Arad - editie aniversara - 100

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Elisa scumpa! sa cresti mare, cuminte si sa le aduci numai bucurii parintilor.
Fetelor eu una nu sunt dispusa sa conduc pana la Timisoara si inapoi, mai ales noaptea...s-a dus naibii toata relaxarea si 2-3 ore din timpul care l-am putea petrece impreuna, care si asa ni se pare putin si nu ne ajunge niciodata.
Carmen, e o dulce Mela si ce frumos pozeaza. Se vede ca e topita dupa fratior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Elisa!

alina.a, sa va traiasca bubulina si sa va bucurati in continuare de ea.

Gabi, ai dreptate, mai facem 2-3 ore pe drum...oricum eu am zis ca nu pot lipsi atat, nu fara copii.

Carmen, ce scumpa trebuie sa fie Mel cum are ea grija de fratior! Ma bucur ca ai lapte si ca Serban e cumintel.

Merg sa fac smotru in baie ca am scos masina de spalat veche si am ami mult spatiu de desfasurare , dupa masa ne-o aduce cealalta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Elisa! Sa cresti mare si frumoasa si sa asculti pe mama si pe tata!

Gabi, multumesc! In cazul in care pana atunci nu gasesc nici un scaunel, o sa apelez la tine. Scoica am si eu, dar Mara nu mai incape demult in ea...

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ce scump e Serban si ce dulcica Mela cum sta ea langa el si-l admira.
Nici eu nu stiu pe nimeni cu scaun de masina disponibil, si mi se pare cam greu de ajuns pana la Timi.Eu nu as avea cu ce sa in si cred ca gasim noi un loc fain si in Arad sa ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Elisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, nu vreti sa mergem la o inghetata la "Venetia" in Micalaca?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana
Sa fii fericita alaturi de familie!

Elisa
Crestere frumoasa in continuare broscutei tale, Alina.

Aradence dragi!
Nici eu nu ma pricep la cuvinte frumoase, dar ma bucur ca m-a invitat Gabi aici acum 4 ani, aproape, si ca am putut sa va cunosc pe fiecare in parte. Imi sunteti dragi si chiar daca in ultimul timp nu prea am vreme de forum tot nu va las, nu scapati asa usor de mine.

Cu intalnirea facem cum vrea majoritatea, eu insa prefer fara Bogdi k sa ma pot relaxa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Elisa
Alina.a, sa-ti traiasca domnisoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Elisa

Na ziceti?Va convine o inghetata la Venetia?Eu pot joi dupa-masa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Elisa!
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Cristina si gemenele

Mergi la inceput