Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello,am fost si noi la cantarit azi,se pare ca luna astaa luat doar 200 de gr,nu e prea putin?Nu ca ar fi el slab dar la cat papa ma gandeam ca a pus pe putin jum de kg.Chiar ma gandeam sa ii dau mai putina mancare

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mai fetelor, dar pe unde umblati?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by moldoveanca

Hello,am fost si noi la cantarit azi,se pare ca luna astaa luat doar 200 de gr,nu e prea putin?Nu ca ar fi el slab dar la cat papa ma gandeam ca a pus pe putin jum de kg.Chiar ma gandeam sa ii dau mai putina mancare

teo

hai sa iti spune eu cam cat avea Mario acum o saptamana 10000kg, adica cam cat avea in urma cam cu 2 luni...a urcat 400 gr in 2 luni si mi-a slabit 500 gr in 4-5 zile....asa, ca nu este putinm a luat exact atat cat este normal.
mamica ingrijorata

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

si acum alte povesti cu bonele..... Mario s-a imbolnavit cam, acum 10 zile...de fapt desteapta de bona, i-a dat ficat de pui frecat cu unt si smantana, cam in jur de 150 gr din prima, fara legume si doar asa chior.....asa ca a doua zi bebe s-a stricat la stomac, in a doua zi a inceput sa vomite de zor, iar in a 3-a zi s-a ingalbenit....l-am dus la doctor si i-am facut analizele, iar probele hepatice, de fapt transaminazele erau crescute...cred ca a facut un soi de icter....acum e ok, si-a revenit si a recuperat greutatea pierduita in cateva zile...dar o saptamana nu a mancat nimic efectiv, exeptand san

Si ca sa se mai umple paharul acum cateva zile cum ma plimbam prin casa vorbind la telefon cand vad pe doamna bona ducandu-se catre dulap, asa ca bag capul in camera si fi-miu era singur pe masa de schimb....m-am socat, am crezut ca nu vad bine...a doua zi i-am facut morala.....dar inca imi este frica...

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Multumesc Betty si Vladut a fost bolnavior poate ca de asta si el avea 10 kg acum o luna acum 10kg 200 cred ca sunt printre cei mai babani,nu?Al meu e baban si lenes dar vorbeste non-stop.

teo

Mergi la inceput

De bona ce sa mai zic, inca mai traieste?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by betty78

Ma pregatesc de concediu si as fi vrut sa imi cumpar biletele de pe net. Va este cunoscut www.gtahotels.com/" target="_blank">site-ul asta? Imi este cam frica sa fac plata in avans, ma gandesc ca poate am vreo surpriza. Voi ce spuneti?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

[b]Betty
,ti-as recomanda mai degraba site-ul asta:
www.medhotels.com

Si imi pare nespus de rau pt pb-le cu bona si cu micutul Mario bolnaviorul!
Pai asa combinatie,e bomba curata si pt ficatul unui adult,dar al unui copil!Of,of!
sa treaca supararea!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

Mihaileasco, felicitari!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Multumesc, duamna!Da' pen'ce ma feliciti?

Aaaaa,si ramasesem datoare c-un raspuns:da,bona si-a intrat in program de pe 15 mai,iar pina acum numai de bine despre ea!Mihnea o adora,se bucura nespus cind o vede,dar si cand il aduce de la plimbare si ma vede pe mine!Eu ma declar satisfacuta momentan.Figuri nu mi-a facut absolut deloc si e ff simtita din toate pct-le de vedere!
E vecina mea de pe diagonala!Avantaj si pt ea,avantaj si pt mine ca sta atat de aproape!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Teodora, te-a lasat sotul asa sexoasa la intalnire? Se vede extraordinar cat ai slabit, arati beton si ma oftic de mor. Nu ti-e mila de mine ca si asa am pitici pe creier?. Si clar azi nu ma vad cu tine, auzi la ea 65 de kile. Eu tot 62 si nu ma simt bine deloc asa. Si ca sa ma necajesti, pe langa ca mor de oftica la cat ai slabit, mai pui si poza cu mine roscata. Bineeeeeeee!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Hai mai cumatra,nu mai fi ofticoasa ca n-ai de ce,zau!
Cat despre poza cu tine roscata,ti-am spus demult parerea mea:imi placea cum te prindea nuantza!
Abtine-te tu,ca la Cheile Gradistei e un super restaurant cu bunataturi mii si mii!
Zi-i lu' cumatru ca au numai vinuri de-alea de vinoteca,din Portugalia,Franta,etc..........

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Fetelor, spre rusinea mea, n-am reusit nicicum sa-mi fac timp sa va mai scriu de foarte mult timp! Annisia deja s-a obisnuit cu promisiunile mele netinute si m-a "avertizat" ca nu asteapta dupa mine sa intru ca sa va spun vestea si dreptate a avut, ca de ieri ma tot chinui sa-mi fac timp sa intru sa va scriu.
Va multumesc tuturor pentru urari, sunteti minunate! Sper ca bb sa fie sanatos, iar daca va mai fi si frumos ca Raisa, cum imi dorea Alehiam... ce mi-as mai putea dori?! Eu inca sunt putin bulversata, s-a intamplat oarecum mai devreme decat ne-am fi gandit, dar normal ca suntem fericiti!

Raisa e superba, ce sa va spun, ca suntem topiti si terminati dupa ea! merge de-a busilea, se ridica in picioare si merge sprijinita, e tot o treaba, e curioasa sa se joace cu orice, "vorbeste" de-ti vine s-o mananci pur si simplu; are trei dintisori, cam astea de cand nu v-am mai scris...

In Antalya a fost de vis. Am avut patut pentru ea in camera, asta pe langa un pat dublu si inca un pat simplu. Fierbator in camera, mixer vertical, cuptor cu microunde la indemana sa-i putem face papa, ne-au dat pana si carucior de la receptie, pt ca noi nu l-am mai luat pe cel de acasa... Servicii complete si ireprosabile, n-am avut niciun stres. Am mancat e drept cam mult, auzisem ca asta se intampla la all inclusive, dar pur si simplu nu ne puteam abtine.
Bb l-am conceput dupa ce ne-am intors, e recenta treaba, abia am aflat ieri .
Am mai pus poze in albumele noastre, daca vreti s-o mai vedeti pe Raisa, inclusiv din vacanta in Turcia.
Duminica il vom boteza pe nepotelul nostru si suntem foarte fericiti si emotionati, fiind primul nostru finut.
In rest, toate-s bune la noi.
Sper sa reusesc sa intru mai des, macar asa seara, cand ai mei dorm, in rest e greu si cred ca stiti ce spun.
Nana, ma bucur nespus ca fluturasul este bine!
Un pupic dulce tuturor mamicilor si copilasilor vostri superbi!

Poze

Mergi la inceput