Trupa Indigo ataca USA...
Aoleu...au ajuns nebunele astea si pe aici...cand am plecat din tara le-am lasat certandu-se ca la usa cortului cu Marutza pentru concursul Eurovision si ieri tocmai le-am vazut la auditie pentru America got talent.
Uitati mai jos- comentariile americanilor...penibil...mi-a fost rusine ca sunt romanca si m-am rugat ca cei de la munca sa nu se fi uitat la emisiune. Ce-i mai rau e ca le-au ales sa mearga mai departe, ca deh' trebuie sa aiba si ei carne de tun pentru eliminarile din emisiunile viitoare. Bleah!
"Twin sisters Gabriela and Michaela, who are from Rumania and go by “Indigo,” are wearing futuristic hooker outfits and a lot of makeup. They have a routine to “New York, New York” and it’s… these might be twin drag queens. They get buzzed by the men, but the audience seems to be having a grand ol’ time. I think on their last big note, a little blood trickled out of my ears. Hoff compares them to Dracula Women, but Sharon puts them through because America is the Land of Opportunity. Hey, if we don’t give opportunities to futuristic twin hooker Rumanian drag queens, who do we give chances to? Hoff says he’ll give them an opportunity to go back to Bucharest. HAHA! Hoff made me laugh. They strip off their jackets and then Piers puts them through. That was unexpected."
Daca gasesc vreun video pe youtube- il pun mai tarziu...
Raspunsuri
viorela hoff spune:
am gasit eu
http://www.youtube.com/watch?v=u5K2lwcoI6E&feature=related
din cate observ pe la tv, cam acesta este stilul "vedetelor" bucurestene , cat mai dezbracate si vulgare, nu mai spun de talent....
desprecopii spune:
vai ce penibile!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
miereamara spune:
Oh, Doamne!!!Cand a fost emisiunea asta?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Oana_B spune:
"We're the real deal baby!!"
Astea au crezut ca daca prezinta Jerry Springer e emisiunea lui dupa atitudinea si mutrele pe care le faceau.
Lmfao.
Mie nu mi-e rusine ca-s romanca mi-e mila de ele, astea au fost subtirele in program, am vazut pe altii cu niste atitudini de-mi venea mie sa ma ascund sub masa de embarassement pentru ei si ei nu s-au mai simtit rusinati ca-s americani sau alte nationalitati. A fost unul o data in New York isi zicea Sex parca, un slabanog care cica dansa...niste scalambaituri si la final s-a luat la cearta cu judgeul ala in varsta, a venit si maica-sa pe scena si s-a certat cu judge-ul, ca baiatul ei are confidence si asta ii tot spunea ca tre' o limita intre confidence si ridicol (ma rog, ceva pe acolo) ce mai penibili rau. Asta e.
editez ca s-ar putea sa ma insel si faza cu Sex sa fi fost la "You think you can dance" si judge-ul Nigel da', in fine, nu-mi vine in cap acum un exemplu de penibil la America's got talent da' stiu ca au fost.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
XIO spune:
E , na , pt. ce sa ne fie rusine?
Ca doar nu s-a nascut toate suflarea Romaniei cu har artistic.
Daca mi-ar fi rusine de astea , pai americanii ar trebui sa intre sub pamant de rusine la ce ascund pe acolo.
Let's enjoy the show
Si ..... eu nu credeam ca fetele astea pot canta chiar atat de prost , sincer
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
anky spune:
quote:
Originally posted by viorela hoff
am gasit eu
http://www.youtube.com/watch?v=u5K2lwcoI6E&feature=related
din cate observ pe la tv, cam acesta este stilul "vedetelor" bucurestene , cat mai dezbracate si vulgare, nu mai spun de talent....
Offf...,defapt ce cautau astea acolo ?
Doamne...s-au facut de risul lumii.
Anca, mami de Bianca si Cris
blackpanterro spune:
Vaaaaaai, imi e atat de rusine pentru ele, s-ar facut de ras.Ce prostie sa vrei sa imiti vocea lui Sinatra intr-un cantec si ce haine de mahala pe ele!!
Si ce s-au luat la harta cu The Hoff, putina modestie nu strica, eu nu as spune niciodata, in nici un context "I'm the real deal, baby!"astea is chestii ce le auzi prin filme si e atat de tamp sa le auzi in viata de zi cu zi.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Laura25 spune:
Vaaiii, mi-e rau!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
valentinag spune:
Am ras de nu se poate!Penibilele!dar nu ma mira nimic la ele!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
speed spune:
ha ha,dragutele de ele...cum mi-au rascolit amintirile ...parca le vad pe www.youtube.com/watch?v=7J6ej4SwLOU" target="_blank">cheeky girls in reluare ))) da daca le urmeaza pasii poate au noroc la vreun congressman ceva ))