ikea!
Raspunsuri - Pagina 4
b.nica spune:
Eu am luat la un moment dat canapele de la Mobexpert si ulterior de la Ikea.
Nu se pot compara!Am ajuns sa iau de la Ikea benzi de lemn pe care sa le pot inlocui cu sipcile de 2 bani ale celor de la Mobexpert.
Acum am un necaz si cu Ikea ca vad in noul catalog ca au marit preturile la unele obiecte care,cred eu, sunt mai cautate;nu mi se pare cinstit.
monabella spune:
Eu nu stiu ce mobila exista in Ro insa in general aici e considerata mobila de calitate proasta.
Am un dormitor de la ei. Mi-a cazut fundul sertarelor in conditiile in care am pus numai haine 9asta e o problema pe care am avut-o si cu sertarele birourilor).
Masa din living (coffee table) e de la ikea e primita cadou de la niste prieteni cind m-am mutat. S-a luat vopseaua (era vopsita neagra) are pete, in fine. Mai am un raft de carti demontabil. S-a rupt o bucata din el. AM un pat din lemn care e bun si rezistent. Saltele lor nu sint bune, se taseaza daca sint numai din buret (ma refer la futoane).
Tin minte ca imi cautam mobila de dinng si am comparat preturile lor pt. masa cu 6 scaune si bufet (sau servanta cum i se spune in Ro) si mi-a iesit un pret mai mare decit daca as fi luat un set de dining Made in Canada, solid din lemn de stejar de la un magazin serios de mobila (ceea ce am si facut).
Ideea e ca depinde cu ce comparati. s-ar putea ca mobila de la ikea sa fie mai buna fata de ce se gaseste acum in comert in Ro (desi eu stiu ca pe vremea lui ceasca se facea o mobila in Ro de am ramas masca, dormitor cu pat rotund etc asa ca ma intreb unde e mobila aia, nu se mai face sau tot la export merge?)
Personal as zice ca ikea e bun pt. camere copii, studenti sau pina stringeti bani sa luati ceva mai serios.
Ramona J spune:
Cit am locuit la NY am avut in majoritate mobila de la IKEA. Eu am fost extrem de multumita. Am avut rafturile Billy si am "captusit peretii (au si piesa de colt) incit ziceai ca piesele sint "buit-in". De fapt cind am vindut apartamentul au vrut si setul ala.
Imi par bune pentru apartament, plus ca rafturile au latimea ideala pentru carti. Majoritatea sint prea late.
Am mai cumparat acum vreo noua ani un set de canapele din piele, arata si acum ca si noi. Ceea ce nu-i de ici de colo, sint in camera de joaca a copiilor!
Tot la ei in camera am o masuta care are sub ea doua ladite incapatoare, pentru jucarii.
Masa si scaunele mi s-au parut scumpe si mie, n-am cumparat de la ei.
Mi-am mai luat de la ei cratite "cast iron" si imi plac biscuitii si alte bunatati.
Mi se par buni la pretul asta. Am avut mobila pentru copii de la nu mai stiu ce magazin de specialitate, am aruncat-o demult. Cred ca ar fi fost si mai ieftina la IKEA (dar nu prea-mi place mobila lor pentru copii).
Am mai avut rafturi ieftine, n-au rezistat nicicare asa de bine ca astea.
Chiar azi am primit o oferta si vor avea reducere la rafturile Billy. Ma bate gindul sa pun pe toti peretii din garaj, dar cred ca-s prea inguste.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
olim spune:
eu sunt la a patra casa si peste tot am luat mobila de ikea, inclusi in apartamentul pe care il avem la cluj, am trimis-o de aici deoarece atunci nu era inca deschisa.
In ikea este si mobila mai scumpa si calitate si mobila pentru toata lumea, acum depinde cat te tine buzunaru, ca nu e la fel un dulap Kullen sau un Malm, ultimul e de aproape 3 ori mai scump.
Preturile sau schimbat si la noi, am vazut ca la mobila de bucatarie au urcat cu aproape 300 de euro fata de catalogul trecut, insa si preturi mai mici, la noi sunt si oferte saptamanl la ceva, totul e sa urmaresti, plus ca IKEA FAMILY un card care iti ofera preturi speciale la produse.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
karligutza spune:
fac si eu aceeasi sesizare ca b.nica.. pentru produsele din noul catalog din toamna 2008 au preturi mai mari! si cred eu la toate! pentru ca la orice m-as fi uitat, gaseam cativa ron in plus! la lucrurile pe care eu le-am cumparat de la ei in mod cert preturile s-au majorat! si in general am cumparat lucruri pentru copii, care daca erau 15 ron, acum sunt 20, daca erau 20 ron, acum sunt 25 si tot asa.... de ce or fi devenit si astia "smecheri" nush!? pana cand nene poti scumpi un lucru care nu e mare branza? nu mai inteleg economia de piata, nu mai inteleg nimic, cu toate ca stiu ca pretul de pe raft include pe langa costul de productie, cheltuieli de transport, salariale, etc... insa aici chiar mi se pare smecherie! cu toate ca si-asa 15 ron pentru un rahat de sac de plastic de tinut jucarii mi se pare PREA SCUMP pentru ceea ce este, dar ok pentru ca este la indemana oricui aproape sa-l cumpere.... ma resemnez ca n-am ce face! ce daca ma'nervez eu? nu se schimba nimic, poate doar imi iese mie ceva par alb!
si cu calitatea e asa si-asa... depinde de fiecare categorie in parte la obiectele pe care le au la vanzare; insa ce mi se pare si mie bizar, e ca in catalog iti vine sa le cumperi pe toate, dar la MAGAZIN, NU! nu mai departe lenjerii pentru patut, paturele, etc... nu toate sunt calitatea, coloratura, textura, care ti se pare ca ar fi din pozele din catalog.... deci bine ca nu e pe COMENZI din catalog, ca si-ar mai lua lumea si tepe! de aceea va sfatuiesc sa le vedeti cu ochii vostri (orice, nu doar lenjerii de patut) si nu sa rugati pe altcineva sa vi le ia si sa vi le trimita pt.ca gusturile difera. Sau numai daca aveti 100% incredere in persoana care va face alegerile in locul vostru.
va pup... si succes la cumparaturi! in general as da un PLUS (si nu un minus) magazinului IKEA!
karligutza
sunt mamica Adelutei