Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
Michelle81 spune:
Flowerbee-hai ca nu esti singura,pe noi ne gasesti aici mereu.si mie cand mi rau mi.as dori sa fie sotul acasa insa sa fie toata ziua nu se poate..
Cris30-hamsii iamii buuun!!
Mvb-esti vegetariana?nu am stiut...
Ia mai semnati condita si restul fetelor!
11+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
mvb spune:
MICHELLEnu sunt vegetariania 100%. Mananc produse lactate, oua si peste. CARNEA e problema mea acum.Copilul meu mananca de 2 sapt. cirese la greu.Carne nu prea imi vine sa gatesc. Sotul meu are 100 kg si ma cearta cand ii fac mancare cu carne. Zice ca se ingrasa. oricum mancam multe legume si fructe.
11+
mvb3
cris30 spune:
Flowerbee hamsii poti manca nu cred ca au nimic.Eu i-am gasit proaspeti si i-am prajit bine bine ca s-au subtiat de n-a mai rams nimic din ei.Acuma sunt numai buni si crocanti, nu am putut manca decat vreo 3-4 atat.Si in Romania se gasesc mai usor decat la noi aici.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
9+ Doamne ai grija de bebeii nostri
cris30 spune:
Vroiam sa va intreb si pe voi daca stiti.De regula nu cred deloc in chestii din astea dar de cand sunt gravi am devenit din in ce mai paranoia, sunt atenta la toate detaliile.Am o cunostiinta care incearca de multi ani sa ramana insarcinata si nu reuseste sub nici un chip.Cand i-am spus eu ca am ramas gravi prima reactie a ei a fost sa spuna ca toata lumea io ia inainte si ca Dumnezeu a uitat-o de tot, adica nu tu felicitari nimic.Ieri a fost in vizita cu sotul ei pe la noi si mi-a dat cadou o oglinda . Am stat dupa aceea eu si sotul si ne-am tot gandit ce poate sa insemne acest cadou, paranoici amandoi, oricum sper sa insemne ceva bun.
Daiopri spune:
Hop si eu. In primul rand bun venit noilor mamici. Si nu va suparati ca nu va tinem minte, dar incetul cu incetul, ca suntem multe si tot ne adunam:))
Eu iar am stat acasa azi. Nu prea mi-a trecut raceala, si am zis ca mai bine sa ma odihnesc. Culmea ca acasa ma simt mai bine, nu chiar asa daramata cum am fost ieri la sv.
Cris30, nu stiu ce sa zic, daca are vreo semnificatie sau nu, dar nu stiu cum de i-a venit ideea. Numai asta nu m-as fi gandit sa dau cadou.
vreau sa ma apuc sa fac totusi putin curat in casa (sa sterg praful), ca atunci cand vin de la sv, drept in pat ma arunc:)
Mai, mai eu nu as avea pofte, daca nu as citi aici pe la voi:)))
Ar trebui or sa imi angajez bucatar ori sa nu mai citesc...
Ca la mine lenea e mai mare decat pofta:)
Aveti grija de voi si de bebelusii mici, mici:)
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Michelle81 spune:
Cris30-nu este deloc paranoia doar te gandesti ce ar putea insemna.nu stiu sa iti zic.poate ca inseamna ceva bun,nu stiu nu ma pricep.
Eu am reusit sa mananc bine acum(oricum azi am vomitat destul) sper sa ramana in stomac mancarica.Mai mananc niste capsuni si gata.
11+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
szmonic spune:
quote:
Originally posted by cris30
Vroiam sa va intreb si pe voi daca stiti.De regula nu cred deloc in chestii din astea dar de cand sunt gravi am devenit din in ce mai paranoia, sunt atenta la toate detaliile.Am o cunostiinta care incearca de multi ani sa ramana insarcinata si nu reuseste sub nici un chip.Cand i-am spus eu ca am ramas gravi prima reactie a ei a fost sa spuna ca toata lumea io ia inainte si ca Dumnezeu a uitat-o de tot, adica nu tu felicitari nimic.Ieri a fost in vizita cu sotul ei pe la noi si mi-a dat cadou o oglinda . Am stat dupa aceea eu si sotul si ne-am tot gandit ce poate sa insemne acest cadou, paranoici amandoi, oricum sper sa insemne ceva bun.
Chris, eu nu prea sunt superstitioasa, dar uite ca am cautat pe net ce ar putea insemna primirea unei oglinzi. Pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Oglind%C4%83 oglinda si superstitiile scrie ca Poarta ghinion sa primesti în dar o oglinda
Acum fiecare persoana interpreteaza cum vrea, si eu zic ca cel mai bine e sa nu interpretezi in niciun fel faptul ca ai primit in dar o oglinda.
De cand sunt ou kinder si eu sunt mai `atenta` la lucrurile astea, incerc chiar sa evit oamenii rauvoitori, pe aceia care stiu ca fac remarci rauvoitoare. Asa nu ma consum macar si stau linistita.
M-am lecuit in urma cu o luna cand i-am spus soacrei vestea cea mare, iar dansa a avut `bunavointa` sa-mi spuna ca mai bine sa tac pana se naste, ca(bebele din burtica) este ca si cum nu ar exista si poate sa `plece` oricand. Si ca oricum se nasc foarte multi copii handicapati in zilele noastre asa ca sa am grija ce vorbesc
ce sa va zic, palma mai mare cred ca nici nu-i lipseste cuiva care este insarcinata pentru prima oara si incearca sa-si impartaseasca bucuria cu cei apropiati
12+ (mai e muuult pana la 40)
Selene_Bunny spune:
Fetelor, eu am fost in oras, am stat 5 ore (!!!) si mare minune ca nu mi s-a facut rau cand am venit acasa. Am fost si mi-am luat o bluzita de gravide, de culoare galbena, destul de eleganta, si niste pantaloni verzi, cu elastic reglabil in talie, tot de gravide. 1.520.000 m-au costat. Mult, zic eu, dar asta este.
Fetelor din Bucuresti, dati in judecata orasul pentru asa preturi la echo... :D
mvb, sa-ti zic de carte. Autoarea este Elena Pridie, iar editura este Advent.
Uite cuprinsul:
Cap. I - Alimentatia vegetariana - dieta ideala
De ce este alimentatia atat de importanta in viata omului
Tipuri de diete
Superioritatea alimentatiei vegetariene
Pozitia autoritatilor medicale cu privire la alimentatia vegetariana
Cap. II - Alimentatia vegetariana - alternativa optima pentru copil
Avantajele alimentatiei vegetariene pentru copii
Alimentatia vegetariana este sigura pentru copii
Prejudecati privind alimentatia vegetariana la copii
Situatie frecvent intalnita: si daca mi-am hranit pana acum copilul cu o alimentatie cu carne si produse lactate? Mai pot face ceva? Cand este prea tarziu a interveni in dieta lui?
Metode utile pentru a usura adaptarea copiilor la dieta vegetariana
Cap. III - Responsabilitatea parintilor in adoptarea dietei vegetariene pentru copiii lor
Cunostinte minime de nutritie pentru parinti
Alimentele
Nutrientii
Grupe de alimente
Piramida alimentara vegetariana
Pregatirea alimentelor
Planificarea meniului
Cum, cand si cat mancam
Cap. IV - Responsabilitatea speciala a mamei
Sarcina
Alaptarea
Cap. V - Alimentatia copilului in functie de varsta
Alimentatia copilului intre 0 - 12 luni
Alimentatia copilului intre 12 - 24 luni
Alimentatia copilului dupa varsta de 2 ani
Particularitati ale alimentatiei copilului in anumite perioade ale copilariei
Cap. VI - Retete culinare pentru copilul vegetarian
Cap. VII - Supliment
Cresterea si ingrijirea sugarului si a copilului mic
Concluzii
Acum, a nu se intelege ca vreau sa conving pe cineva sa adopte o dieta vegetariana. Aceasta dieta nu se potriveste oricui si nici ieftina nu este, desi ar parea. Multi oameni, cand aud de termenul de "vegetarian", se gandesc ca persoana in cauza nu mananca (,) carne. Insa, sunt persoane care nu consuma carne de niciun fel, dar consuma oua, lapte si produse lactate, miere. Altele care, din varietatea de carne, consuma doar peste. Altele (veganii) care au scos din alimentatie orice produs de natura animala.
Eu, personal, consider ca veganismul este o manifestare extrema a vegetarianismului. Nu inteleg ce rau ii poate face unui adult sau unui copil o cana cu lapte sau un pahar de iaurt sau branza sau urda (exceptand cazurile de intoleranta). Ca doar nu omori animalul pentru a te bucura de ceea ce are de-ti oferit.
miereamara spune:
Fetelor, sunt la servici, asa ca intru pe fuga sa va salut.
Cris, eu as arunca oglinda aia. Nu sunt superstitioasa, dar nu stiu...parca mi se pare un dar prea ciudat, avand in vedere si ce conversatie ati avut.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby