Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 20
Caprioara spune:
Seara buna fetili,
in primul rand:
Felicitari AlinaM! Sa-ti traiasca baiatul si sa aiba o viata minunata!
Va 

pe toate burticile.
Flo, sunt si io in zona, da ma chinui sa recuperez din urma.
Anka, tratamentul meu pentru streptococ B e Augmentin pastile 1g, 1 la 12 ore, 5 zile; plus 10 seri de pus cate un ovul preparat la farmacie, ce are in compozitie augmentin si nistatin parca. Dar nu ai si antibiograma? Ca sa stii la ce raspunde si la ce e rezistent? Ca eu am avut asa ceva si mi-a dat tratamentul in functie de asta. La 32 de saptamani am avut alt antibiotic oral, la care acum era rezistent afurisitul de streptococ. Deci, vezi daca nu ai si antibiograma atasata la rezultat.
Mai, eu trebe sa inchid acum calculatorul, dar de maine sper sa va scriu mai des, ca-s acasa.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 36+
AMR 4 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
flo1980 spune:
Somn usor, merg si eu la nani!
Ne intalnim maine!
fetele!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele
irinuca_81 spune:
Mda...a dat Olanda gol
.Si eu ma gandeam pe la sfarsitul reprizei ca parca asteptam sa isi dea olandezii autogol asa jucam...
Diarux ma tin sa iti spun demult ca apreciez poezioarele tale si promptitudinea cu care reactionezi la toti pepenasii...
Diana am intrat si eu pe Picasa si ti-am vazut creatiile, sunt super tari!!! Esti foarte priceputa!
Si mie imi placea sa crosetez dar din lipsa de timp m-am lasat de "sportul" asta...Oricum nu eram nici pe departe la fel de talentata ca tine asa ca mare pierdere nu-i ![]()
Mada bine ai venit de la plimbarica! 
Ingry am aruncat un ochi si la pozicile tale. Arati foarte bine! Numai burta e de tine! ![]()
Eu sunt cu un ochi la voi, cu unul la meci si cu celalalt
la niste cartofi pe care i-am pus la prajit...![]()
Ma duc sa vad ce mai fac cartofii...
Irina
36+
Amalia
bebitza
Dianami spune:
Ruxandra, nu exista cursuri pt. asa ceva...adica nu la noi. Eu am invatat bazele de pe net si cu ajutorul catorva fete pricepute. Dupa aceea am exersat singura, am tone de scheme si modele
.
Apropo de greutatea estimata la eco, poate fi si in minus. La Iulia s-a estimat ca va avea 3400 g si s-a nascut cu 3700. ![]()
Diana
35+
si Iulia
(15.07.2005)
MissJJ spune:
Diana pai era usitza de la astia care au stat inainte momentan o foloseste fiicamea ca fereastra sa spioneze in gradina.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 Zile
M&M spune:
Fetele, eu ma retrag...pe maine!!!
Oare Biri ce o face, dar The Andreea????
Narcisa, 
Somn usor si pe maine!!!
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 62 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mariana_1976 spune:
Diana_Mirela chiar sunt minunate creatiile tale! (eu am doua maini stingi!)![]()
Narcisa, nici eu nu pot sa ma uit la TV la meci (sotul are acum prioritate)
, dar vezi ca il poti urmari si www.mogulus.com/mediace4" target="_blank">aici pe net.![]()

Mariana
37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
diarux spune:
iar s-au dus 20 de pagini...si parca abia se deschisese capitolul!!
IRINUCA esti o dragutza...
DIANA M pai mie schemele imi lipsesc si tiparele...daca le-as avea...eu zic ca m-as descurca...
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
narcisa.s spune:
Diarux, mie oricum imi plac tare...
Cris, Mada, nu sunt pesimista...Ma simt singura cateodata si departe de casa, slava Domnului ca-l am pe Vil langa mine...Si ca intru pe forum sa mai vb cu voi.Poate sunt de vina si ploile, vremea rece, nu stiu...Da imi revin eu acusica acusica, doar n-o sa ma vada fie-mea asa...Hehehe...
Diana Mirela, drept e ca sunt multe aici, magazine intregi cu cataloage de unde iti alegi firele, reviste de specialitate, cu tot felul de minunatzii, de la animalutze crosetate, hainutze pentru bb-i pana la stiu eu ce alte sortimente.O sa ma uit, o sa caut link-uri si iti trimit...Si cand aj acasa o sa cumpar niste reviste si o punem de o sezatoare, poate si mai mult decat atat...Cine stie???
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7
bujo spune:
Fetelor am primit un mesaj ingrijorator de la Sun. Zice ca nu ne poate spune inca dar e o problema si sa ne rugam petru fetita ei ca are mare nevoie. Nu incercati sa sunati ca nu poate vorbi, e foarte speriata si plange intruna. I-am spus ca o sa ne rugam toate pentru ea. Speram sa nu fie atat de grav. Doamne ajuta sa fie bine Thea Patricia!!!

bujo
35+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo