Comori de nov-dec 04(180)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Ele
Si chiar ma gandeam ca Aime o fi in zona si o pierd si de data asta.
Da,is in zona dragii de ei...Ieri le-au inghetat nasurile pe Transfagarasanul.
![](icon_smile_wink.gif)
Ioana,tinem pumnii sa fie cu ochisori. Acu m-am prins eu de acele intrebari ce mi le-ai pus...
![](icon_smile_big.gif)
Paxela,asa o pofta mi-ai facut de vacanta. Cu toate ca numa vacanta nu se cheama,poate doar o schimbare de decor.
![](icon_smile_big.gif)
In week-end-ul asta am fost si noi un pic la munte. Robert a plecat inainte,de vineri, cu bunica si noi am venit sambata. A fost frumos avand in vedere ca am petrecut cu neamurile.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
try spune:
Onitza, tinem pumnii sa iasa cu ochi.
Paxela, sa va fie de bien vacanta. Cu peripetii, dar la ce istoric aic deja cred ca astea sunt cotidiene la tine.
Oti si Bits, bine-ati ajuns in tara, sa va intalniti fetelor cu toate si sa puneti poze si sa povestiti ce si cum.
andreap spune:
Salutare!
Traiesc..traiesc..numai ca nu pot lua legatura cu voi
Din pacate sotul mai aduce laptopul seara..dar la cat termin eu "programul"...numai chef de net nu am!
Sara e cumintica..sper s-o tina D-zeu asa!Mariuca e intelegatoare,iubareata si deloc geloasa..deocamdata.deci ne descurcam binisor,mai ales ca tot am avut bunicile pe aici.Pe Sara o mai supara cilicii si doar atunci scanceste si trebuie sa stau cu ea in brate.in rest,mananca,doarme....si stam mult pe afara
Am luat si examenul,deci inca o realizare
Otilia,esti in tzara????Tare as vrea sa ne vedem..mai ales ca sapt.viitoare sunt la Pitesti.O sa incerc sa-ti dau un PM cu mobilul,poate ne vedem intr-o dimineata printr-un parc..ceva.
Am pus poze cu mine cu burtica in ultimele saptamani,cu mine nasha,cu Mariuca dar si cu Sara..sper sa va placa si poate ne mai auzim...
Numai de bine pana maine
BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
bits spune:
na ca au adormit copii si am putin timp de net!maine va fi cald asa ca stam sa recuperam cu cititul!
Andreea sa-ti traiasca micuta ca tare e scumpa!eh tura asta Sebi scrie pe fruntea ei!
Rosebino pe 4 august daca suntem sanatosi mergem la o vila in Eforie Nord!
cuscra sa stii ca s-ar putea sa ajungem.Ken vrea la "nenea dracu" asa ca poate tragem o fuga pana la Bran si ne vedem.Deni ce face?
Onitza tinem pumnii pt Natalita sa nu se lase asteptata!
Paxellino unde ati fost in concediu?
monica-elizabet spune:
andreaaaaap///ce ma bucur ca v-am vazut
super pozite...chair Sara seamana mult cu Mariutza cand era mica
ce rochite frumoase ati avut la nasheala
felicitari pentru examen...nici nu ma gandeam ca nu-l iei... pe toate 3 sunteti tare frumushele...pfiu sa nu va deochi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
monica-elizabet spune:
roserbina si multa sanatate Biancai
bitsonne...co placut acasa alaturi de cei dragi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
am vazut pozite , Miha ai niste copii superbi
Andrea am vazut o mutria duuulllceee , o adevarata domnisoara si o wondermami, felicitari pentru tot ce ai realizat sa iti mearga la fel de bine mereu
avem si noi cateva pozite de ieriaicisi aici un arici
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
onitza spune:
ALEXA e foarte faina poza asta cu DELIUTZA!!!!!
Fetelor am intalnit o Deliutza scumpa, dragalasa, zambareata, ranjita de m-am topit , ca sa nu mai spun cat de cuminte a fost ea, stand in carutz 2 ore si ceva!!!!!
iar cireasa de pe tort a fost la sf intalnirii cand s-a dus frumos domnisoara sa se dea si ea in tobogan cu copiii...pai ea de ce nu?????? si nu va spun cat de bine s-a descurcat sa urce scarile si fara niciun stres sa se dea pe tobogan cu aterizare un pic cam fortata fata de cum sunt eu obisnuita cu Paul, dar nu a avut nicio treabaaa
...s-a ridicat fata frumos razand si s-a mai dat o data!!!
SIlviu, Ana si Paul s-au alergat prin parc, s-au dat in cumpana, s-au jucat foarte frumos. M-am bucurat tare mult ca ne-am revazut!
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Bits, bine ati venit pe "pamant romanesc". Sa va fie de bine vacanta!
Andreeap, am primit numarul de telefon si l-am salvat. Habar nu am cand voi mai merge prin zone centrale. Am vazut si pozele cu Sara mica si scumpica si cu burtoiul tau respectabil, de multa vreme nu am mai vazut asa burtia mare si se vede ca aveai si picioarele umflate. Sper ca ai scapat deja de apa retinuta.
Eu, spre rusinea mea, de abia am ajuns aseara la intalnire, adica am ajuns la 9.30 si am stat 10 minute cat sa facem poze . In schimb reprezentatul meu, Ana, s-a prezentat de la ora 7, fata punctuala.
M-a uimit si pe mine Delia ce agila este. Daca ati vedea-o asa micuta, mai era si arici, si este ca o naluca, acum o vezi acum nu mai este. A fost de coma la faza cu toboganul, numai ce-am vazut-o ca aluneca, credeam ca a gresit si a luat-o la vale dar de unde ea chiuia de bucurie ca a reusit.
Pe Silviu si pe Paul de abia i-am vazut, Paul am remarcat ca vorbeste multicel acum si nu mai este rusinos. Iar Ioana, Alexa cu sotul, Mihai, toti sanatosi si veseli.
Eu am zis dar sa vad daca mai reusesc, ar trebui sa ne mai intalnim, sa dau de baut dupa ecografia de maine cand sper sa aflu ce este bb.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
onitza spune:
OTILIA stai linistita, sper si eu sa mai apucam sa ne vedem, poate imi faci o vizita cand mai ai drum prin oras, ca sa te odihnesti la un pahar de suc! DOamne ajuta sa faci toate analizele si sa iasa toate f bine, ca ai de alergat nu gluma!
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul