infectie urnara recidivanta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Cum sa cauzeze avort infectia urinara? Hai ca asta e buna de notat!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Buna seara,

Mama mea care sufera de diabet, a scapat de infectiile urinare repetate cu Uro-Vaxom, un imunostimulator care se administreaza cate o capsula pe zi timp de 3 luni. Am incercat si alte metode, dar nu am observat nici o ameliorare.
Urologul ne-a explicat ca bacteria cea mai frecvent intalnita in infectiiile urinare, Esherichia Coli, are capacitatea de a se fixa la nivelul tractului urinar si nu putem scapa de ea decat daca luam un imunostimulator adevarat pe langa antibiotic.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinusch
dr meu de fam mi-a zis sa mananc multa lamaie care teoretic ar acidifia urina.dar o sa- incerc s-o si alcalinizez o fi mai bine

lamaia nu e acida...e chiar foarte alcalina (daca se poate spune asa)
in apa de dimineata intotdeauna imi storc niste zeama de lamaie si o beau la prima ora - face foarte bine pe stomacul gol

argila dr. Bocan ALGO este minunata pt tratarea si prevenirea atit a infectiilor urinare cit si a altor probleme; o recomand cu caldura. testata de mine cu succes

trebuie sa fiti atente si la ce apa beti...apa de la chiuveta fie ea si filtrata NU e buna; si eu faceam des asa ceva...dupa ce m-am profilat pe apa plata de sursa buna, problemele au incetat forever.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Fetelor cu infectia urinara recidivanta....sa va spun cum am patit eu:
dupa cativa ani in care aveam infectie de 2-3 ori / an, am facut niste investigatii mai amanuntite si rezultatul a fost ca aveam scolioza (coloana vertebrala in forma de litera S); din cauza pozitiei defectuoase a coloanei, aceasta apasa pe uretere si acolo se dezvolta infectia mea cu E-coli; am facut gimnastica medicala pentru a corecta pozitia coloanei si tratament cu antibiotice + cura de ceai de coada calului si merisor + multa multa apa...si am scapat...sau cel putin nu am mai facut de 1 an de zile

Sanatate multa la toata lumea!

Mergi la inceput