hello mamici,
va rog sa-mi spuneti daca aveti copilasi la aceasta gradinita. as vrea sa aleg pentru fiul meu un sistem step by step.
recomandati aceasta gradinita? ce fel de experiente aveti?
are si after-school? transport? etc
multumesc anticipat,
corina
Buna!
Eu am fetita de un an la gradinita Bambi. Am mai scris pe un topic despre asta, prin toamna, cand a inceput http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101699
Si eu sunt curioasa daca si celelalte mamici sunt multumite. Depinde de criteriile fiecarei familii. Eu nu stiu nici o alta gradinita fiindca mi s-a pus pata pe asta si pe sistemul step-by-step si intr-un an mi s-a confirmat ca am gasit ce am cautat. Asa ca o recomand din suflet la toata lumea.
Oricum, sper ca te interesezi pentru anul 2009/2010 pentru ca anul acesta din cate stiu eu nu mai sunt locuri la grupa mica cel putin.
Noi am facut inscrierea cu un an jumate inainte.
Sper sa iti foloseasca informatiile din subiectul anterior.
La noul sediu din Bucurestii Noi nu aveau personal bun , ca dovada ca au si inchis gradinita
Fi-miu se plictisea , avea o educatoare care vorbea la tel -trimitea incontinuu mesaje-
El nu dormea la pranz si nu a vrut sa intre in dormitor drept pt care a fost gratulat cu ,,taci din gura si treci la culcare diavol impielitat "-nu folosim in casa , nu avea de unde sa auda expresia , a spus spontan cand a ajuns acasa
Mancarea e buna , e curat , dar personalul -ca peste tot lasa de dorit -cel [putin aici asa era
eu ma gandesc la cele 2 sedii dja consacrate, sa zicem. adica cl din Agricultori si cel din Dom Teodorescu.
dar la tabra de vara, cea cu dinozaurii, ati inscri copilasii? au mai fost si altele? ce parere aveti?
multumesc anticipat,
ina
Eu am avut fetita acolo acum doi ani si ceva. La sediul din Dem Teodorescu, pentru ca doar ala functiona pe atunci. Nu stiu cum o fi acum, dar pe vremea aceea step-by-step era un concept si atat. In nici un caz aplicat.
Parerile mele de la acea vreme le gasesti aici
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Buna,
Noi mergem la sediul din Dem. Teodorescu doar la cursurile FasTracKids si din ce am vazut cred ca e OK. Educatoarele sunt foarte dragute, dedicate si preocupate de educatia copiilor, e curat, am vazut meniul afisat (altul in fiecare saptamina), fac tot felul de serbari, aniversari, expozitii etc. Cred ca e OK.