Comori de nov-dec 04(180)
Raspunsuri - Pagina 2
eveline spune:
Bine ai venit pe lume Sara. Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Andreea felicitari si refacere rapida...asteptam pozutze.
A mea iubita a reusit de a facut un "rosu in gat" stupid, ca altfel n-am cum sa-l numesc. Nu avea niciun alt simptom decat febra. Imaginati-va ca a stat de joi pana miercuri (cealalta saptamana) cu febra de 38 si ceva sub antibiotic, nurofen si supozitor de paracetamol...asa ceva n-am mai vazut. Si ca sa mi se confirme ca a fost un microb super, am reusit de-am bolit si eu si mama...la pat cu febra.
In rest toate bune si frumoase...e vacanta si cam sufera Bia dupa gradinita, dupa colectivitate, nu intelege ea prea bine de ce o luam pe alt drum dimineata si nu mai merge la gradi, insa compenseaza cu iesirile de cate 3-4 ore in parc (daca permite vremea) cu tata (bunicul ei adica). Numai ca in parc se cam da in toate cele (topogan si altele) si nu prea apuca sa interactioneze cu alti copii cum facea la gradi. Asta e....
Va pup pe toate!
Otiliav spune:
Au iesit rezultatele mele, sa inceapa petrecerea cu bere, dansuri si papica!
La Varicela IgG pozitiv, IgM negativ, valorile exacte nu le dau, doar interpretarea de la laborator ca am facut varicela in copilarie, uraaa!
La Rh- rezultatul este negativ, adica absenti, uraaaa!
Multumesc tuturor de sustinere , am scapat de emotiile de saptamana aceasta!
Cassandra, te astept si pe tine cu vesti bune.
Alexa, spor la innotat, e super ca ai gasit ce vroiai si pretul mi se pare ok ca practic sunt 8 sedinte de innot lunare.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
ochi_verzi spune:
Am aparut si eu prin zona
Otilia, ma bucur ca au iesit bine rezultatele ...deci, sa ciocnim, sa bem si sa mancam. Ana cum este, i-au mai aparut si alte bubite?
Paxela, felicitari pt gradi!
Aime, atunci ne pregatim sa vizionam "Dansez ptr SallY" si succes cu gradinita!
Si noi mergem din toamna. La noi nu-i asa aglomerat.Vom merge la o gradinita buna, cea mai buna din oras, atata ca nu-i cea mai aproape.Avem una la nici 3 minute de mers pe jos dar nu-mi place, asa ca prefer sa mearga la asta.Vom tine si bona, sa nu o duc prea de dimineata si nici s-o iau prea tarziu, iar in caz de raceli sau altele sa aiba cu cine sta.
Asa mi-e de ciuda pe vremea astaimi facusem planuri ca azi sa mergem la bronzat, sa pregatim un pic pielea cu soarele de munte dar a plouat tare azi noapte...offff
Am pus si niste poze de ieri
Ce-o fi cu Ioana(Onitza) ca n-a mai dat pe aici si nici pe mess n-am mai vazut-o?
Mihaela si Diana 22.11.2004
paxela spune:
gata prima zi da gradi " a fost minunat cand mai venim?" reacta la plecare
doamna de azi tanara si draguta, sa vedem maine cum o fi ca e o alta doamna cu schimbul una o zi una o zi
sper sa fie si maine la fel de incantat
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
eveline...off...imi apre rau ca ati fost bolnavioare, multa sanatate la toata familiutza
Oti bravo...ma bucur din suflet ca te-ai linsitit...
bubitzele anutei cum mai sunt? au mai aparut si altele? pe amandoua
Mihaela lasa ca va bronzati maine
tare frumoase pozele palarioasa mica si frumoasa cu cercelushi si bratzara din ciresele(tot asa faceam si eu cand eram mica)
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
FELIS spune:
quote:
Originally posted by aime
Ieri am depus dosarul ptr inscriere la gradi, luni se afiseaza listele cu admisii (mai ceva ca la facultate dom'le), e fericit nevoie ca va merge la gradi, acolo unde parintii nu au voie, doar copiii si d-na "idicatoare".
V-am pupat
aime si Vladimir
AIME... m-ai terminat nu imi iese din minte doamna 'INDICATOARE'
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
paxelina, ma bucur mult...felicitari! de fapt nici nu putea sa fie altfel la cat de sociabil este silviu si cu siguranta si maine o sa fie super ok
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
Am pus si niste poze de ieri
Si la noi a venit vara
Pupici la palarioasa mica!
Otilia,felicitari pentru rezultatele bune! Acum ce temeri iti mai gasesti?
Eveline,sanatate multa Biencutei!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Otiliav spune:
Mihaela, ce bine ii sta in rosu si mai ales in colanti, are picioare frumoase mai.
Miha, zau asa nu te fluiera barbatii pe strada ? sau se mai calmeaza ca te vad ca plimbi copilul? Oricum esti sexi mama.
Alexa, pai daca-i distractiv la gradi cred si eu ca-i place baiatului.
Ioana, parca spune ca are un curs, dar chiar si asa lipseste nemotivat .
Eveline, uite asa ne dam seama ce puternici sunt ei uneori, duc o boala mai bine decat noi.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
andreap spune:
Salutare!
Iata ca sotul meu are ceva mila de mine...mi-a adus laptopul,ca tare greu e fara...
Multumesc la toata lumea ptr.urarile de bine
Sara a venit pe lume cum planificasem:dupa nunta,sa pot sa-i nasesc pe oamenii aia si cu sificient de mult timp inainte de examne.Deci se intrvede un copil cuminte,nu?
s-a nascut duminica spre luni la 4.20 dimineata,dupa un travaliu scurt (de la 2 la 4.20),dar oricum mai greu decat la mariuca....a avut 3200g si 49 cm.ieri am iesit din spital si ce bine e acasa.am lapte suficinet,azi chr am muls ptr.1 masa si am bagat la congelator(duminica voi lipsi destul de mult...asa ca trebuie sa am provizii de lapte)stau cu comprese pe sani ca sunt umflati si durerosi.ea mananca uneori bine,alteori nu..depinde.de dormit doarme bine,mai ales ca noaptea nu se prea trezeste sa haleasca,asta ma bucura.mai are si reprize de plans,inexplicabile ptr.mine deocamdata.cred ca deja o doare burtica si luma siropel,plus ca azi a facut KK numai ajutata,lucru care nu-mi place.dar..sper sa le rezolvam incet pe toate,sa ne obisnuim una cu cealalta cat mai repede.
Mariuca e la bunici acum,vine sambata si abia astept,mi-e dor de ea.sunt curioasa cum va reactiona.la telefon pare entuziasmata.
va pupici acum,mai intru sper zilele acestea ca de invatat oricum nu mai am niic un chef
Pupici
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004