Trupa Indigo ataca USA...
Raspunsuri - Pagina 5
mAllinna spune:
yntradevar e o mae asemanare intre cheeky girls,shi INDIDO,am vazut ka dupa ce juriu lea spus sa plece aksa,ele au kam reaktsionat mai nepolitikos,au fakut kyteva sekunde de rushine tsara,nici nu vroiam sa ma uit
madau spune:
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
pisix spune:
Fetelor da stiti ceva ?... Dincolo de prestatia de tot ...pardon, au avut super-atitudine in ele !
Adica se purtau de parca erau cele mai tari de-acolo !
Eu admir chestia asta la oameni, imi plac cei care au incredere in ei (chiar si pe nemeritate).
Mi-ar placea sa pot sa ies din faze asa naspa cu acelasi aplomb
BeLucci spune:
dar ce sa mai intamplat cu fetele astea, au mai continuat concursul? au mai aparut la acel concurs? care sunt ultimele noutati? pisix sa sti ca toti avem calitati!!!!:))) au si ele calitatea lor iasa bine din situatie chiar daca se fac/ ne fac de ras:)))e bine si asa!
april spune:
quote:
citat din mesajul lui pisix
Fetelor da stiti ceva ?... Dincolo de prestatia de tot ...pardon, au avut super-atitudine in ele !
Adica se purtau de parca erau cele mai tari de-acolo !
Eu admir chestia asta la oameni, imi plac cei care au incredere in ei (chiar si pe nemeritate).
Mi-ar placea sa pot sa ies din faze asa naspa cu acelasi aplomb
astea au TUPEU! si nu e o mandrie sa ai tupeu, cel putin asa vad eu lucrurile, e lipsa de bun simt si de cunoastere a propriilor puteri
adrianaloy spune:
Aseara a fost un fel de "preselectie-sferturi de finala" in LasVegas si fetele noastre(ne plac nu ne plac- nu mai conteaza sunt ale noastre !) s-au calificat mai departe....
Nu le-a aratat prestatia, sau am ratat-o eu ca mai aveam si alte treburi pe langa casa; dar am vazut cand s-a anuntat cine merge in semifinale. Indigo, imbracate de data asta mult mai dragut (rochii argintii, de seara/scena, scurtutze- dar nu ostentativ; machiate bine si coafate frumos). Nu mai aveau imaginea de fete de pe soseaua de centura! ceea ce nu-i rau deloc. S-au bucurat de mama-mama si le-au sarit in brate la niste baieti care se aflau- ?!?- pe scena.
Hai bafta si sa le vedem mai departe- din cate am inteles urmeaza ca fiecare "talent" sa sustina un show de o ora jumate in Las Vegas! Cred ca saptamana viitoare se intampla asta. Stati pe aproape. S-auzim de bine!
adrianaloy spune:
Nu stiu exact cand e finala- mai mult ca sigur dupa terminarea Olimpiadei, fiindca showul era pe NBC , iar acum toata seara astia transmit din Beijing.
Stay tuned.
adrianaloy spune:
Asta-i ultima aparitie a trupei la America's got talent...nu cred ca dupa ce le-a hulit sala atata sa le mai voteze cineva. Eu una m-am bagat sub masa de jena:" cu cat va "livram" mai repede in Romania cu atat mai bine pentru America!" dupa cum zicea un membru al juriului!
http://www.youtube.com/watch?v=-xf3OwNw0l0
Daca aveti rabdare sa vedeti clipul pana la sfarsit; va astept cu pareri/aplauze si alte "recomandari"! Rezultatele se vor anunta martea viitoare- dar, cu asa cantec si prestatie Indiggo n-are sanse! Deh' au mers iar pe mana nr.1 productatorului Dieter Bohlen!