*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor sunteti norocoase....eu nu plaja, nu sex, nu nimic.
Loren poate ar fi fost mai bine sa ii spui dr. adevarata cauza.La mine de ex. a fost clar. Nu sex pana nasc. Si deja am mai mult de 8luni fara.Dar la mine este alta situatie.
Flori eu iti sugerez sa nu mai inghiti nospa precum pelicanii si mai intai sa incerci da vezi cauza durerilor.
Mav... bai cu ceai de pelin la greu.(si nelipsita crema de galbenele).

15+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La varianta cu prosopul nu ma gandisem...pun si d-ala...ce nu facem noi pt. bebiti.

Ramo 14+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Bebecris parerea mea este sa nu te duci la piscina....

15+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mirtha, asa cum descrii tu marea/plaja.... mai ca m-apuca si pe mine invidia, zau!
Cat despre hemoroizi.... stiam ca o sa am probleme... La prima sarcina am facut tromboza hemeroidala la 7 luni.... Si de acolo, a inceput calvarul.... Dar n-am acum chef sa intru in detalii.
Cica trebuia sa fiu ca noua, ca dupa ce l-am intarcat pe Seb, am platit peste 600usd la Proctoline pt tratament (vai de meu).... Da' asta e alta poveste, pt alta data....
Acu' bag doar supozitoare Procto-Glyvenol... dar cred ca o sa intru si pe tablete de Detralex, ca nu mai pooooot......

21+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Diana,
meiii ai zis format electronic...,ca de-o vreoiai bucata intreaga aveam o groaza de librarii pe net...,m-am chinuit sa caut eletronic,da?ps:deci,o gasesti pe net,tradusa,parafata si parfumata
Babyzapi,
neaparat sa iei vitamine,sa papi sanatos si...sa lasi tigarile,astea duc la anemie,stiu io'
Elilov,
te strang in brate cu mare draggggg
Mav,
ce-ai furat?de unde...zi repede pana nu te prind
floricele sa-ti revina starea de bine cu care-ti sade superrrbaga niste filmulete vesele sau o praji dulceeee,fa ceva...nu sta asa...
cand te aud ca zici de hemoroizi...asa ma cuprinde o fricaaaa,brrr
Monicus,
carceii sant f normali...si stai sa vezi mai incolo ce-or sa se inmulteasca nebunii...,muream de carceii,din somn ma luat si ma terminau...
Oaceanborn,
contractiile astea sant normale...,ti se intareste burtica,apoi isi revine si tot asa...,daca sant dureroase atunci nu-i deloc bine...,dar pana atunci stai linistita
Lorena,
m-ai cam speriat cu dopul...,ufff,bine ca esti bine

Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Catalina stiu si eu acum ca nu am voie sa mai fac ceva...si asa nu faceam decit rar, dar acum ...la Bia am facut de 5 ori toata sarcina!
Mav grea problema cu hemoroizii..cum stai cu iesitul afara? Adica esti in general constipata?

Bianca Andreea
Larisa Elena19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

Bebecris parerea mea este sa nu te duci la piscina....

15+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

ce?cum?cand? mi-a scapat...
Bebecris,sa nu cumva sa incerci piscina...mi se pare un "sport extrem" in sarcina...ai mareee grijaaaa

Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

dandusa n-am furat nimic! banuiesc ca madaluta a trimis de la fulguleti diverse (si ti-am vazut adresa p-acolo), catre casuta comuna la cta si eu le-am redirectionat la noi. dar nu chiar toate, ca m-am plictisit la un moment dat.

21+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

lorena, nu, nu sunt constipata, pap multe fructe.
hemoroizii sunt inflamatii ale venelor hemoroidale. asa cum nu e indicat sa stai in picioare cand ai varice-pe picioare, asa n-ar trebui sa mai stau eu in cur pe scaun... dar nu pot si nu pot sa-mi iau concediu. zic merci ca mi-am putut lua de lucru acasa (oricum il aveam si pe seb racit si n-aveam cu cine sa-l las; il mai am si pe el pe cap -ma tooot tine de vorba)... da tot mai trebe sa mai dau si pe la birou...
vorba mamei mele: "oi avea destula liniste in groapa" fac si eu ce pot acum....

fetelor, va rog s-o treceti si pe bebeoana in lista, ca eu n-am timp acum si sigur o sa uit. ii gasiti mesajul cu datele pe prima pagina.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, ce mai stiti de BraveGirl, n-a mai intrat de cateva zile...?

Ramo 14+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput