*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

amalia, multumesc pt raspuns.Azi am citit mesajul tau dupa ce m-am intors de la dr pt ca aseara n-am mai intrat pe forum.

Fetelor ce sa va spun....sunt tare incantata, emotionata, indragostita de cea de-a doua bebelina. Era zburdalnica si agitata, isi sugea degetele, casca gurita mare, se freca la ochisori.
Este tare grasunica, s-a mirat si dr si m-a intrebat cu cine seamana daca ar fi sa fie atat de grasuna si i-am zis cu sotul meu care are 1.95 si 110 kg. Ea are 420g si la greutate este cu o saptamana mai mare.Masuratorile au iesit in parametrii normali, in functie de aceste masuratori arata cu 4 zile mai marisoara.
Inimioara, stomacelul, rinichii, vezica urinara, intestinul gros si subtire, ficatul, pliul nucal, cerebelul, sistemul circulator toate sunt absolut normale.
Mi-a dat mai multe poze printre care una este cu ea zambind efectiv, se vede si in filmulet si cea dea doua este cu o mana ridicata.
Mi-a facut si un filmulet de 13 minute si o sa incerc sa-l pun pe webshots daca aveti rabdarea necesara sa-l vedeti.

Ce este mai putin placut, este ca mi-a descoperit un chist de 7,3 mm pe col, dar sa nu-mi fac probleme pt ca eu oricum nasc prin cezariana.Lungimea colului este de 5,4 cm.

Hera, nu era deloc aglomerat, eram singura pe acolo si dupa mine a mai venit o graviduta.Echografia costa 350 ron asa cum ne-a zis si amalia aseara.

20+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Brie m-am blegit definitiv cind ti-am citit mesajul ! Numai printese grasunele pe la noi la odisee . Putine dar pretioase . Sa fiti santoase si norocoase !

Cu privire la chist pot sa iti spun ca opinia generala este ca nu sunt prea problematice in sarcina , nu mai mult decit in afara sarcinii , dar trebuie supravegheate ca si fibroamele pentru ca au potential de a genera probleme. Eu am un fibrom de 6 mm pe uter - postero nu stiu cum. Il tin sub obsevatie si cam atit. Sper sa nu imi creeze probleme.

Da" ai nene col , nu jucarie! Tine-o tot asa cu vesti bune !

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yannisa spune:

buna fetelor,ce mai faceti?.eu nu am mai intrat de ceva timp.sunt cam racita si cateva zile nu m-am simtit deloc bine.m-am programat si eu la ecografia fetala la dr meclea de la sanador in sapt 22.acum am 17 sapt.as vrea sa va intreb voua in ce sapt va miscat bebelul?va rog sa-mi raspundeti.in rest sunt bine astept sa ma duc sapt viitoare la urmatorul control sa-l mai vad pe cel mic.va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mirtha, multumesc frumos ! Da, intr-adevar, am un col neneeee, dar stiam ca asa a fost si la prima sarcina.

Cred ca mai dureaza cam 20 min sa mai incarc filmuletul si va anunt.

20+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

brie felicitari pentru rez buna la echo abia astept sa vad filmultul cu grasuta
bebecris felicitari si tie pt rez bune la analize
Mirtha te rg frumos serveste un PM
eu dupa toate povstile voastre despre mancare dadi atacul la garnita
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Elilov trimis raspuns pm.

Poate nu toate fetele stiu ce-i garnita si nici ce contine. Asa ca pt. fetele care nu stiu , dar vor sa stie : garnita este o galeata mai mare , de obicei din metal sau o putinica (putinei , putina , butoi mic din lemn) plina cu untura in care a fost "topita" carnea de porc - muschi sau cum i se spune pe aici pecie , slanina cu sorici , jumari si cirnati. Topita in sensul ca usor prajita si apoi scufundata in untura de porc. Pusa in pivnita poate fi consumata tot anul . Are un gust delicios usor dulce sau usor sarat dupa gospodoasa !
Se serveste la omleta , la piure sau la pilaf , single cu sau fara salata preferabil salat de varza murata cu marar si putin piper. Aaaa...si maninci de rupi. Deci mai bagam un mar.

Hai ardelencelor ca stiu ca voi aveti niste retete de afumaturi de intepenesc numai gandindu-ma la ele !

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

aici aveti CAPITOL NOU

Maria

vine bb?

Pozele noastre

Mergi la inceput