Puiuti de randunici 2008!! (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Luny eu una ma straduiesc dar cum imi revin putin se mai intimpla cite ceva care ma impinge la loc

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

cuscra sa iesi din butoi!

olgutzika , care 40 de zile ?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Cristina si sa traiasca si puiutii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Maria, 40 de zile de la botez! Ne-a spus preotul sa venim cu copilul si cu lumanarea...mai multe nu stiam!

Cleme, sa iti traiasca Diana-Andreea, sa creasca mare si voinica! La Multi Ani!!! Asemenea, Vladut-de-Mimo, Robert-de-Roxana si Clarinda-de-Laly!!! Multa sanatate, pui mici!

Luny, sa iti fie de bine! Poze?!? Succes la doctor diseara!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Sa va fie de bine intalneala!

Noi am fost la control si la vaccin si dupa ce-am ajuns acasa a plans piticu vreo 2 ore cand misca piciorul si era un plans mai mult vaitat...mi-era asa mila de el..acum a adormit.

La control a fost bine, cu greutatea cam slabut...adica a luat doar 700g luna asta, eu ma asteptam la asta, avand in vedere cum papa...acum vom completa cu formula la fiecare alaptat si va manca la 3-4 ore. Si gata...nu ma mai agit degeaba...nu-i ajunge lapticul meu, nu e suficient de gras...nu stiu, asta e...
In rest e bine, are 59cm, totul bine.

Olgutza, pup si multumesc pt. sfaturi...n-am apucat sa discut cu randunoiul ca s-a tirat repede la servici, trebuia sa ajunga repede. Dar diseara nu scapa!
Delphin, pup si tie!

Fug si eu o ora in pat...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am uitat sa va zic ca azi-noapte a inceput sa-mi erupa o masea de minte, am zis ca mor de durere...acum abia deschid gura si abia manac...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubule, iertare!!! La Multi Ani, Stefanut!!!! Sa cresti mare si voinic!!!

Asemenea, Andreea-de-Cris, Briana Andreea si Lucas Cristian!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Bai nene , da toate va-ti luat dupa mine???

Cleme si tu in butoi cu noi? , hai ca mai e loc.( e butoi gonflabil) , ce face moglitza?

Luny(Anca),( Olga si Amira sarumina pt grija incerc sa termin sejurul in butoi, pt ca deja se ingroasa problema si nu e genul meu.

Luny , im pare rau ca n-am fost si io la intalneala, dar sapt viitoare

ma pregatesc saalimentez cupilu si apoi sa iesim la plimbare, desi sunt cheauna

v-am spus ca m-am tuns??? tot din cauza de butoi am sperat ca-mi mai schim starea, dar nika......
va pun o poza imediat

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Simo, in legatura cu lapticul, Olgutzika ti-a dat un site foarte bun de studiat. Sper sa se rezolve problema, sa fie doar ceva temporar si sa revina productia.

Franta, sunteti pe receptie? Am vazut poze cu frumosii tai si te-am admirat si pe tine. Iti statea bine cu colierul de la Seb :)

Butucel, cum mai mami sa fie laptele tau apa chioara???? Tu zici ca ai lapte si nu-i dai copilului pe motiv ca nu e bun?? Offf.... Daca simti ca e cazul sa-i suplimentezi cu lapte praf un biberon sau doua, fa-o, dar da-i in continuare lapte de la tine, ca e valoros. Bebe are nevoie de anticorpii si ceilalti componenti care nu se gasesc in formula. Nu stiu de unde ideea asta ca laptele tau e de aruncat....Atatea mamici ar vrea sa alapteze si nu au cu ce si tu te dai batuta? Hai, nu mai plange si da-i copilului tzatzika!

Revin.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

OLgutzika si cuscra . Giani, moglita e bine, toata ziua vb, de fapt cirie, zici ca e o mica cioara, si pe Andrei si Violeta asa am patit si eu, aveam lapte care era apa chioara si dupa o saptamina de cind a ajuns asa a inceput pitica sa-l verse imediat dupa ce minca sau refuza sa mai manince la sin asa ca am fost nevoita sa renunt la el. Simo pupici si tie si cine stie poate nu a secat de tot, o fi doar o chestie temporara.

Mergi la inceput