gravidute si mamici de Timisoara (17)
Raspunsuri - Pagina 10
Gwendoline spune:
Hop si eu
Va citesc de ceva timp, sunt si eu din Timisoara dar mai nou stau in Pitesti
,Mai vin din cand in cand in Timisoara si sa stiti ca imi lipsecte orasul meu
Asa deci sun deja mamica de o fetita de 3 anisori pe nume Gwendoline ,eu ma numesc Dariana, iar acum astept al doilea
,sunt doar la inceput 7 saptamani cred? Deocamdata ma simt bine doar obosita sper ca va fi bine de acum incolo.....
Despre bubite si fetita mea face dar mai mult pe spate si sunt de la caldura si vara trecuta a facut si am fost cu ea la pediatru si mi_a confirmat ! dar daca vrei sa fi sigura ma gandesc ca e bine sa mergi la un pediatru
Va pup pe toate !!
Gwendoline
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarsinata 3 saptamani
Fancy spune:
Fetelor, salutari:).
V-am citit de la cap la coada, mai trag invataminte de la voi ca stiti atatea lucruri.....
M-am uitat si la poze....
Bun venit noilor intrate in "familie":)
Eu astept barza cu sufletul la gura; termenul e pe 25 iulir dar zicea doctorul vinerea trecuta ca am mult lichid, Iulia sta bine in burtica si ca nu crede ca va veni mai repede si ca s-ar putea sa prind 1 august...
Intre timp, am intrat in concediu in sfarsit dar tot n-am stare , ma plimb toata ziua..
Irina, ai vazut ca au respins legea? parca tu ma intrebai..... O sa le scriu sa ii "porcai" putin pe deputati ca merita.
Irina, tu parca ziceai ca ai medicul undeva pe Ana Ipatescu; cum o cheama? am mai aflat si eu de o doctorita Boangiu, pe aici prin sagului (cica foarte buna) si de 2 tipe care au cabinet pe Ana Ipatescu; are cineva bebeii acolo?
Eliana si Beatrice au crescut marisoare am vazut:)
Ank, ai fetita sau nu?:)
sanatate tuturor, va pup
Fancy spune:
Tot eu:)
Fetelor, ma intreaba o prietena daca stiu pe cineva care poate sa vinda unei alte gravide Gravidinon; se pare ca nu se mai fabrica si are mare nevoie. daca aveti/stiti pe cineva, va rog dati de veste.....
va pup
Fancy spune:
fetelor, tot eu:)
Am uitat sa va intreb cat se da la nasteri? E diferita cezariana de naturala ca ....scor ?
Mersic:)
_irina_ spune:
Fancy, da, eu intrebam de lege. 

nici nu ma asteptam la altceva de la ei...
Tu pana cand ai mers la lucru?
Doctorita mea de familie se numeste Dobos Valentina. Daca vrei iti dau si telefon. E cam nebuneala la ea la cabinet, dar pana acum s-a dovedit ca are dreptate si mi-a dat de fiecare data tratament ok. Am vazut si ca se implica... mie imi place de ea, desi cum am zis e mereu in viteza.
Cristina, se pare ca si eu ratez concediul anul asta, dar ma gandesc ca la anul o sa avem aproape un anisor asa ca o sa putem merge in concediu.
Tocmai ma gandeam acum ca s-a nimerit destul de bine perioada asta de sarcina, daca o sa mai vreau un bb o sa incerc sa il programez tot in perioada asta.
Acum poti sa porti tot felul de hainute, fara sa te stranga pe burtica, nu prea multe, ca oricum e cald...
Fica'mea cred ca s-a lungit destul de mult de cand nu am mai vazut-o. Acum simt ca pocneste undeva pe langa ficat... nu o fi cam devreme?
Ma tot uit amenintator la buric. Sper sa nu iasa, am destule sanse sa scap de asta pentru ca e cumva ascuns, dar tot il amenint, preventiv.
In rest nu mi-e greu, nu gafai, sunt destul de gratioasa, cand ma uit la mine imi amintesc de Baloo.
Ma distrez cand ma uit in oglinda, bratele si picioarele nu mi s-au ingrosat, cel putin nu foarte mult, in schimb in rest arat ca un balonas.
Mi-am gasit in Kappa un compleu destul de dragut pentru nunta, acum imi mai trebuie pantofi si geanta. Al meu e disperat cand aude.
Ma duc sa ma pun cu burta in sus la tv.
29+
- Andreea
mihaser spune:
Salutare!
Am ajuns si eu cu bine la mama...cu 2 kinderi e mai greu...Am net aici prin fibra optica si chiar daca locuinta mea de vara e la tara o sa fiu alatauri de voi!
Dariana bine ai venit printre noi! Sarcina usoara!
Fancy nastere usoara! Abia astept sa o vad pe bebe Iulia!
Irina distractie placuta la nunta!
Cristina eu pe bubite dau cu Atoderm...sper sa scapam de ele. Cristi ii da jucariile lu` Eli, insa nu o baga asa mult in seama...are si el treburile lui...cel putin aici la sat...a uitat de ea!![]()
O sa facem si noi tot pe 19 botezul...azi am comandat tortul...Pana la urma facem acasa ptr ca suntem putine persoane...Eu nu am chef de niciun botez...abia astept sa treaca! M-am babacit rau de tot...nu mai am chef de nici o petrecere...vreau liniste!
Va pupam!
mami_br spune:
Buna ziua mamici din Timisoara ! Eu sunt din cealalta parte a tarii,din Braila. Voi fi si eu in curand mamica, voi naste prin cezariana in aprox. 3 sapt, asta deoarece am aflat de curand cu stupoare ca sunt purtatoare de virus hepatita B. Deci pe langa vaccinul care se administreaza tuturor bebelusilor la nastere, eu am nevoie si de niste imunoglobuline umane antihepatita B (vaccin), care sa se administreze la nastere copilasului, pt a il feri de posibila infectie mama- fat. Din pacate nu se gaseste nicaieri in tara, doar afara, in tari precum Austria, Germania, Spania, Ungaria etc.Eu insa nu sunt in stare sa ma deplasez afara, si nici nu cunosc pe nimeni acolo, care sa ma ajute. Am inteles ca in Ungaria spre ex, se poate cumpara f usor, doar cu o reteta simpa, de la orice farmacie, la un pret de aprox 120euro. Am o mare rugaminte la voi mamici! Daca ma puteti ajuta si pe mine, macar cu un sfat, o informatie. Cunoasteti cumva o persoana ca face des drumul spre Ungaria , care se descurca cu lb. vorbita acolo, care s-ar putea deplasa la o farmacie pt a cumpara vaccinul,si la care as putea apela? Platesc cat mi se cere, conteaza acum doar sanatatea baietelului meu acum. Din Timisoara pana la mine acasa m-as descurca cumva, vad eu pe cine trimit daca va fi cazul, (iar reteta as putea sa o trimit prin fax, plata unui acont-printr-un servici specific...).Sau daca cunoasteti mamici care au fost sau sunt in aceeasi situatie cu a mea, care sa ma sfatuiasca cumva, sa imi spuna cum as putea gasi mai repede acest vaccin...Timpul trece tare repede, eu am intrat in panica. Pt eventuale sfaturi sau informatii ma puteti gasi si la mami_br2000@yahoo.com. Va multumesc pt timpul acordat citirii acestui mesaj.Cu drag, o viitoare mamica (disperata)
Fancy spune:
Ciao, fetele. sunt in asteptare, mai 2 saptamani:)
Miha, ce fain de tine cu 2 bb, trebuie sa te simti implinita.
Irina, eu am mers la lucru pana prin 7 iulie:). M-am simtit foarte bine, mi-am pus program cu 6 ore si ma duceam asa;m-a avantajat si la salariu ca inca nu am intrat nici acum in concediu de maternitate, sunt inca in concediu normal, abia peste o saptamana si ceva intru in ala de maternitate.
Dar sa te lasi totusi de lucru in ultima luna ca e important si sa te odihnesti ; eu sunt foarte activa de felul meu si mi-era tare frica ca o sa ma plictisesc acasa dar nici poveste, gasesc ce sa fac in fiecare zi si ies oricum din casa zilnic cu diverse treburi; dorm mai mult dimineata si imi place. Sa ramai in concediu cam cu 3-4 saptamani inainte, e bine sa fii odihnita si sa te plimbi, sa faci ce vrea sufletul tau:).
de Dobos stiam si eu dar am o prietena care merge la ea, e multumita dar tot la fel zice ca e tare aglomerata, ea se gandea chiar sa renunte din cauza asta. am mai aflat intre timp si de altele din zona asa ca una tot gasesc eu:). Dar mersi mult oricum:).
Revin si eu cu intrebarea mea: cat se da la doctori pt cezariana/nastere normala?:) Chiar nu stiu...
Ank, pe unde umbli? Eu tot nu stiu, ai fetita??:):) Sau nu stii nici tu inca?:)
Pupic la toate
_irina_ spune:
Fancy si eu tot cam as as vrea sa raman acasa, cu vre-o luna inainte. Si dupa intru in concediu normal pana nasc. Adica o sa imi iau concediu pana am DPN-ul si daca o fi sa nasc inainte anunt si intru in concediu de maternitate si daca o fi sa nasc dupa imi mai iau ceva zile de concediu si gata.
Momentam ma simt super si nu imi pun probleme.
Am o colega ii era asa de greu sa se miste inca de prim luna a 6-a ca m-am speriat. De asta intreb si eu prin jur sa vad cum e mai tarziu.
Ma duc sa ma prabusesc cu burta in sus ca am mancat pepene si arat de parca as fi inghitit un pepene.
29+
- Andreea
Roxyn spune:
Asaaaa..... Prima data mi-am schimbat semnatura...
Aseara am ajuns de departe, si primul lucru pe care l-am facut a fost sa mananc pepene verde. Mmmmm, ce bun a fost. Am tot visat la el de 10 zile. Unde am fost plecata, era destul de departe "magazinul" de pepeni.
Acum simt si eu pe bebe cum da din picioruse. ![]()
Asa o senzatie placuta am, mai ales sufleteste.
Din cauza calatoriei pe care am avut-o, voi merge din nou marti la medic. Am stat vreo 2 dupa-amieze pe iarba si parca nu e in regula. Merg ca sa ma linistesc si sa pot pleca din nou.
Am o vacanta foarte activa... Dar, "cresc" eu mare si abia o sa ma mai misc...
Va pup
19+