Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by papanash

l-am lasat jumatate de ora singur in tarc si a plans tot timpul, dupa asta m-am dus eu si am stat langa tarc si calcam rufe si vorbeam cu el, a plans tot timpul. n-a tacut deloc, plangea cu sughituri si dupa o ora l-am potolit f, greu, am mancat si a dormit 3 ore, dupa aia nu ma mai baga in seama, pana acum jumatate de ora cand a venit taica-su' a stat f. suparat si incruntat, n-a raspuns deloc la glume si jucarii... eu nu stiu ce sa fac cu el, mi-e mila sa-l mai las sa planga, vad ca e mai rau dupa.
joi seara plecam cu el la mama, unde-l lasam pana duminica, cand ne intoarcem sa-l luam. O sa stea 3 zile fara mami si tati. Sa vedem daca rezistam .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Iti urez sa rezisti departe de papanash si sa nu suni din 5 in 5 minute.
Eu tocmai am decis sa-l iau la munte cu noi(la Durau)chiar daca vin si alti parinti de bebelusi mai mici fara ei...eu nu pot sa-llas la buni care oricum e f responsabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Kriss superba micuta ieseanca

teo

Mergi la inceput

Melania,si noi tot la padure dar la Breazu in partea cealalta a Iasiului si tot cam in 2 ani,depinde de firma de constructii.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moldoveanca si Andreea11, multa sanatate si voua, sa scapati repede de virusii de la pui!

Myral, e bine daca acum il ai si pe sot sa te ajute, si oricum e altceva sa simti ca ai un sprijin. Nu te mai gandi ca e fata intarziata. Intarziata fata de ce? Ma mai apuca si pe mine prostiile uneori dar incerc sa ma linistesc, am impresia ca la al2 lea copil am luat-o razna cu comparatiile astea si cu asteptarile vis-a-vis de evolutia copilului.

SabinaY, cred ca ii iesi ceva dinti si e doar mai irascibila. Nu cred ca merge cu dezvatatul, numai cu rabdare. Eu asa am constatat pe propria piele. Si cand nu mai pot il mai las sa si planga, ca se consoleaza rapid si isi cauta de joaca.

Sim, care va sa zica si la voi crize de personalitate.

Apropos, nici noi nu ajungem joi din pacate. Am multe de rezolvat, dupa cum spuneam nu sunt in stare sa fac nimic, trebuia sa ma duc pana acasa sa iau baiatul, ramanea Alex cu bona ca pe ea nu o puteam lua asa devreme de la gradi, etc etc. Asa ca...

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andreea, ciulamaua ii dau facuta proaspata, nu i-am dat si a 2a zi.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Eu cred ca incep sa aiba personalitate puiutii nostri.Si al meu se supara acum daca nu ii dau ce vrea sau il las cam mult in patut.Cred ca abia acum incepe greul fetelor.Lupta cu micii teroristiAl meu se incapataneaza sa manance singur,nu va imaginati cum arata dupa ce papa

teo

Mergi la inceput

Sabina, distractie placuta. La multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa si sa aiba numai bucurii! Si bine ca ai scapat de grija cu testul acela. E clar ca inca nu au un program regulat rusii tai.

Melania, si . Nu ma simt deloc mai bine cand au si altii zile proaste. La mine e ceva mai complicat, eu cred ca sunt in perioada proasta cu totul. Una peste alta azi a fost mai mult ciudat decat rau. Unde mergeti la Durau? Ce daca altii nu au copiii cu ei? Ma rog, inteleg ideea cred, ca oamenii merg fara sa nu aiba grija si dau de voi, dar asta este, de acum incolo sunteti la pachet. Sa stii ca eu m-am stresat putin la botezul lui Mihnea ca nu era nimeni cu copil, iar atomica noastra a facut ditamai spectacolul. Numai ca noi asa suntem obisnuiti sa o luam dupa noi si cum spuneam, suntem la pachet.

Papanash, pai cum sa pui alpinistul in tarc? Nici gand sa vrea sa stea. Nici al meu nu sta si e comod rau baiatul. Uneori se mai joaca, dar de regula tipa si plange. Asta seara a facut ditamai circul si l-am lasat acolo 10 min de plans ca simteam ca nu mai pot.
Dar o sa rezisti 3 zile alea, te mai detasezi si vii si mai relaxata si rabdatoare. O sa fie mai greu, o sa te gandesti numai la el, dar zau o sa rezisti.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Mandarinutza, nici nu stii ce m-ai salvat cu reteta de ciulama. Fie-mea e disperata dupa ciulama, numai ca maica-sa, adcatelea eu, nu e in stare neam sa faca sosul ala. Bona ei facea o ciulama perfecta. Maine prestez si eu.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Ieri am facut 5 ani pe DC !

Ne pregatim de meci !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Aaa, sa nu uit. In sfarsit a mancat si baiatul meu jumatate de biscuite. Dar tot sticla si metal vad ca roade cu mai mare placere.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput