Arad - editie aniversara - 100
Raspunsuri - Pagina 8

DianaR spune:
ne chefuim duminica. Saptamana asta a fost relach... Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete

alinamoro spune:
Priviti-l pe "marele" fotbalist : 1, 2 si Adelina pregatita de plaja
:1, 2.

cristinacsa spune:
La multi ani Diana! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Alina, sunt totali puii tai...
Fetelor m-am enervat si eu la meci, dar asta e...
Clau, si eu am trecut fetele pe pasaportul meu. Vezi ca marti si joi, au program dupamasa.
Nico,bine ca s-au potolit...Ce-ti face burtica?
Cristina si gemenele

pufymic spune:
Na salutare!
Alina ce mortala e Ade in costumul de baie!Si pare atat de mare....mult mai mare decat e de fapt!
Acum am vb cu Flavia si zicea sa va spun ca au primit marfa la Teba.A zis ca sunt vreo 3 containere cu body(gen tricou, maieu), compleuri de pantalon scurt cu tricou, si o gramada de hainute pentru fetite....
Si tot vad ca ziceti ceva de o intalnire.....noi in week-end-uri suntem tot timpul plecati la tara.....
Ce ziceti de o intalnire, doar noi, fetele, in cursul saptamanii?Ne gandeam cu Flavia ca am putea sa ne grupam si sa tragem o fuga la timisoara, la mall....ce ziceti?
Mie mi-ar conveni joi(sapt viitoare)ca sunt libera dupa-masa(in viitorul apropiat)....

Claudelu spune:
Diana
Multa fericire
Si mie mi-ar placea sa mergem la Timi la Mall, ca trebuie sa recunosc ca n-am fost niciodata, numai ca nu stiu ce program am joia viitoare

adablackcat spune:
Salutare de la alba. La multi ani Diana! Scuze de intaziere, eu n-am mai apucat sa intru pe net.
A fost groaznic de agrlomerat drumul ieri, am ajuns obosita rau. Mi-am revenit brusc cand l-am luat in brate pe Vladut si cand m-a imbratisat strans de tot Iulia.
Clau, si eu le-am facut pasapoarte la pitici sapt trecuta. Merge tot mai repede decat m-am asteptat. Doar completezi formularul, platesti, poza in 2 sec si gata. Numai sa nu-ti uiti ca mine cartea de identitate in xerox. M-am intors acasa la mandruloc dupa ea. Asta e. Bine c-am scapat, ca imi statea pe cap faza cu pasapoartele. Eu le-am facut individuale si mi-am facut si mie ca imi expirase.
Ma duc sa ma uit la pozele Alinei.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

maria_rubi spune:
La multi ani, aradence dragi!
La multi ani, Diana!
Eu sunt intarziata forumului, nu prea pot sa stau la calculator de Mara, cum ma vede cum vrea si ea. Aseara cand in sfarsit aveam timp, n-a mai mers forumul.
N-am apucat sa citesc nimic, sper sa recuperez la noapte.
Ziceati ceva de o intalnire duminica? Daca da, noi nu putem veni, duminica plecam la ai mei la Slatina pentru cateva zile.
Va pupam pe toti, de la mic la mare! de
Mara
POZE

pufymic spune:
Fetelor trezireaaaaa!!!!!!!!!Ce-i cu lancezeala asta la subiectul nostru??
Ziceti: veniti joi dupa-masa la Timisoara la Mall....mancam o inghetata buuna...ceva de pe la fast-food(adio cure de slabire
)....ne mai clatim ochii prin magazine????Ce ziceti(eu bani de cumparat io stiu ce nu am
)??
Ca vad ca in week-end cam are lumea planuri...inclusiv noi...

alinamoro spune:
Salutare!
Noi am fost prin oras azi, prin Jegson sa-i cautam la Dragos costum cu UTA (au ceva concurs la fotbal sambata)...la Carrefour... Mi-am cumparat masina de spalat (Bosch), maine mi-o aduce acasa.
Asta veche are ceva probleme la programe si a zis Calin sa o schimbam. O dam la un vecin sa incerce sa o repare si apoi sa ne-o vanda ca el cu astea se ocupa.
Ioana, mersi ca ai zis de Teba, i-am luat si eu la Ade o gramada de body fara maneca, dar ma intereseaza ceva compleuri.
Eu sunt de acord sa mergem la Timisoara, dar nu pot fara copii, adica fara Ade ca n-am cu cine s-o las asa mult si parca nu-s nici linistita.
Cristina, cum stati cu santierul in curte, mai aveti?
Cristina M, da, aseara pe la 12-1 nu a mers forumul, arata ceva eroare.
Ada, si eu mi-am facut pasaportul rapid cand am dat examenul la scoala de soferi, nu intrasem in prima tura si tot stateam acolo degeaba, asa ca aveam la mine buletinul si restul am rezolvat acolo.
Noua ne trebuie pasaport ca trecem pe la macedoni cand mergem in Grecia si ei pun viza.

Melania 14 spune:
Ceau fetelor,
multumesc pt galerie si incurajari.Deocamdata www.flickr.com/photos/12577492@N04/2592093733/in/set-72157601969765449/" target="_blank"> POZE cu Serban si nu numai.
Carmen(37+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !