ULTRALIPO
Raspunsuri - Pagina 13
mike01 spune:
Au zis sa fac masaj anticelulitic ca sa se inmoaie carnea, cica. Si dupa aia o sa am rezultate mai bune.
Of, am pofta de o shaorma de la Maverik... ma duc sa-mi iau si dupa aia poate o elimin prin "love"
Kiss all 
octopusu spune:
Smecheria asta cu pacaleala la cm o stiam si eu de la sotul meu care a lucrat mai demult la un salon. Dar ma gandeam ca acum o fi altfel cu aparatele astea "minune".
Angelinne spune:
Noi suntem importatorii cavitatiei in Ro...deci clipul acela este facut in Italia la fabrica unde am fost si noi cind ne-au trainuit.... la Bucuresti distribuitorii cavitatiei, Starvacu-lui sunt Beauty One Distribution si mai exact salonul e Chic Salon...sper ca nu e reclama asta...iar la cluj... Anna Beauty Center.... Un alt aparat nou cu care vad eu la fel cum se scade la fiecare sedinta in cm este Eximia
http://www.beautyone.ro/Detalii/Aparatura-Slabire-Profesionala-Eximia/
Daca aveti intrebari nu ezitati...
Criss3 spune:
Hello,
Eu fac electro, impachetari, ultralipo, dermoporatie pentru celulita. Toate le gasesc la un sg salon. Eu am avut rezultate bunicele cu ultralipo in ideea ca am facut la aripioare si am dat 2.3cm jos din fiecare parte. Acum nu stiu cat de mult vi se pare voua, dar pe mine m-a ajutat, adica se vede.Bine acu sa nu va inchipuiti ca fac tratamente si bag in mine toate prostiile. Mananc si moderat pentru ca toata lumea stie ca alimentatia te ajuta foarte mult.Pentru cine vrea sa slabeasca eu recomand sa manance mai mult legume, fructe, pui, adica sa nu elimine nimic din ce ii place sa manance dar sa manance in cantitati micute.
Va pup,
luminita70 spune:
Eu am slabit cu Ultralipo in zonele in care aveam acumulari mai dificile si in care nu puteam sa slabesc prin diete.
Ultralipo nu m-a ajutat la celulita, dar nimeni nu mi-ar fi promis asa ceva. Pentru celulita fac masaje dermocell, impachetari, vacuum.
Cu siguranta fiecare persoana este unica si fiecare raspunde mai repede sau mai incet la un tratament sau altul.
Eu pot spune ca nu am avut rezultate la masaje manuale.
gabrieladum spune:
Eu mai folosesc o crema pt celulita cu care ma dau seara din cand in cand si ma masez putin. Ma ajuta putin, imi face pielea mai moale si hidratata.Cat despre masaj manual anticelulitit nici eu nu am o parere f buna.
luminita70 spune:
Ce crema anticelulitica folosesti?
Eu am incercat cateva cu rezultate bune: cea de la Ardes (am gasit-o in farmacii) sau impachetarile made home cu ulei parika.
desprecopii spune:
reclama mascata. topic inchis.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/