Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
Aralia spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Ce poza frumoasa
De cele cu activitatea fizica nu mai zic nimic, poate sunt trucaje
Adra, cumva ati facut poze pe insulita in Crang ? Data viitoare e musai sa ne vedem !
mami de Sophia
Da

Cum te-ai prins tu ca sunt trucate? Le-a facut barbati-miu in Photoshop...
...glumesc...nu e chiar asa de bun in Photoshop...

Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Ank83Ne-am schimbat si noi in sfarsit pediatrul..si surpriza...pe fisa apar facute toate cele 3 vaccinase.. de 2-4 si 6 luni fiecare la termen...si tzeapa...ca noi la 4 nu l-am fcaut si l-am amanat pana la 6 ..iar cel de 6 e restanta...trebuia facut acum la 8..si nu stiu cum sa o scot la capat cand proasta aia a notat in fisa ca sunt facute toate...plus ca am vazut prin fisa tot felul de cotroale inexistente trecute.. de ex fiu-meu avea in 9 mai 7.5 kg
..iar in 16 cand chiar am fost la control avea 9.5 kg
Si nu i-ai dat cu fisa-n cap?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pai am vazut dupa
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Ank83
pai am vazut dupa...cand am dus fisa la noul pediatru...si atunci m-am uitat si eu in detaliu pe copiile xerox care le-am pastrat
Cam subtirica coala de xerox dar e buna si aia de-un plici peste ochi.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Victo
ellis, nici al meu nu se ridica nici in fund, nici in picioare si nu are nici dinti ..da ii vine lui randul..sotul imi tot da exemple..pai einstein n-a vorbit pana la 7 ani..eminescu a ramas repetent..sau creanga? scuze..da a trecut mult de cd am terminat liceul si memoria mea e varza..deci..copilul nostru va fi genial ;)
nici eu nu am blenduit azi..spanac cu cartof si galbenus..a fost si usor de pasat cu furculita, ce-i drept
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
foarte bune comparatiile
...maine mergem la neurolog..daca zice ceva am cu ce sa ii dau peste nas

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Aralia spune:
quote:
Originally posted by rodicamarzaquote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by cristi07quote:
Originally posted by rodicamarza
vreau si eu in listuta.cum procedez fetelor?
paula mica(26.12.2007)![]()
iti trimiti datele si una din fetele pricepute de aici le vor trece in lista (nu ma numar printre pricepute)
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Rodicuta, ma simt eu priceputa acum(Cristina) si daca dai datele repejor te trec! Sa spui si daca are Paula vreun dintisor ca sa-i pun iepuras!
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
date:rodica marza 08-09-1976 mama de bebe paula gabriela 26-12-2007 normal,2700kg,49cm,apgar 9
paula mica(26.12.2007)
Te-am adaugat in listuta!

Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Ank83
pai am vazut dupa...cand am dus fisa la noul pediatru...si atunci m-am uitat si eu in detaliu pe copiile xerox care le-am pastrat
Cam subtirica coala de xerox dar e buna si aia de-un plici peste ochi.

...ooo pentru asta mai pot baga si un carton printre Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Ank83...ooo pentru asta mai pot baga si un carton printre
Sau invelesti o sticla de sampanie!Hmmm...Nu cred ca-i buna ideea,ca p-aia zice ca vrei s-o mituiesti!
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Ank83...ooo pentru asta mai pot baga si un carton printre
Sau invelesti o sticla de sampanie!
Hmmm...Nu cred ca-i buna ideea,ca p-aia zice ca vrei s-o mituiesti!
dar pot da dupa ea ...ca si cum as inaugura un vapor

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
rodicamarza spune:
ms.mult ARALIA.mogaldeata de la mine din brate nu ma lasa sa mai scriu nik.pupici la gagici
paula mica(26.12.2007)
sanduta spune:
Fetelor azi sunt deprimata rau de tot. A cazut iarasi Cezar din pat si de data aceasta am auzit eu cum a sunat cand a dat cu capul de parchet
. L-am pus langa o fetita de varsta lui pe pat si erau procupati ei sa se uite unul la altul. EU m-am intors sa i-au de pe raft aparatul foto si el dupa mine si uite asa a cazut a doua oara. Deja ma intreb ce mama sunt, nu pot si eu sa am grija sa nu cada?
Sunt trista.

...plus ca am vazut prin fisa tot felul de cotroale inexistente trecute.. de ex fiu-meu avea in 9 mai 7.5 kg