Comori de nov-dec 04(180)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Buna dimineata!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

miha sunt superbi iar pe vremea asta miau luminat ziua

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHA pupam somnorosii scumpi! Ce dragalasi sunt cum stau ei cumintei in patut!!! Eu mai am un pic si imi iau campii cu paul...de cand s-a trezit numai prostii face...iar acum cand l-am dus la nani, scandal frateee pai se poate altfel????

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Multumim fetelor!
Adevarul e ca si eu ma topesc in fiecare dimineata.Mai ales cand ii vad ca se iubesc asa.

Ioana,stai sa vezi cum va fi cand va veni si Nati. Va ploua cu prostioare.

Mergi la inceput

Monica pe unde o fi? Merg sa fac un nou capitol.

Mergi la inceput

Capitol nou

Mergi la inceput