Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Miha' nici acum n-au ajuns dvd-urile prin posta?
Aviz n-am primit...Am trimis sotul la posta azi...Sper sa nu fi uitat...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dany26
cele care dati cirese bb-eilor?cum le curatati coaja???trebuie neparat sa le-o curatam daca le blenduim si nu se cunoaste?
Eu nu le-am curatat de coaja...
Le-as fi curatat poate daca erau cat un cartof...dar asa...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Apropo de cirese ... in ziua cand i-am dat Silviei cirese, seara ma intreaba sotul ce i-am mai dat sa manance fetei ... si ii zic, cirese, sa vezi cum scuipa samburii, ca pe semnite ... s-a uitat un pic la mine cu ochiii cat cepele ... pana a priceput ca glumeam ...![]()
![]()
Super tare!Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by Ank83
salutare... Acum am intrat si noi in casa ca a inceput ploaia..
Ne-am schimbat si noi in sfarsit pediatrul..si surpriza...pe fisa apar facute toate cele 3 vaccinase.. de 2-4 si 6 luni fiecare la termen...si tzeapa...ca noi la 4 nu l-am fcaut si l-am amanat pana la 6 ..iar cel de 6 e restanta...trebuia facut acum la 8..si nu stiu cum sa o scot la capat cand proasta aia a notat in fisa ca sunt facute toate...plus ca am vazut prin fisa tot felul de cotroale inexistente trecute.. de ex fiu-meu avea in 9 mai 7.5 kg
..iar in 16 cand chiar am fost la control avea 9.5 kg
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Dar ce mananca frate??????
Scria in fisa daca a fost in armata?
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
da...dar ca a fost la terestru ca la aerian nu l-au primit ca darama avionul
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
==
Apropo de cirese ... in ziua cand i-am dat Silviei cirese, seara ma intreaba sotul ce i-am mai dat sa manance fetei ... si ii zic, cirese, sa vezi cum scuipa samburii, ca pe semnite ... s-a uitat un pic la mine cu ochiii cat cepele ... pana a priceput ca glumeam ...![]()
![]()

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Pussi am fost azi la neurolog... si a zis Bacos ca nu ne mai vedem decat pe la 1 an...nu de alta dar sa il vada cum merge si el.. ca in rest copilul e perfetc sanatos din punct de vedere neurologic... Asta chiar daca la 8 luni nu merge de-a buselea, nu se ridica singur in picioare tragandu-se de patut...sau ca nu se ridica singur in fund (aviz amatoarelor
). Pana acum tot ce face e perfect normal.I-am si zis ca de abea de o saptamana sta singur in fund..si ca sta cam 10 min singurel... Deci suntem bine chiar daca avem 46.5 cm perimetrul cranian
...
In rest aceeasi distractie pe fiu-meu cand l-a vazut pe doctor...se pare ca si raul are flebetea lui ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Impotriva tantarilor eu am dat-o in Delta cu Authan Junior ca de la Chico nu am gasit.
Vedeti ca maine este mare afacere la Miniblue,cumperi de 50 ron iti mai dau ei inca 50 de care sa cumperi
Din cate imi aduc aminte Autanul e recomandat copiilor peste 2 ani.Dar si eu l-am dat pe Robert mai devreme,caci un tantar de scapam in casa era calare pe el si-l ciuruia ca pe el...Si facea/face niste bube urate...
care trec in 2 saptamani. 
Am luat si noi Baygon dar put frate...

Si la Z este aceeasi promotie incepand cu 23 iunie.
ram0nica spune:
Super oferta!!! ![]()
Cine mai vrea sa-i trimit dvd-uri? (glatis, nu va ganditi la plostii) M-am gandit sa le trimit prin Cargus pt ca vi le aduce la usa... si ca sa nu stati stresate ca-mi datorati cheltuielile de transport (cred ca sunt in jur de 9lei), o sa le trimit cu mentiunea "plata cheltuielilor de transport la destinatie". Cei de la Cargus au zis ca ajung in 24h (ca vad ca cei de la posta dorm... am mai trimis si vad ca nici in 6 zile nu au ajuns).
Asa ca daca le vreti, (le vedeti la semnatura, GENII IN SCUTECE) puneti adresele voastre la PM sa am pt ce chema Cargus-ul ![]()
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Super oferta!!!
Cine mai vrea sa-i trimit dvd-uri? (glatis, nu va ganditi la plostii) M-am gandit sa le trimit prin Cargus pt ca vi le aduce la usa... si ca sa nu stati stresate ca-mi datorati cheltuielile de transport (cred ca sunt in jur de 9lei), o sa le trimit cu mentiunea "plata cheltuielilor de transport la destinatie". Cei de la Cargus au zis ca ajung in 24h (ca vad ca cei de la posta dorm... am mai trimis si vad ca nici in 6 zile nu au ajuns).
Asa ca daca le vreti, (le vedeti la semnatura, GENII IN SCUTECE) puneti adresele voastre la PM sa am pt ce chema Cargus-ul
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
vreau si eu-si eu zice paula mea
paula mica(26.12.2007)
Victo spune:
ank..pai al tau e mai capos decat al meu..i-a facut eco TF sau numa s-a uitat asa la el?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)