Sezatoarea canadiana (94)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

iCA75, UITE AICI :
http://www.lenaturiste.com/pages/file.asp?xs=A31DD9181E4B4803AFCEEA526BF7FCC6&PID=16&CID=0&CPID=728
Eu cred ca voi comanda prin posta, ca-n Ontario nu au magazine .

Nelia, cred ca am mai intrebat pe aici si n-am primit raspuns ?
De ce voi aveti notele la copii in procente / Eu tot ce primesc de la Ioana e report cardul cu note ca A,B,C,D dar nici un procent nu e acolo…si ce teste a dat Agata ? Tot numai pe partea franceza se dau testele ?

Mikiion, Mitrea a fost intr-adevar un dur dar cu baietii, avea acasa 2 fete si asa ca si pe noi ne proteja .
Ex : cand motiva absentele, pe noi fetele ne intreba de ce am lipsit in ziua cutare, dar in acelasi timp el le si motiva, fara sa asculte raspunsurile noastre fanteziste…iar la baieti, saracii, erau la interogatoriu pt fiecare absenta si in majoritatea cazurilor le cerea scutiri.
Faza tare era ca noi chiuleam toti odata, da numa fetele erau iertate ! Iar ca professor, era extraordinary , multe lectii sau citate despre oameni celebri spuse de el si acum mi le reamintesc.

Cred ca tu o tii minte pe Carina de la D, care mergea la toate olimpiadele, acum e medic gineco la Bucuresti …
Chiar daca ai fi venit la intalnirea de 10 ani, tot nu ne-am fi intalnit pt ca, clasa ta a avut intalnire separata, doar cei de la G, asa a fost organizata .
Noi am fi vrut sa adunam toate clasele, dar ne trebuia un reprezentant de la fiecare clasa in parte,sa-si convoace proprii colegi , si cum organizatorul vostru a zis ca va intalniti doar voi, iar de la Electro nu am gasit amatori de asa bataie de cap ( ce presupunea organizarea, convocarea colegilor, etc) ne-am adunat doar cele 4 clase de la mate .
Cel mai bun lucru din organizarea acestei intalniri, pe langa revederea colegilor si trezirea de amintiri, a fost ca 2 colegi care nu se mai vazusera de 10 ani, s-au revazut atunci si dupa 2 ani s-au casatorit…e vorba de olimpicul international la fizica ( imi scapa numele acum ) si o tipa …ca sa vezi unde dai si unde crapa !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bune intrebari ai pus Ica si multumim de raspunsuri Ana.

Am notat sa mergem si noi la Centre de la Nature, am vazut ca organizeaza si ceva ptr 24 iunie si 1 iulie.

Eu am incercat asta vara sa inscriu copii la Dr Dobrescu la St-Justine dar n-am reusit. Acum m-ar interesa dc stiti vreun pediatru in Laval care accepta pacienti noi.
Pediatra copiilor e in concediu de maternitate, si nu ne-a lasat la nici un alt doctor din clinica, cik in schimb ne-a pregatit dosarele ca sa putem merge in alta parte.

Ana, te inteleg si ma bucur ptr Tudor ca a evoluat asa bine aici.

Victor nu a avut mari probleme in Ro, dar dupa dupa 1 an de scoala aici, pur si simplu a inflorit.
Are incredere in el, stie sa isi sustina f. bine (!!) punctul de vedere, a invatat sa fie f. independent, si ne spune "Ce bine am facut ca am venit in Ca".
Si ptr noi asta conteaza.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nelia, scumpa si haioasa replica.
Aseara fi-miu tot avea chef de zbierat prin casa (uneori se joaca f zgomotos) si taica-su ii zice ciocu' mic. Iar el ii raspunde: ciocu' mic insemna glagie mica, iar ciocu' mare inseamna galagie mare.
De ceva luni bune e in faza contrastelor, cand aminteste de o latura, automat vorbeste si de reversul ei. Cainele ala e bun, da' cainele ala e rau. Reguina cea rea era rea, dar alba ca zapada era buna. Adrian e mic, da' eu sunt mare. Baietii au putza, da' fetele au pasarica. mami e fetita, tati e baiat... si tot asa. E tare frumoasa perioada asta a replicilor neasteptate.
Sunt bucuroasa ca am si eu un dansator in casa. Ala micu' vad ca n-are opreliste cand aude muzica. Alex insa e antitalent si nici la aproape 4 ani nu are porniri de a misca acolo un picior, de-a da din fund ceva. Era asa haios adrian aseara ca dupa ce-a ametit de atatea piruiete a venit sa se sprijine intre genunchii mei (stateam pe canapea), da' tot nu se putea opri si bataia din tot corpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Try, ca tot intrebai ce mai facem noi...saptamana trecuta am fost la serbare la gradinita, unde fiimea juca intr-o piesa. Piesa era cu dedicatie pt. ziua tatalui (father's day), iar intro a fost facuta de profa in sensul asta. Numai ca draga de fiimea , ca sa fie politically correct , a adaugat in fata audientei ca piesa este si pt. her mother and her baby brother , ceea ce a destins automat atmosfera . In rest noi am fost ocupati cu tot felul de modificari la bucataria nostra (schimbat frigider, aragaz, countertopul cu unul din granit) dar macar arata estetic mult mai bine acum. In weekendul trecut am fost sa-l mai vedem pe junioru' nostru la ecograf. Se pare ca e dezvoltat normal, destul de maricel - deja un pic bucalat (dragul lui mama ), inghitea de zor lichid amniotic si dadea vartos din picioare si manute. Spre deosebire de verisoara lui de aceeasi varsta, el nu si-a pus manutele pe fata sa se ascunda de noi, a fost baiat cooperant, aruncandu-ne din cand in cand cate un zambet smecheresc . Ne-a mai aratat fara nici o pudoare ciucurelul si mingiutele dintre picioare ca sa nu avem nici un dubiu . Bomba a fost ca va trai si el la fel ca si surioara lui pe picior mare, talpa masurandu-i in prezent 4.6 cm!!!!!!! DPN s-a modificat cu o saptamana, de la inceputul lui octombrie la sfarsitul lui septembrie, pe 29. Asadar sa ma feresc cand imi va da vreun sut . Cordonul ombilical deocamdata e bine pozitionat, nefiind in jurul gatului. Seamana cu mine la nas si cu taica-su la barbie, pana acum . Avem poze cu el 3D pt. posteritate, plus un CD si un DVD cu toata sesiunea de o ora inregistrata. Intamplator ecografa era romanca si am intrebat-o daca mai putem sa-l mai vedem pe junior inca o data si ea ne-a sugerat sa mai venim o data pe la sfarsitul a 35 saptamani. Domnisoara noastra cea mare s-a distrat cat noi am fost la ecograf la petrecerea unei colege de la scoala, si nu ne-a simtit deloc lipsa. Saptamana viitoare va avea alte doua petreceri si sambata si dumnica, asa ca se anunta un weekend plin. Din fericire mai am 5 zile de scoala si o saptamana si ceva pana ce plecam in concediu

Laura, referitor la intrebarea ta....in ON calificativele se dau pana la clasa a 6a inclusiv, dintr-a 7a se dau procente. In QC s-ar putea sa fie alte reguli.

Nelia, enjoy the time cu cei mici

Ana, felicitari pt. progresele lui Tudor

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

laurajr asa eram noi G-ul mai «speciali»...... Si nu mereu in sensul bun al cuvantului.
Colega mea de banca e la Ottawa , a facut un doctorat in fizica in Alberta. Ea fost la intalnire in 2000. Venise din Canada in tara in vizita.
Tu ai spus ca ai fost colega cu Ionela....Mi-a scris si mie odata, dar a nimerit prost exact dupa nasterea lui Marc. Asa ca nu i-am raspuns.

Ica 1975 daca mergi la Laval, e foarte frumos. Eu am fost acum o saptamana intr-o marti. Si era destul de pustiu, si n-am vazut nici trenuletul cum care ne-am plimbat acum un an. Cred ca o sa mai mergem in week-end. Are langa lac si un mic restaurant. Noi ne-am luat inghetata de acolo.
Si jocurile pt. copii sunt bune. Si iepurasii sunt in libertate, cativa.



[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Fetelor, multumesc. Abia astept sa mergem mai ales ca, Christine iubeste animalele.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ktrinel, am uitat sa-ti spun ca mi-a facut placere intalnirea de ieri.
Dar nu ma mai intalnesc cu nimeni, ca intru in depresie, ma simt ca o gasca grasa si batrana printre voi......
Nu stiu cum se face ca toate romancele pe care le cunosc, mai nou, sunt elegante , frumoase si destepte.
Pe mine m-a prostit mediul asta universitar unde lumea vine imbracata foarte simplu si sport.
Mi-am dat seama ca am probleme de garderoba. Si acum nu am timp sa magazinez.
Ktrinel, ai idee magazine mai aici prin zona mai accesibile sunt? Cat sa le vizitez in pauza de masa. Ca St-Chatrine e prea departe. Si ce am eu in cladire, o bluza am vazut cu 240cad. E prea turistica si de lux zona .
Sa magazinez in week-end cu Marc dupa mine ...... Am reusit sa probez o pereche de pantaloni si o bluza si el si-a pierdut rabdarea. L-a plimbat sotul de 10 ori pe scara rulanta ca sa-l mai potoleasca.

Nelia mediu e super, ca intr-un minister. Nu sunt multi oameni si majoritatea stau «cuminti» in cubicurile lor. E un departament care distribuie fondurile publice de cercetare si sunt numai analisti (multi cu doctorate)si vreo 3 secretare.....
Nu m-am lamurit eu inca ce am de facut aici, de fapt nici seful meu zapacit nu stie..... Azi am o intalnire sa-mi defineasca mandatul
Ce e bine la guvern e ca mi-au recunoscut vechimea din Romania, fara sa-mi ceara vreun act, numai pe baza CV-ului. Aveam actele dar nu mi le-au cerut. Si pe cv inventasem un benevolat( nu chiar inventasem dar nu era chiar asa cum am scris eu acolo), si mi-a luat la socoteala si orele de benevolat la calculul vechimii. Asta e la guvern numai, dar merita stiut de catre cei din Quebec. Nu stiu daca e la fel la nivel federal. Acum am priceput de ce lumea face benevolat pe aici. Pt. tine Nelia e important sa faci, ca apoi iti considera ca experienta si salariul porneste de la mai mult.
Discutam cu o colega care s-a plimbat prin mai multe medii, inclusiv la Ottawa. Si ea mi-a spus ca exista diferente mari: la privat, marile companii , platesc mai bine si au avantaje sociale mai mari, insa siguranta postului e mai mica
La guvernul federal atmosfera de lucru e mai placuta , la fel si colaborarea intre oameni si salariul ceva mai mare.
Iar la provincial salariile sunt mai mici, dar esti aganjat pe viata si asta conteaza.

Try vezi daca e nascut in vara 2006....Toti sunt dansatori cei nascuti atunci!!!!! Eu ma gandesc serios sa-l dau undeva, gen salsa. Chiar daca sotul meu stramba din nas. Pt. el numai homo danseaza....
Mihaela

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ica vezi ca poti parca pe stradute, ca sa nu mai dai banii.....
Noi am gasit mereu locuri chiar cand erau mari evenimente. Daca erai din Laval era gratuit.


[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Laurajr, eu sunt in Montreal
dar de memorie ptr noi astia marii care ne-am indreptat spre scoli la batranete si memoria ne joaca feste?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mikiion cele mai aproape magazine sunt cele din Place Ville Marie si apoi..Centre Eaton. cam greu sa le faci intr-o ora, dar daca stii exact ce magazin vrei sa vezi , poate reusesti..mergem odata sa iti arat ...colegele mele ma numesc sobolan, ca umblu mai repede si mai bine pe subterane decat la suprafata...stiu niste scurtaturi :))..
eu sunt un pic cam inghesuita in perioada asta si nu pot lua toata pauza de o ora si jumate..dar ne mai vedem noi si mai povestim.

ma intere si pe mine niste vitamine pt...cap . putem lua din alea de copii ?

Ana, ma bucur ca esti asa de incantata de evolutia lui Tudor...pana la urma e tot ce conteaza din emigrarea asta...




Mergi la inceput