Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mey fetelor vorbitzi de niste mancaruri de care n-am mai mancat de muuult asa ca!
Dya pe unde esti??N-ai vacantza??

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79

piolicaaaaa..unde e acel outlet al brendon-ului????o adresa se poate???merg cu gps-ul....multam!!!

POZE...POZULICI

27+... Erik

asta este adresa:
1095 Budapest, Soroksári út 160
iar site-ul lor este:
http://www.babyoutlet.hu/

spune-mi daca vrei sa te ajut cu ceva.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

da Eva, se poate prin alianta daca miine nu-i cade putza lu' Cipri Fetele am o reteta super de papanasi, fierti, ca cei prajiti nu-mi plac.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ramonzca, am uitat ceva. vezi ca pe acelasi bulevard, la nr 110 ai un alt mic magazin care se numeste Asti Baba és Gyermekruha Áruház. astia nu au site. magazinul este deschis simbata pina la orele 15, iar duminica cred ca este inchis.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, voi ce stiti ? la 29 de saptamani mi se mai poate da concediu medical ? sau ma baga automat in prenatal ?

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

da Eva, se poate prin alianta daca miine nu-i cade putza lu' Cipri

S-a intamplat ceva si nu stiu eu? Dezvolta, te rog!!! :)))
Anca, ce se intampla intre Carla si Cipri (???? asa il cheama?) Il pregatesc pe Luca de divort? Sau sa nu ii spun nimic deocamdata?

28+ Luca

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare fetelor!
Ce bataie am luat aseara de la echipa de rezerve a Olandei!!Asta ne e vcaloarea!!Ma oftic ca am pierdut, ca aici olandezii sunt toti cu nasul pe sus ...vezi, Draga doamne, ca-s ei asa buni!In ziare, ieri a aparut o gluma...Cica unde joaca romanii cel mai bine...20%- acasa; 15%in deplasare, 65%- cu acordeonul in fata la AH(un supermarket aici in centru unde zilnic canta tiganii). Pentru infumurarea asta a lor as fi vrut sa-i batem. Acum sper sa-i aranjeze italienii in semifinala.

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

GAta cu fotbalul!
AM SCHIMBAT SEMNATURA!!!!Yupiiii
acusi merg si eu la moasa, dar va fi un control normal...doar tensiune, greutate si ...atatNu mi-am mai vazut odorashul de la 20 de saptamani....si zicea moasa ca nici nu mai fac eco si nici analize.."FAIN"sistemul olandezanalize se fac aici doar in primul trimestru si nu atatea cat ati facut voi, fara toxo, citomegalovirus, listeria...de examen de secretii nici pomeneala!!!Imi voi revedea bebelul abia cand merg in tara....offff, mi-a trebuit strainatate!!!

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Burtici care ati mai facut comanda la redoute, dupa cate zile ati primit mail-ul de confirmare? Eu am acut luni comanda si nici acum nu am primit mail, m-as duce sa-mi verific cardul dar e cam departe banca si e cald afara

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, Carla e promisa lui bebe Luca. Stai linistita

Mami de Alexa, mie de prajiti mi-e pofta. Cu pesmet. Dar mi-am pus pofta-n cui si mananc 2 mere.

O burtica mititica

28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput