fericire dupa doar cateva gurite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Despre borcanele am o parere foarte buna cand plec afara, in rest nu-mi permit, si nu e mare scofala sa fierb um norcov si un dovlecel!
De obicei Ilincai ii faceam pentru 5 zile si congelam in borcanele de urocultura!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Tuchiiii! Ma dezbrac ca sa ma vezi?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Aoleo, Naty, eram convinsa ca ti-am raspuns, dar cred ca era in mesajul pierdut de aseara!
E ok sa le iei la aceeasi ora, nu prea inteleg de ce iei exluton si nu combinate!( ma rog, o explicatie am, dar nu stiu daca e cazul de atat precautier!)
In plus eu de la exluton m-am ingrasat foarte rau, ceea ce nu am patit de la altele CO! Dat eu am o vorba, ca doar mancarea ingrasa!
la lapte nr 2 am trecut de o saptamana, n-am observat nici o diferenta( doar ca e mai ieftin! a si am uitat sa zic ca Topfer are PUFA, dar esti sigura ca Nanul are?)
Mancarea i-am facut-o intr-o ceasca de cafea
Doua lingurite de cereale peste care am turnat laptele preparat!
iar laptele va ramane principalul aliment pana la un an! nu poti sa ii inlocuiesti o masa complet decat dupa vreo 8 luni, poate chiar 10!
cred ca am facut asta cand avea o masa de iaurt cu cereale si fructe( mancarea ei preferata si baga mult!)
in rest i-am dat mereu lapte dupa supa, fructe, cereale, doar ca mai putin!

poze

Mergi la inceput

Aha...adica ii dai mancarea aia, care o fi si apoi completezi cu lapte! Bun, dar in cazul cerealelor...ii faci cereale cu lapte, ii dai cu lingurita si apoi ii dai lapte chior?
Cu Exluton eu am hotarat, pt ca e progestativ si ginecoloaga mea a zis ca e ok ca si contraceptiv, doar ca as putea avea amenoree si sa nu ma sperii. In sarcina am luat Utrogestan cu tona si diabetul mi-a mers mai bine ca oricand, asa ca prin extensie...om vedea!Dar daca ma ingras musai il schimb, nu suport sa fiu mai grasa ca acum!!!!!
Si, da, sunt sigura ca Nan are PUFA; dar oricum, noi papam Humana cu PUFA

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

exact asa cu laptele chior! azi Seb chiar se enervase, ca nu mai avea rabdare sa inghita si-i era foame, asa ca a apreciat mult laptele!
Oricum, la cerealele astea nu prea are ce sa-i placa, n-au nci un gust!
de-abia astept sa ma intorc de la mare sa-i dau dovlecel!
Hai ca plec la plimbare!
Cat ne-am imbracat noi sebul a adormit si acum tre sa-l iau asa!
pa!
see you tonight!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

probabil ca ati mai scris, dar ce e PUFA?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

"Poly unsatturated fatty acids"-exact DHA sau omega 3 de care vorbea Vio.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Simo, merci de pontul cu carioca. Am sa caut si eu de-astea lavabile si am sa incerc.
Pediafluorul este sub forma de solutie is se administreaza cate 2 picaturi zilnic si se da si la bebe numai ca ma gandeam sa renunt. Daca nu mi-a mai scris nimeni sa inteleg ca nu mai da nimeni, nu?

Clau, eu zic ca deja e foarte bine vindecat la buricutz si ca poti sa stergi cu betisorul de urechi. La unguentul de galbenele m-am gandit fiindca aluneca si inmoaie ce e pe acolo (piele uscata si ceva scamutze banuiesc eu). Asta mi-a recomandat si mie dr pt curatzat fata la pasa (pe langa labiile alea mititele din interor, cand avea albeatza). Dar la buric eu zic ca poti incerca si cu ser fiziologic. Cred ca cel mai bun moment e la baitza sau imediat dupa ca sa fie inmuiat "dusmanul".

Sau o fi vreo urma de buricutz uscat ce nu a cazut inca? Eu pana sa cada buricutzul l-am ingrijit prin tamponare de jur imprejur cu alcool alb de 70 de grade si ii faceam si baie in caditza si nu am folosit baneocin asa cum vad ca e la moda acum. Asa m-a invatat dr. Culcer si asa am facut si a fost f bine. In alcoolul alb de 70 sau 90 grade (de care gasesti) nu traieste nici piocianicul macar. I-a cazut in z11 si cica firec e intre z10 si z14.
Deci daca e tot pielicica de la bontul ombilical (ceea ce sincer ma cam indoiesc sa fie la varsta ei) eu as curatza cu alcool alb ca sa fie bine uscat si sa cada. Ia o lupa si studiaza ca sa fii sigura ca ai identificat cu ce ai de-a face. Fara gluma....eu asa as proceda.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput