Trupa Indigo ataca USA...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

rory, cele enumerate de tine or fi chilatorese dar au voce. Poate vroiai sa zici de Zavoranca si fetele cu blugii taiati dorsal. Doar pentru ca nu iti place vocea cuiva nu inseamna ca persoana respectiva nu are voce. N-or fi ele chiar ca Andra live, dar sunt okay. Poti sa le cauti pe youtube live.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by rory76

Nu dati cu roshii, dar cred ca aceeasi impresie o produceau pe scena cantand live si urmatoarele persoane "chilotoase" cum le zicea cineva: Andreea Banica, Cristina Rus, Cristina Spatar, Delia...si mai sunt dar nu-mi vin...toate se imbraca ca nishte kordaciuni in calduri, voce neam! tupeu cat incape! Nu le iau apararea celor doua individe de la Indigo, dar astea sunt "vedetele" noastre care vor sa cante in chiloti! Makar daca si i-ar fi pus peste jeansi, ca Michael Jackson!

"sky is the limit!"

Hehehe, inteleg sa spui ca se imbraca urat , dar sa afirmi ca DElia n-are voce e de rasul lumii.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Andreea Banica, Cristina Rus si Cristina Spatar da....de acord cu ce-ai spus,n-au nici voce si se imbraca cum se imbraca, dar Delia...sa avem pardon...toata stima pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Sunt de rasu curcii!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

BAi, fara suparare, eu am vazut-o pa tanti Delia asta la noi la mare intr-un concert. Era seara, nu era frig, vocea i se auzea ca un cimpoi stricat!!!Pe bune, in viata mea n-am fost asa shocata! Pentru ca si eu aveam senzatia ca are voce...e parerea mea, ce sa-i fac! Si eu am facut muzica si imi dau seama cand cineva are voce si cand n-are! Iar astea pe care le-am enumerat n-au!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:

BAi, fara suparare, eu am vazut-o pa tanti Delia asta la noi la mare intr-un concert. Era seara, nu era frig, vocea i se auzea ca un cimpoi stricat!!!Pe bune, in viata mea n-am fost asa shocata! Pentru ca si eu aveam senzatia ca are voce...e parerea mea, ce sa-i fac! Si eu am facut muzica si imi dau seama cand cineva are voce si cand n-are! Iar astea pe care le-am enumerat n-au!

"sky is the limit!"

Sonorizare.
Am auzit-o la emisiuni cantand, are o voce ffffff. buna
A gasit-o Nick ala cu care a fost in formatie la liceu , a cantat o data si l-a lasat in fund.
Are voce fata. Asculta si mel. mai vechi.
Ea si Andra mi se pare ca au cam cele mai bune voci dintre fetele de pe aici.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Habar nu am avut cine e Delia asta si am dat un search pe youtube si mie imi suna a manele ce canta ea...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:

Nu dati cu roshii, dar cred ca aceeasi impresie o produceau pe scena cantand live si urmatoarele persoane "chilotoase" cum le zicea cineva: Andreea Banica, Cristina Rus, Cristina Spatar, Delia...si mai sunt dar nu-mi vin...toate se imbraca ca nishte kordaciuni in calduri, voce neam! tupeu cat incape! Nu le iau apararea celor doua individe de la Indigo, dar astea sunt "vedetele" noastre care vor sa cante in chiloti! Makar daca si i-ar fi pus peste jeansi, ca Michael Jackson!

"sky is the limit!"

eu le-am auzit live pe cristina rus si andreea banica atunci cand formau Blondy si canta f ok (plus ca mi sau parut cu mult bun simt dupa spectacol; f calde si sociabile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Foarte curioasa sunt ce au declarat astea de la Indiggo dupa "prestatia" lor. Si ce parere au ca peste tot scrie ca au fost jalnice si ca ne-au facut de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Vor declara ca avem ceva cu ele si vor pomeni numele lui Dieter Bohlen de un miliard de ori.

Mergi la inceput