Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
BLUE ANGEL spune:
hey , Andora ..nu pot sa cred ...eu sunt colega ta de salon ...de la CFR 2 .. ce mica-i lumea !!!!l-am recunoscut pe puiut din poze !!!
ma bucur sa aud ca sunteti bine si ati ajuns cu bine acasa !!!
noi tot ne chinuim cu starile de somnolenta .. de la icterul asta !!!
sper sa treaca mai rpd ..ca ma lasa nervii ...si dau in depresie ..
pupici
Simona mami de Luca si Codrin
gabitzam spune:
Mamicilor, am si eu o intrebare. Voi le-ati dat la bebici suzeta?
Eu i-am dat-o lui Raducu in momentele de agitatie extrema, il linisteste, dar mi-e ca dau in partea cealalta. Daca o scapa din gura, il apuca iar plansul, dupa suzi, si fac ture sa-i var suzeta in gura la loc.
La Andrei n-am avut treaba, ca n-a acceptat-o din start, o scuipa afara cum o simtea in gura.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
andora
Felicitari si toate cele bune refacere rapida si laptic pe saturate!!!
Sa-ti traiasca ingerasul Radu Daniel, sa fie sanatos, cat mai papacios si necolicos!!
Ce pacat ca nu v-ati identificat, tu si Blue Angel, de la spital, ca mamici de pe DC, ati fi avut mai multe teme de discutie!! Doamne, ce mica e lumea!
simali, si multumesc mult de urari, asa sa fie, cum zici tu!!
gabitzam, maare atentie cu suzeta aia... mai mult nu spun!
Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
gabitzam spune:
Miss, pai mai bine spune, cat inca nu s-a obisnuit cu ea. Ca si pe net am citit diverse pareri si sunt cam derutata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Mamicilor, am si eu o intrebare. Voi le-ati dat la bebici suzeta?
Eu i-am dat-o lui Raducu in momentele de agitatie extrema, il linisteste, dar mi-e ca dau in partea cealalta. Daca o scapa din gura, il apuca iar plansul, dupa suzi, si fac ture sa-i var suzeta in gura la loc.
La Andrei n-am avut treaba, ca n-a acceptat-o din start, o scuipa afara cum o simtea in gura.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
Exact in aceeasi situatie sunt si eu!!I-am dat-o de 2 ori si s-a linistit dar mi-e frica sa i-o mai dau sa nu ajung in cealalta extrema cum ai zis si tu!!Eu pe cat posibil ma feresc sa io mai dau numai in caz de urgenta majora!!!
Poze
Andreea , de Ericut puiut!!!!
BLUE ANGEL spune:
miss ..for you ,,multe pampoane ... ca eu nu gasesc pampoanele pe lista de smilies ...multa bafta si-ti tinem pumnii
Lorich spune:
Buna si de la noi!
Gabi eu am bagat suzeta, pare sa-l linisteasca putin in marile crize de colici cand tipa de parca ceva il musca :(
Andora bine ai revenit sa-ti traiasca puiul scump!
Andreap welcome back si tie!!
Inais am vazut poze cu scumpica de prietena lui hi-miu. buna de papat!
si.....
Miss, Magnestism, Buburuzii hai cu bebeii!!!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
socrate spune:
Neatza,
Intru si eu ca ieri imi picase netul tocmai cand aveam si eu o conversatie cu vecina. Ce ti-e si cu tehnica asta moderna.
Am citit in mare ce ati scris, Miss muuulta bafta azi, eu sper sa ai o nastere usoara si fara probleme.
Cleo imi pare tare rau pentru problema cu sanii, te inteleg perfect, doare ca dracu. Oricat m-ar fi durut sanii de-a lungul vietii din diverse motive nimic nu se compara. Eu am intepaturi puternice cand coboara laptele, dar dupa muls cam trece. Ma mai doare dreptul de cand cu mastita. ORicum tb sa te mulgi sa nu ajungi ca mine cu febra ca te impinge in pat de zici ca ai 100 de tone.
Eu ma oftic in continuare ca eu ma mulg si fraierul asta mic papa biberon. Azi de exemplu a avut colicei de dimineata si nu a vrut deloc sa ia sanul. Are reactia asta, cand are colici nu vrea sa suga.
O sa iesim si noi la piata pe la 4 ca tb sa cumparam cate ceva. Acum e cam cald.
Noemi,
MissParker spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Miss, pai mai bine spune, cat inca nu s-a obisnuit cu ea. Ca si pe net am citit diverse pareri si sunt cam derutata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
Pai eu sunt anti-suzeta... Suzeta e un fel de surogat si nu o vad aducand prea multe beneficii, decat ca il calmeaza pe bebe in mod artificial, deci e mai mult spre "avantajul" parintilor, ca sa aiba ei liniste... E strict parerea mea, ca un copil care primeste dragoste, afectiune, atentie si tot ce-i trebuie din partea parintilor va avea mult mai putina nevoie de suzeta... si de aceea nici nu trebuie invatat cu ea... Mai exista si motivele de natura medicala (se obisnuieste cu un alt stil de a suge si apoi nu mai vrea la san etc.), dar pentru mine cele mai importante sunt cele de natura psihologica... asa sunt eu...
Stiu ca e mai stresant pentru mamici sa-si lase pruncii fara suzete, dar eu o sa incerc sa nu folosesc asa ceva... si sper ca o sa fie bine.
Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
Lorich spune:
Simonacip mami ti-am trimis un PM.
Miss aceeasi parere o aveam si eu, ce sa zic, in momentul in care au inceput colicile astea ataaaaat de urate, mi-am dat seama ca principiile mele nu conteaza, adica nu cred ca e doar pt linistea mea, din moment ce el tipa non-stop 30 minute pana nu mai are nici voce de tipat. De cand am venit de la maternitate am descoperit ca cele mai grele zile si nopti au fost cele in care am incercat sa aplic ce stiam eu dinainte ca-i bine pentru el: dormit in patutul lui, nedat suzeta, stii tu... ca doar suntem mamici "cetite"
Te pup si sa dea Doamne Doamne bebe Daviducu sa vina pe lume fara pic de colici, ca tare usor e... daca Robertelul n-ar avea colici ar fi o placere parenthoodul asta, pe bune!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert