Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 18
M&M spune:
Am intrat si eu in pauza de la meci sa vad ce mai faceti....bai, comentatorii astia sunt de groaza..unde or fi invatat ei sa comenteze un meci???!!!
Oricum, meci slab....se vede ca olandezii nu vor sa inscrie nicun gol , ci ne lasa,,,
Oana, da, i-am luat lui bebe patut ca nu m-am putut stapani, impreuna cu o comoda, in set!!!
Cred ca mai mult de atat nici nu ne mai stresam sa luam, poate un sterilizator ..
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 62 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Diana multumim.
Mai da ce super is alea toate.
caciulitza pisica si gentutza aia in forma de pisica is bestiale
, in caz ca nu stii eu sunt fan pisici.![]()
Super priceputa esti.
Si pernitzele alea is faine tare.
Mie imi place ca scrii mai des.
Bai eu m-am babit de tot sarcina trecuta cu tot cu dureri si etc ma mai miscam mai cu talent acuma ultimele sapt da acuma asa de tare ma dor toate oasele cel putin ultimele zile m-a terminat spatele nu mai vb de solduri ca troncane si scartaie si toate celea de zici ca am 80 de ani.
Rablagita mai sunt si am numai 25 de ani.
Cristina da mai nasol e ca Italia deja a dat un gol si daca noi nu dam trecem pe locul trei in grupa si merg ei mai departe.
Legat de comentatori astia din romania pe mine ma dispera efectiv de aia prefer sa ma uita la meciuri la englezi ca aia din romania numai pe delaturi comenteaza mai vb si alta limba decat aia romana ca numai corect gramatical nu vb si mai si inventeaza cuvinte.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 Zile
narcisa.s spune:
M-am uitat si eu pe picasa la albumul Dianei...Sunt impresionata, niste minunatii!!Si ponchourile alea arata demential!!!Si ai ajuns la performanta asta in doar un an de zileeee?????Sunt impresionata.Mie imi plac toate lucrurile facute de mana dar la crosetat nu ma prea pricep, nici la tricotat...Bine, nu m-am straduit prea mult dar ce am vazut la Diana Mirela arata superb!!!
Mada, suntem bine, multumim de intrebare.Incep sa devin nerabdatoare si eu desi nu prea imi sta in caracter...Ma tot intreb oare la mine cum o fii??Vad ca fiecare nastere e asa de special, e deosebit...Ari o sa se obisnuiasca ea si cu patutzul doar n-are incotro!!Astept sa o vad pe Amira...Cum astept sa-i vad si fatza lui bb Galu si ale celorlalti bb-i
Sa-mi spuneti si mie daca ne-am calificat sau nu, pliz...Ca ma intreaba barbatul meu si n-am curajul sa dau drumul la tv sa nu ma ia emotiile...Brazilienii tocmai o luara duminica in preliminariile pentru mondiale de la paraguay...Ce tragedie...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7
anaxena spune:
mey ce tot vb voi de zmeura??pai am papat sambata din productzia mamei de m-am saturat si era in mare parte zmeura alba si de fragi nu mai zic!!! asta ca sa fiu rea!!!
noi suntem bine!
Biri,mi se pare mie sau nu ai scris azi deloc?acum shtiu ca e diferentza de fus orar dar parca pana la ora asta scriai tu ceva
Ana-Maria
39+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 2 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Gabriela82 spune:
ufff pauza!!!
Alina M felicitari, sa fiti sanatosi amandoi si refacere rapida! te asteptam cu vesti.
deci cu zmeura chiar m-ati omorat
, cu nimic n-ati reusit sa-mi faceti asa pofta si eu aici chiar ca nu gasesc, poate la Cta daca reusesc sa ajung la sf saptamanii.
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
13 zile
diarux spune:
DIA foarte bine ca ai luat numerele de tel. eu cel putin sunt incantata sa tin legatura cu voi. 
hai, mai, NARCISA.....(nu stiu unde e emoticonul ala care roseste!)pentru talent, citeste-le pe cele seriose de le-am pus link . astea sunt...antitalent! sunt asa...for fun...sa ne mai destindem nitel!ma bucur daca fetele carora le-am scris s-au simtit...putintel mai bine si si-au descretit fruntile de durere...mi-ar fi mai usor daca as cunoaste mai bine fetele. ma refer la cele care sunt mai putin active.
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
Dianami spune:
Mai, ma faceti sa rosesc.
Cunosc fete care sunt si mai pricepute decat mine.
Mada, si eu ador pisicile, am avut una dar a insistat sotul sa o dam la nasterea Iuliei. In pisicuta-poseta isi tine fi-mea parfumul cu aroma de zmeura si balsamul de buze
.
Narcisa, multumesc
. Ce am vazut eu pe net ca se gaseste la voi...timp sa ai. Aici gasesti greu fire de calitate si sunt f. scumpe. Reviste de specialitate ioc, nu mai zic de accesorii si ustensile. Cand vii in Romania punem de-o sezatoare
.
Scorul e 0-0. Tocmai a inceput repriza a doua. 
Diana
35+
si Iulia
(15.07.2005)
M&M spune:
hehehe...Diarux, misto poezioara...eu astept autogolul din partea olandezilor...![]()
Dia_filipas, eu nu ma supar
![]()
Catalina, wow , ce bebe maricel !!!!
Narcisa, incearca sa fi mai optimista. SImt in mesajele tale un pic de pesimism si melancolie...Stii , toti avem si perioade dintr-astea , important e sa avem prieteniii aproape sa ne ajute sa trecem peste..[pu]
Ma duc sa mai trag cu ochiu la meci
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 62 ZILE

M&M spune:
Diana, superbe lucrusoarele, le-am vazut si eu acum...
Da' ce rabdare ai!!! EU nu cred ca as reusi,,,
Mada, da, comentatorii astia te imbolnavesc mai rau...oricum am prins niste fraze la care pur si simplu am pufnit in ras...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 62 ZILE

MissJJ spune:
Valeuuu au dat Olanda gol gata ne-am dus pe apa sambetei.
Ca de obicei cand tre sa ne zbatem mai mult noi asteptam mura in gura.
Bai macar daca pierdem sa pierdem cu, capul sus macar sa ne fi luptat sa fi facut un meci frumos, da nuuu noi nu suntem in stare.![]()
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 Zile