Arad - editie aniversara - 100
Raspunsuri - Pagina 16
pufymic spune:
Cristiana
!Imi pare sincer rau de pierderea suferita...Sper din suflet sa gasesti mangaiere pentru sufletul tau si putere sa mergi inainte!Doar inainte!
gabitzica spune:
Cristiana imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Sper sa treci cat mai repede peste aceasta trauma.
Refacere rapida.
monica70 spune:
CRISTIANA imi pare rau,sper sa iti revi repede ...
Fetele n-am apucat sa vad nicio poza
,sunt zombie de oboseala,azi macar am venit pe la 18 nu acasa nu la 19 ca zilele trecute ...
Am fost ieri pe la Teba si nu avea aleze
,da' macar i-am luat niste tricouri si pantaloni scurti Dianei.In alta parte oare nu se gasesc aleze? Eu am mai apucat sa intru doar pe la Regalo ala din Vlaicu dar n-aveau nici ei.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adablackcat spune:
Moni, a scris Gabi parca unde gasesti aleze in vlaicu.
Cristiana, nu gasesc cuvinte suficient de expresive pentru tristetea ce-o simt cand ma gandesc la tine. Imi pare rau ca treci prin asta. Asteptam sa-ti descarci suferinta aici. Multi pupici si multe imbratisari pentru tine!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
ADA mersi de info,am cautat acum din urma ca ma miram cum naiba n-am vazut ce-a scris Gabi si cand colo am depistat ca am ratat de citit aprope o pagina intreaga
Nu-i de mirare ca azi si ieri am citit tot pe fuga de la birou ...
GABI mersi, sigur ca stiu magazinul ala,maine sper sa dau o raita si pe-acolo.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
ancapolgar spune:
Cristiana, imi pare sincer f rau, e intr-adevar o f mare pierdere.
Ai toata sustinerea din partea noastra.
Alinush, voi unde ati stat la praid, la pensiune sau la hotel? Trimite-mi te rog pe PM numerele de tel de care reusesti sa faci rost. Vrem sa mergem si noi prin august si ne interesam cum e mai ok cu cazarea... Sper sa mai gasim locuri.Merci pt ajutor!
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
alinamoro spune:
Anca, noi am stat la o vila, de cand am fost noi au mai construit una in curte, dar preturile sunt mai mari putin. Iti trimit numarul de telefon pe PM. Mancare ne-am facut noi (gratar in curte ca au amenajat)plus bucatarie utilata cu de toate si f aproape de ei e un restaurant cu autoservire unde mancam supe, ciorbe si uneori si felul 2.
Noi am fost asta seara in vizita la Miha, apoi am stat afara pana la 23 ca erau mai multi pe banca si ne-am luat cu vorba.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alin 33 ai gasit raspunsul Alinei m cu actele pentru pasaport? Ea le stie mai bine ca mine ca le-a facut mai recent.
Nu mai zice nimeni nimic de intalnire... Oricum eu nu am cu cine lasa pruncii azi. Si cu amandoi acolo langa sosea...parca nu as sta linistita deloc.
Moni bafta la examen! Cand il ai? Sambata?
X-ray spune:
cristiana imi pare tare rau,chiar nu am cuvinte....
anca ai dreptate pe fetita o cheama alexandra si e tare dulcica.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
monica70 spune:
Unde ati disparut toate?
Eu ma pot lauda doar ca in sfarsit am vazut pozele cu Serban (ce micutz si frumusel e!!!) si Melania cea cretzulina,super faine 
In rest,nu mai am suflu,plec la nani.
Aaa uitam,GABI examenul l-am dat duminica si daca il iau (maine aflu ...) am altul la oral duminca asta.Daca iau 7 (nota minima) inseamna ca sambata trebuie sa cam citesc cate ceva,ca saptamana asta nici vorba sa pot,la 12 ore pe zi,nici cum ma cheama nu mai stiu
Mi-a picat o problema ca m-am uitat ca vitelul la paorta noua la 3 intrebari din 4,noroc ca am facut-o pe a doua si teoria,oricum sunt cam la limita
Nu ma agit ca oricum,la cat timp de studiu am alocat (sambata trecuta doar) chiar ar fi ceva sa il iau. La lucru ,hala e goala deja,maine impachetam actele si le mutam ...
Noapte buna!