Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 6

M&M spune:
Andreea, nu stiu daca e indicat sa mai pleci la drum daca au inceput contractiile, mai ales ca dureaza drumul 5 ore pana in Piatra Neamt
Cristina 31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 62 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Dianami spune:
Andreea, daca nu cedeaza contractiile cred ca nasti. Tu esti la termen, nu are cum sa mai dureze mult. Cronometreaza in continuare si sa ne tii la curent.
Iar cu plecatul e cam riscant. Esti totusi la a doua nastere si e posibil sa nasti mai repede. .
Boticelina, sa stapanesti sanatoasa masina!
Diana

diarux spune:
ANDREEA, eu ma gandesc ca macar sotzul ar trebui sunat. sa fie in garda. ca daca e ceva...si treb sa plecati mai repede, sa fie pregatit. in primul rand eu cred ca e buine sa incerci sa te linistesti. si apoi...mai vezi cum sta treaba cu contractiile. cu dopul ai dreptate, poate dura si mai mult, dar daca ai si contractii...nu stiu ce sa zic. poate ar fi bine sa suni si doctorul...??? zic si eu. nu e bine sa fii singura in momente din astea....
DIANA poruuuuuuumb???????????????????doamne, ai zis cuvantul magic! as manca si eu cu kilele! desi nu cred ca e cel mai indicat...dar ce sa faci cu poftele astea....
bebe Andrei
Ruxandra 29+ si
Andrei Tudor

mariana_1976 spune:
The Andreea, eu alaltaieri "preziceam" ca tu vei naste prima, apoi Sun.Vad ca se intimpla tocmai pe "invers",dar daca contractiile continua regulat si dureroase timp de 2 ore, eu zic sa mergi la cel mai apropiat spital sa ti se verifice dilatarea, apoi in functie de asta, sa luati o decizie.( problema este ca nu se prea poate prevedea cit de repede ne vom dilata...Aaa, stai putin: cite ore a durat nasterea fetitei? Daca o injumatatesti, vei obtine cu maaaare aproximatie durata nasterii celei de-a doua.)
Diana_Mirela ati rezolvat "problema" cu musafirii "nepoftiti", sper? Ma tot gindeam la voi ca stiu un pic ce inseamna, la noi vin adesea prietenii (de obicei de-ai sotului sau vecini + nevestele lor) si mi-e nu stiu cum sa le zic ca eu prefer sa ma odihnesc decit sa le pun tratatie(aici mereu lumea se "trateaza" ori de cite ori exista musafiri).
Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

vias spune:
Am vazut pozele Adianei ...foarte frumoase...vreau si eu la mare..eu sunt indragostita de mare.....as fi in stare sa ma mut acolo...acolo ma simt si eu intr-adevar ca ''pestele in apa''
Andreea...nu stiu ce sa zic...sper sa se rezolve totul asa cum iti doresti tu...si sa ai parte de o nastere cat mai usoara...asa ca voi scoate agitatele si pt tine
Merg acum si la HR...sefa mi-a semnat...Doamne Ajuta!!!...sa pot sa scap si eu cu bine...
si galeria pt fete si BBi....
Cami 35s+, cu ???????
pustai

Violeta_m_tm spune:
Andreea eu zic sa pleci de azi, poate la tine sa dureze putin pana nasti si este mai bine sa fii sub supravegherea medicului. Asteptam vesti de la tine. ia nr unei fete si anunta-ne si pe noi.34+
Miruna AMR 5+
poze
bebele meu
vio

Dianami spune:
Ruxandra, . Eu nu patesc nimic de la el. Vara cam asta mananc, porumb, pepeni, struguri, lapte rece...dar am stomacul f. bun
.
Diana

gallyb spune:
Diana Mirela eu ziceam ca ma confrunt cu niste vergeturi din astea rosii pe burtica, care au aparut asa brusc si se intind de la o zi la alta. Mai rau e ca au inceput sa crape si dor. Eu le dau cu unguent de galbenele.
36+

Gini75 spune:
Buna ziua fetele!
Eu am luat rezultatul analizelor de secretie col uterin si mi-a aparut asa: Examen bacteriologic - Streptococcus agalactiae (grup B).
A avut vreuna din voi asa ceva? Inca nu am ajuns la medic cu ele, dar am intrat pe net si m-am cam speriat de consecintele pe care le poate avea.
Gini 35s+

danangie spune:
SUN felicitari pentru bb THEA !!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, fara colici si sa fie mancacioasa!! Iar tu laptic mult si refacere rapida!!!
Fetelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase in privinta povestii mele si in privinta lui Alessio. Daca am bagat spaima in voi citind povestea , imi pare rau nu asta a fost intentia. De asta si intrebam daca voi chiar vreti sa stiti cum a decurs nasterea mea. Si da, cum spuneti si voi, si eu am preferat sa stiu de la inceput la ce sa ma astept. Asa sunt pregatit psihic.
Va pup si va doresc sa va tineti bbii cat mai curand in brate!
Vad ca in iunie toti copilasii au venit la 38 de saptamani.