Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 22
miki_baby spune:
Da, ramane la Arcul de Triumf pe partea dreapta undeva unde gasim umbra..
Ginette, eu zic ca stam mai mult de 5.30, adica eu planuiesc sa plecam pe la 7-7.30.
Angi, din cate stiu eu nue voie spanac ...dar problema e ca nu-mi aduc aminte de ce:)). Stiu doar ca mi-a zis Timo la un moment dat, cand citea el pe un site finlandez.
Mamiteo, welcome to the club!
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
ramonab spune:
Razvanelului ii curge dintr-un ochisor ceva galben, cu ce sa il dau?????
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
carmen e spune:
Ramona posibil sa fie conjunctivita iar pentru asta poti lua Tobrex sau Genticol 1 pic de 4 ori / zi. Eu cred ca e mai bine sa intrebi si dr sa vezi ce iti spune. Sper sa ii treaca repede lui Razvanel ochisorul.
ginnette spune:
Ramo, nu stiu sa-ti spun, dar sigur stiu felele care au mai patit-o; pupici lui bobocelului si sa-i treaca repede!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ramonab spune:
quote:
Originally posted by carmen e
Ramona posibil sa fie conjunctivita iar pentru asta poti lua Tobrex sau Genticol 1 pic de 4 ori / zi. Eu cred ca e mai bine sa intrebi si dr sa vezi ce iti spune. Sper sa ii treaca repede lui Razvanel ochisorul.
Dar nu e rosu ochiu deloc, doar ca vad ii curge ceva galben , dar putin, cand plange se vede mai tare.Oare sa fie conjuctivita? Sper ca nu ca si mor.
POZICI CU RAZVANICI
NataliaS spune:
'Neata!
Noi azi plecam...am niste emotii de nu va pot spune ...pentru drum...dar sper sa fie bine!
Referitor la carucior il recomand cu caldura pe cel de la Hauck - se lasa la orizontala, e super usor, ultra compact, are 6,5 kg si e f scump :)) - 199 RON la Miniblu. Eu sunt la al 4 lea carucior...dar e tot ce ai nevoie de la aceasta varsta.
Mai fetelor pe mine ma tot doare sanul...cred ca trec pe antibiotice totusi sa nu fac cine stie ce nazdravanie in vacanta...
...si DA - Creatzo stam vreo 3 sapt sigur 

for the first time in my life....
VA PUPPPPPPPPPPPPPPPPPP 

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
nemary spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Eliza, ai un bobocel de fetita; si aici este o dulce!
Mary,, iti dau tel cand ajung.
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
memorat numarul

Mari
de Daria Mariasunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ven spune:
Ramona, dc sa mori daca e conjunctivita? Mergi la dr., faci tratament, si gata! Si ai mei au avut, intai Markus, dupa o sapt. Mathias. Si a trecut cu colir.
Angi, Dana, si noi mergem numai cu Markus in Bulgaria. Pe Mathias il las cu maica-mea si sora-mea. Daca ar fi dupa el, nici el n-ar sta cu nimeni, dar cu 1 sapt. inainte sa plecam, va veni sora-mea sa se re-obisnuiasca cu ea, mai ales seara la culcare. Trebuie invatati treptat sa mai stea si cu altcineva, atfel devenim 'sclavele' lor, si uneori chiar e nevoie sa mergi ici-colo. Si eu am emotii si un sentiment de vinovatie, dar cu amandoi nu s-ar putea numi vacanta, iar noi (eu si sotul) chiar avem nevoie de o vacanta, ca sa ne revenim. Iar Markus de o vacanta numai cu noi, sa se simta el important si....singur :)
Offf, am o zi de tot rahatu. M-am apucat de curatenie de dimineata, sotul la cumparaturi, agitatie mare....copiii maraitzi pe aici, abia ii impacam sa putem face curat. Toate astea pt. ca trebuiau sa vina niste prieteni din alt oras in vizita si sa ramana peste noapte. ma suna acuma ca nu mai vin
Pfuei, ce nervi am, imi vine sa bat pe cineva. Bine ca ma agit ca fraiera, cu doi copii pe langa mine.....
In fine.
Life sucks sometimes....
ramonab spune:
Ven m-am cam saturat sa ii tot dau tratament, abia azi am terminat cu cel pt ragusela si rosu in gat.Acu iar sa o iau de la capat?
POZICI CU RAZVANICI
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by mamiteo
Buna!
Am intrat si eu pe forum azi, pentru prima data.Am un baietel nascut pe 11.01.2008, Tudor Stefan.Ma primiti si pe mine?
bine-ai venit!cum sa nu te primim??felicitari pentru tudor stefan!scrie repede 10 mesaje ca sa iti apara in timp real!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!