Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (159)
Raspunsuri - Pagina 14
Annisia spune:
Ramonaiani, Andreea11 - hai ca puteti sa ajungeti si voi pana in Tineretului, ca nu-i asa departe!!!
Sim, tu nu vrei sa ne vezi, daca zici ca ai terminat treaba??? Hai ca e la tine in zona!!!
Betty, te dai la fund? Ia suie popoul in jipan si hai la o bere!!!!
Micul Yannis creste mare
melaniatud spune:
Annisia- as veni eu cu mare drag ca asa as vrea sa te cunosc si sa mai revad herastraul..ca de Copou sunt satula![]()
Mai fetelor ce daca e innorat sau mai picura putin....daca e acoperit fuga la intalneala
Annisia spune:
Hei, haideti sa va dau o veste mare!!!! Si_bv este iar insarcinata!!! Bravo gagici!!!! Multa sanatate si fericire iti doresc!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe dulce, dulce, dulce!!! Yuhuuuu!!!!
Micul Yannis creste mare
alehiam spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Alehiam, nu stateai in zona mea? Ca te luam eu de e shtrase, daca te coafeaza!!!
Micul Yannis creste mare
Da, stau in zona cu tine... dar nu stiu ce sa zic cu tineretului... ca facusem diverse alte calcule... pfffff
Si_bv
felicitari si sarcina usoara cu un bebe frumos ca RaisaMad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
ma duc sa termin mancarea lui robert si sa i-o servesc, apoi spun ce am hotarat
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
amar spune:
quote:
Originally posted by ramonaianiquote:
Originally posted by danuta36
Nana eu i-am dat lui Miru din spanacul pe care l-am facut pentru noi,i-am oprit ei fara sare...am zis hai sa incerc,si sa stii ca i-a placut,chiar daca avea si usturoi.pai de-aia i-a placut, ca avea usturoi. Era ceva inedit pt ea. Si Eliza a fost incantata prima data cand am pus un strop de usturoi in mancare.
Azi am fost sa ma tund .. mde, vara in RO, calduri infernale, se simtea nevoia. Eu ma plangeam de niste coji in cap - gen matrata, care cand se luau, dadea sangele. Coafeza ma vede azi, si-mi spune ca nu e doctor de meserie
, dar s-ar putea sa fie Psoriazis
. Acum ma bag la cautat pe net despre boala - cica e ereditara pe linie materna. Tatal mamei avea boala
, si sa vedem zilele urmatoare cum ajung la un doctor pt con/in-firmare
...
papanashaEliza (06.09.07)
incearca cu unguent TRIDERM din sursa sigura stiu ca se vindeca , apoi e o boala pe fond nervos , nuse ia ..asa ca ulta liniste sufleteasca si fara stress
rnico spune:
ceau!
greyeras mersi.
pentru aduta, speram saii treaca febra
nana- si eu am gustat intotdeauna mancarea alesiei. la inceput, cand avea doar legume in meniu, fara sare, erau tare naspa. eu nu le-as fi mancat. nici alesdia nu se prea omora dupa ele. dar de cand am bagat carne, leguele cu carne fara sare is super bune!!!! le manca cu mare placere. eu ii dau in fiecare zi carne, mi-am cingelat bucatele de 20-30 de gr si in fiecare zi dezghet cate una o pun in steamer-ul de la beaba si apoi pun si legumele cu carnea inca o data la stemer. cand sunt gata le pasez si pun un pic de ulei.
de ex- mie nu imi place iaurtu fara zahar. dar alesiei nu pot sa ii dau zahar. asa ca am pus o banana in iaur si la papat tot.
fluturasu
bb alesia 23oct2007
rnico spune:
deci intalneala ramane pe saptamana viitoare
speram sa putem ajunge atunci si vremea sa nu ne mai puna bete in roate
bb alesia 23oct2007
rnico spune:
ramonaiani- eu zic sa vezi un dermatolog. nu trebuie sa te dai cu nimic pana nu te vede un doctor. daca te dai si nu trece, apoi degeaba te mai duci la dr, ca nu vede nimic si trebuie sa astepti o perioada pana trece efectu medicam. si asa trece o perioada lunga inutila.
sanatate
bb alesia 23oct2007
Annisia spune:
Haideti fetelor, spuneti ce facem, ca e doua ceasul... Eu sunt pentru intalnire, unde va convine voua. Deeeci???
Micul Yannis creste mare

, si sa vedem zilele urmatoare cum ajung la un doctor pt con/in-firmare
Eliza (06.09.07)