Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by karina1976
Eladea, nu stiu sa iti spun exact.
E intr-un mall ; cand mergeam in deplasari ma ducea colega de acolo.
Daca vrei o sun sa o intreb. Acu’ vazui ca e si la voi.
Apropo, azi iar am dat o tura pe acolo si am luat hainute pt amandoi.
Eu sunt super multumita de carut, voi ?
Acum si noi folosim doar varianta sport, am renuntat la landou pe la 6 luni, scoica inca ne mai foloseste (dar sunt in cautari pt scaune mari de masina).
Eu ma ocup de asigurari, sunt la o firma de brokeraj.
Logam, ce cauta puiul sub paturica ?
Frumusica fetita cu ochisori albastri ai !
AdinaG, te asteptam cu drag !
acum reusi si eu sa citesc din urma: merge omul la servici si cand vine voi terminati capitolul.
si am fost si la dentist azi ... of, of.
Corina -de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
corina, si noi suntem multumiti de carucior, e usurel, compact si se strange foarte bine atunci cand il pui in portbagaj, asa, ca sa ne ramana loc si de bagaje....
![](icon_smile_big.gif)
noi am luat un scaun de masina de la Inglesina, imi place ca e mare, comod, se regleaza in 2 pozitii si l-am pus deja cu fata spre directia de mers... ca al meu e tare curios si ii place mult sa se uite pe geam.... plus ca e mai inalt scaunul asta, are o baza jos, sub el...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
creem spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Dimineata cand ne-am trezit stateam in pat cu copilasii la ora de dragaleala.Si la un moment dat am vazut cum ii zvacnea/pulsa fontanela Amirei.Doamne ce m-am speriat! La Robert n-am vazut niciodata asa ceva.Am sunat-o pe pediatra si m-a linistit,spunandu-mi ce e ceva normal,zona nefiind osificata se poate vedea f usor pulsul unui vas de sange.
Bine...m-am linistit dupa ce-am mai dat vreo 2 telefoane...
Daca o sa vedeti vreodata asa sa nu va speriati ca mine.Eu ma si vedeam alergand prin spitale...Doamne fereste!
Rodica,dupa cum descrii starea Paulei,s-ar parea ca e mai degraba un disconfort la burtica.
Mai fetelor...nasterea e minunata oricum ar fi avut loc,fie naturala,fie cezariana. Fiecare isi stie f bine motivele pentru care a optat sau nu pentru cezariana.
Eu am facut cezariana,pentru binele copilului,asa am considerat eu ca e mai bine.Cu toate ca sunt destul de puternica,zic eu,nu fizic cat pshihic,nu m-am simtit in stare sa nasc natural.Nu-mi pare rau nici o secunda,cu toate ca imi mai pun din cand in cand intrebarea:"oare cum ar fi fost daca...?". Din punctul meu de vedere nimic nu se compara cu intalnirea de a doua zi si cu emotia primului alaptat.Ca cele care au nascut natural s-au intalnit mai repede si au simtit mai repede ce am simtit eu a doua zi este altceva.Dar in acelasi timp acelasi lucru.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Mai Miha...ce sperietura..bine ca ne-ai zis si noua, nici Sofiei inca nu i s-a inchis fontanela si e posibil sa vad asa ceva
![](icon_smile_big.gif)
In rest
![](floare2.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
![](bunny.gif)
Poze Maria Sofia
logam spune:
Ca vorbiti de nastere. Eu am nascut natural, fara epidurala, cu o perfuzie de ocitocina (sau cum i-o zice) si intr-o ora de dureri cu totul, a iesit. Mai rau a fost dupa ca nu a vrut sa iasa placenta si au trebuit sa-mi faca anestezie generala si sa ma chiureteze ca am sta o ora si nu iesea. Am nascut la ora 14.00 si mi-am vazut fetita abia la 5 dimineata (a doua zi) ca am fost asa de ametita dupa operatie incat nu m-am putut ridica de pe pat.Cand incercam sa ma ridic nu mai vedeam si nu mai auzeam nimic. Cred ca nici la 5 dimineata nu ajungeam sa o vad dar asa de mult mi-am dorit incat m-am tinut de pereti si am facut 100 de metri cat era de la salonul cu mamici si pana la bebici intr-o jumatate de ora. Asa ca-i totuna naturala sau cezariana, ca se pot ivi si complicatii.
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
logam spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by logam
Am pus niste poze cu mine daca vreti sa ma cunoasteti.Sunt de dinainte de sarcina dar nu e nici o diferenta de greutate fata de acum. Sa nu dati cu rosii!
.
Tu chiar esti slaba fato!Chiar mai slaba si decat mine.
![]()
Bafta multa la examene!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
poze Sorinutza mica
Alte poze
Aralia spune:
quote:
Buna dimineata! La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Eu iar am de invatat ca maine am 3 examene
Am pus niste poze cu mine daca vreti sa ma cunoasteti.Sunt de dinainte de sarcina dar nu e nici o diferenta de greutate fata de acum. Sa nu dati cu rosii!
.
La semnatura, a doua.
poze Sorinutza mica
Alte poze
Dispari de-aci' slabatura! Sa nu te vad!
![](radtare.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Buna dimineata! La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Eu iar am de invatat ca maine am 3 examene
.
La semnatura, a doua.
poze Sorinutza mica
Alte poze
Dispari de-aci' slabatura! Sa nu te vad!Te urasc! Asa eram si eu acu 2-3 ani, dupa aia am inceput sa-mi cresc dosul...eu sper sa fie o tumora, nu shunca!
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
vaaaiii
![](icon_smile_big.gif)
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Dispari de-aci' slabatura! Sa nu te vad!Te urasc! Asa eram si eu acu 2-3 ani, dupa aia am inceput sa-mi cresc dosul...eu sper sa fie o tumora, nu shunca!
Mai bine un cos pe care-l dai cu Bepanthen si trece.
![](icon_smile_big.gif)
logam spune:
Ma plimb cu caruciorul si ma intreaba lumea: Cat iei pe luna? Esti bona,nu? Si cum fata e maaare,la 10 kile, Ce-i dai sa pape? Dar de unde ai tu lapte la cat esti de slaba?
poze Sorinutza mica
Alte poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Aralia
Mai bine un cos pe care-l dai cu Bepanthen si trece.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
miha, legat de fontanela..eu am fost in extrema cealalta, l-am vazut de mult cum ii pulsa..insa am zis ca e f normal..si nu am zis la nimeni nimic
![](icon_smile_big.gif)
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
dany26 spune:
va pupam si noi azi mamici de pitici!
multumim celor care ne-au urat la multi ani pe 14!
noi suntem bine, doar cu cateva maraieli din cauza dintilor care nu vor sa apara mai repede...
am votat si eu cei 3 bebei de pe NN:miha, logam si adyana.Sa imi spuneti dca apar pe acolo....sper ca am stiut sa votez
o zi buna va urez!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007