*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by loren@

Dandusa un copil + un adult pe un singur bilet..noi mergem la circul din Parcul Moghioros..nu vad de ce nu v-ar primi! Cica au peste 100 de animale..uau!

Bianca Andreea
Larisa Elena19+

de 1 Iunie am vrut sa mergem la Opera...era un spectacol special pt copii,fff frumos...,dar nu primeau copii sub 5 ani...
deasta intreb...,caut nr si sun acum s avad ce zic...

Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mirtha, pai am zis ca e ok "dr Spock"! Dar mie mi-a placut mai mult si mi-a fost mai de folos astalalta (cel putin deocamdata, ca piticul are doar 4 ani jumate)!

Miky-ea, felicitari pt echo cu vesti bune! Ne bucuram si noi!

21+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

cartea...MAMA SI COPILU - CAPRARU...editia din 2007 este recomandata de cei mai multi dr pediatri...este o carte complexa si bine structurata...si cu datem si sfaturi actualizate...eu o am si am comparat-o cu cea pe care o are mama mea...este extrem de buna...acum...depinde de fiecare...

18+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

am sunattt,mergem la circ...,ieeeeeeLorena,Mirtha

Mikye,
ma bucur ca bb este bine
Dadap,
muulta sanatate,ai grija de tine

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Dandusa la care din circuri? In ce parc? Asta seara?

Bianca Andreea
Larisa Elena19+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loren@

Dandusa la care din circuri? In ce parc? Asta seara?

Bianca Andreea
Larisa Elena19+

mergem pe Stefan cel mare,sector 2
maine la 19 ca sotu' are program zilnic de salasi nu vreau sa-l dau peste cap...
ne potrivim?avem sanse sa ne vedem?zi-mi ca da!

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Bebecris si mie mi-a placut cartea sotilor Capraru cam pentru aceleasi argumente expuse de tine si pentru cele expuse anterior. Sunt ceva mai inclinata spre ordine , disciplina in educatie si probabil ca de aceea imi si place modul de expunere , sfaturile cuprinse acolo. Si pe mine ma irita formularea gen Trebuie , dar incerc sa sintetizez si sa inteleg de ce . Cind argumentatia ma convinge , inchid ochii la diverse carente.
Asta nu inseamna ca nu ii recunosc si carentele - editie 2003. Fiecare agreeaza anumite carti despre educatia copilului sau chiar despre perioada sarcinii dupa propiul temperament sau personalitate.

La gravide spre exemplu desi mi s-a parut mai bine documentata Clinica Mayo mi s-a parut deosebit de rigida in sensul globului de cristal. Asa ca am preferat-o pe cea a autorilor romani dr. Negru si nu mai stiu acum numele celui de-al doilea - 2 medici romani.

Ramin insa deschisa si altor optiuni si sper ca in acest concediu sa gasesc timpul necesar sa le citesc si pe cele scrise de autorii straini Anne Bacus si dr. Spock.

A si mai am una , care chiar mi-a placut , am citit-o partial- Cum sa nu fi o mama perfecta. Nu imi mai aduc aminte numele autoarei dar in stilul de expunere seamana tare mult cu al autoarei : La ce sa te astepti cind astepti un bebe - traducere la libero.

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bebecris si Loren@ multumesc pt urari!Nu am CD cu bebe...nu imi da medicul la fiecare control la care merg...o sa-mi dea d-na doctor Chitescu la ecografia morfolofica fetala ...sper...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu azi merg in Parcul Drumul Taberei...si sotul are program de sala..dar dimineata la 7! Las ca poate ne vedem cu alta ocazie...ura ca mergem...eu sunt la fel de incintata ca un copil! Am plecat acasa..va zic eu maine impresii de la circoteca!

Bianca Andreea
Larisa Elena19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Multumesc Dandusa si Brie !
Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine!
Sanatate multa ,burtici frumoase!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput