Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (159)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxali spune:
FELICITARI SI BV SARCINA USOARA !
Teo daca ai avut timp ptr sport etc etc
Printesa mea mai are un pic de tuse,dar sper sa ne revenim la mare in week end.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by betty78quote:
Originally posted by mihailescu teodoraquote:
Originally posted by betty78
Ma pregatesc de concediu si as fi vrut sa imi cumpar biletele de pe net. Va este cunoscut www.gtahotels.com/" target="_blank">site-ul asta? Imi este cam frica sa fac plata in avans, ma gandesc ca poate am vreo surpriza. Voi ce spuneti?
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Betty,ti-as recomanda mai degraba site-ul asta:
www.medhotels.com
Si imi pare nespus de rau pt pb-le cu bona si cu micutul Mario bolnaviorul!
Pai asa combinatie,e bomba curata si pt ficatul unui adult,dar al unui copil!Of,of!sa treaca supararea!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
ai facut tu rezervari de pe el?
[b]Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Nu eu,dar niste prieteni ff buni!N-au avut nici ce-a mai mica problema.Totul e sa-ti gasesti avion convenabil pt destinatia aleasa!
http://www.medhotels.com/hotellist.asp?SID=
Ei au fost in Gran Canaria!
Si-au luat aion pina-n Madrid si alt zbor de acolo pina la insula.
Dar serviciile minunate in hotel!Absolut tot ce bifezi ca optiuni,de toate se tine cont!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Povestea nasterii
bernix spune:
Acu' sa va zic doua vorbe si despre noi: io sunt cu nervii in piuneze, descentrata rau si super obosita, iar Degetzica e... energie pura, duracel nu alta, si nu stiu, frate, de unde atata ca nu mananca aproape deloc de o luna, iar de dormit, baga 3 reprize a cate juma de ora zilnic. In rest taras, de-a busilea, mers sprijinit, alerga pe-afara tinuta de ambele manute, merge mai usurel sprijinita de una singura, se duce la usa de la intrare si incepe sa tipe ca vrea afara, suge ca un nou nascut si - vai mie - se trezeste f des noaptea. Nu sta nici in patut, nici in carut, nici in scaunul de masa, nici in tarc. Urlaaaa de mama-mama daca nu-i convine ceva si nu-i convin multe.
Ufff... si Bobo a avut mult de munca si-am tot fost singura cu ea si fiecare zi e o aventura.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Si_bv
felicitari din tot sufletul!Sa ai cea mai usoara sarcina si sa te bucuri de toate momentele!
Plus de asta sunteti o familie minunata,tu arati splendid,cred ca daca n-o aveai pe Raisa in brate,n-ar fi crezut nimeni ca esti o mamica asa de tanara si frumoasa!Tati trebuie sa aiba mare grija de comorile lui!
de
Mihnea
Povestea nasterii
bernix spune:
quote:
Originally posted by Si bv
Bernix, multumesc! mda... m-ai facut si pe mine sa rad amintindu-mi... ce sa mai spun, c-am promis ca ma intorc sigur in septembrie...
Poze
fa si tu pe niznaiu, ca nu le-ai zis si-n ce an e septembrie asta...

bernix spune:
Io cu restante, ca de obicei.
La multi, multi ani cu sanatate si numai bucurii, adimercedes!
moldoveanca spune:
Multumesc Si bv increc sa vad daca au agentiile de aici hotelul.Am vazut pozele arati suuuuper iar Raisa e o dulceata mica.
teo
Bernix,nu m-am mai dus la Indra Gym,ca mi-era cam peste mana sa ajung acolo.
Deasupra salonului unde faceam procedurile e o sala de aerobic:www.luiza-bucur.ro
Aici merg,e la Unirea si mi-e f simplu sa ajung!Plus de asta le mai combinam:o procedura+o sedinta de aerobic,daca tot plecam de-acasa!Sa stii ca si eu sunt megamultumita de rezultate.Nici in vis nu speram.Cand ma gandesc ca m-am hotarat intr-o zi de joi si-am si inceput,n-am asteptat sa vina luni![]()
de
Mihnea
Povestea nasterii
Roxali spune:
Bernix te inteleg f bine cu primul la fel am patito...de aia nu am avut curajul sa mai fac alt bebeloi...si mandra mea la fel e...drept sa-ti spun cateodata ma mai odihnesc la munca...toate ca toate ma gandesc la alti copii bolnaviori si ma intaresc singura.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
bernix spune:
...ca se tot vorbeste de calatorii si locatii OK, sa va impartasesc si io impresiile de acu' 2 week-end-uri. Am fost la Moroieni, la 40km de Targoviste, zona deluroasa destul de salbatica, singuratate si liniste cum imi place mie (veveritele se catarau pe casa, furasera toate nucile din pod peste iarna) si-un aer, de te dureau plamanii la fiecare respiratie daca vii din marele oras. Am stat la o pensiune gasita de Bobo pe net fara recomandari, Casa Lucia. Conditiile de cazare o tara cam rustice, fara sa fie de evitat daca mergi cu copilu'. Vila cu etaje din lemn si baza zdravana din piarta infipta bine in coasta dealului, cu reren de tenis si baschet, sauna si alte nimicuri pe care noi nu le-am folosit.
Partea cea mai misto a fost insa mancarea, pregatita chiar de doamna Lucia Capatana, super-super buna: inghetata de casa, frisca din smantana, peste pe pat de alune, si niste fripturi marinate de mi-a parut rau ca nu am putut manca mai mult. Nu mai zic ca ne-a intrebat de fiecare daca ce vrem sa ne faca si daca nu e cazul sa gateasac separat pt copil. Ei, fetelor, toate astea la pretul de 6 mil cu tot cu spaga: 2 nopti dormite, mancare cat cuprinde, si masa pt prietenii nostri care au venit duminica la pranz cu cei doi copii din dotare.
Concluzia: de reincarcat si recomandat!

sa treaca supararea!