infectie urnara recidivanta
Raspunsuri - Pagina 2
Tudorana spune:
Buna seara,
Mama mea care sufera de diabet, a scapat de infectiile urinare repetate cu Uro-Vaxom, un imunostimulator care se administreaza cate o capsula pe zi timp de 3 luni. Am incercat si alte metode, dar nu am observat nici o ameliorare.
Urologul ne-a explicat ca bacteria cea mai frecvent intalnita in infectiiile urinare, Esherichia Coli, are capacitatea de a se fixa la nivelul tractului urinar si nu putem scapa de ea decat daca luam un imunostimulator adevarat pe langa antibiotic.
Multa sanatate!
Allure spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinusch dr meu de fam mi-a zis sa mananc multa lamaie care teoretic ar acidifia urina.dar o sa- incerc s-o si alcalinizez o fi mai bine |
lamaia nu e acida...e chiar foarte alcalina (daca se poate spune asa)
in apa de dimineata intotdeauna imi storc niste zeama de lamaie si o beau la prima ora - face foarte bine pe stomacul gol
argila dr. Bocan ALGO este minunata pt tratarea si prevenirea atit a infectiilor urinare cit si a altor probleme; o recomand cu caldura. testata de mine cu succes
trebuie sa fiti atente si la ce apa beti...apa de la chiuveta fie ea si filtrata NU e buna; si eu faceam des asa ceva...dupa ce m-am profilat pe apa plata de sursa buna, problemele au incetat forever.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
ck_29 spune:
Fetelor cu infectia urinara recidivanta....sa va spun cum am patit eu:
dupa cativa ani in care aveam infectie de 2-3 ori / an, am facut niste investigatii mai amanuntite si rezultatul a fost ca aveam scolioza (coloana vertebrala in forma de litera S); din cauza pozitiei defectuoase a coloanei, aceasta apasa pe uretere si acolo se dezvolta infectia mea cu E-coli; am facut gimnastica medicala pentru a corecta pozitia coloanei si tratament cu antibiotice + cura de ceai de coada calului si merisor + multa multa apa...si am scapat...sau cel putin nu am mai facut de 1 an de zile
Sanatate multa la toata lumea!