Puiuti de randunici 2008!! (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubule, chiar bine zice Luny! Nu mi se pare putin deloc 700g! Studiaza graficele alea de crestere, a dat Gecko recent unul:

http://www.kidsgrowth.com/resources/articledetail.cfm?id=304

Nu va grabiti sa renuntati la alaptare!!! Simo, Giani, si Stela si Luny au perseverat cu muls, cu bautul de licori, si le-a mers! Hai, afara din butoi dupa cautat solutii !

Giani, sa iti fie de bine!!! Da' sa stii ca este dementiala in poza aia cu coc, isi sta minunat cu parul lung!!! Si inca o data, iesi din butoi, ca nu imi place privirea aia prea serioasa a ta!

Maria, poate mai stiu si alte fete de chestia asta...Oricum, va tin la curent cu "procedura"!

Vio, cum a fost Father's Day? Ce-a primit tati cadou de la Sean? Poze! Poze!!!!

Copilul meu doarme si eu vreau afara....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, am GPS, dar in ciuda eforturilor sotzului, eu nu stiu sa-l folosesc decat ca sa joc Solitaire! . Cu "prea sunteti libere" e fff posibil sa ai dreptate, eu de-aia ies de nebuna cu fata peste tot si de-aia, mai ales, insist si ma lupt sa ne tot intalnim, sa nu mai stam singure cu gandurile si miile noastre de temeri.
Olgutza,

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Tuchi, multam ! Da' sa stii ca am glumit, nici vorba de suparare . Spune-mi si mie cu ce cereale ai inceput tu, te rog ( ce marca si ce....cereala, nu stiu cum sa zic! ). Poate nu e pregatit Seb de diversificare . Am mai zis eu de prietena mea, care nu a reusit sa inceapa diversificarea decat la masa de seara cu ambii prunci....m-am gasit sa iti dau tie sfaturi, dar e o idee, pe langa aia cu subtiatul !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

iar ploua...

cum fu la intalneala?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Tuchi, la toate Z-urile sunt reduceri?

Naty, !

Gata, am terminat pe ziua de azi cu forumeala, s-a trezit copilul si plecam afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Olgutza, am luat niste cereale de orez de la Topfer pentru ca ii dau acelasi lapte!
Mai incerc o zi, daca tot scuipa mai astept!
adevarul e ca nu stie sa inghita, insa cand i-a ramas pe buze si le sugea de ziceai ca-s tzatza!
Naty, chiar nu pot sa cred ca nu stii sa folosesti GPS-ul!
Of, doamna dr, da' Holterul stii sa-l citesti, nu?!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

cred ca da, la toate magazinele! asa scriepe cardul meu!
eu am fost aseara si mi-am ales o traista de haine( juma' de magazin!) si ma duc sa le platesc luni!
asa ca incercati si voi, ca e mai bine sa le rezervi dinainte, ca luni o sa fie omor si marfa putina!( ca nu sunt singura smechera!)
Cel mai mult merita body-urile de la ei! Seb poarta unele de la Ilinca pe care le-a mai purtat si verisorul si tot bune sunt!

poze

Mergi la inceput

am uitat sa va povestesc faza tare!
Dimineata ne-a dat Ilinca afara din casa: " plecati odata la servici, sa faceti bani!"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Vio, formula mea are introdus DHA si, stiam de la prima sarcina cit de important este, tocmai de aceea am consumat direct din Ocean, ca sa nu mai zic de alge marine, stridii, scoici si tot felul de oratanii dupa fundul Oceanului.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................

Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput

tre' sa ma dezbrac ca sa capat si eu audienta???

poze

Mergi la inceput