Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Salutare, salutare! Am intrat sa va salut (sper ca va mai amintiti si de noi)pentru ca nu am mai intrat de multa vreme pe forum, ne-am mutat in alta parte si asteptam sa vina sa ne instaleze netul de ceva vreme...dar firma la care am facut contract s-a miscat cam greu. Sa stiti ca imi lipsiti mult, mai ales cand mai am cate o problema cu Bianca si nu stiu cum sa o rezolv...
Nu stiu daca o sa am timp sa citesc din urma pentru ca bebelina imi ocupa tot timpul, mai ales ca in ultimele zile si-a schimbat programul complet...cel putin ziua nu vrea sa mai doarma deloc, poate doar o jumatate de ora dar si atunci leganata doar
Este cineva la inceput de diversificare? Suntem la sucul de mar, abia, si trebuie sa incepem supa si nu stiu cum...doctorita noastra a intrat in concediu cateva saptamani bune
Nu stiu cand sa ii bag supa, la ce ora, cand, si sucul cand sa il dau ca pana acum il dadeam intre mese...offffff, ajutati-ma cu un sfat.
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
Sfatul meu al fii sa nu introduci inca supa ci pireul de fructe sau cereale cu fructe, daca bine am inteles eu voi sunteti inca la suc de fructe si laptic. Acest pireu de fructe sau cereale cu fructe sa da la ora 10.
Apoi dupa 2 saptamani se introduce supa de legume cu pireu de legume la ora 13 sau 14. Pireul de legume e mai important decat supa in sine. Legumele care se fierb in supa se piseaza in pireu. Eu la supa am inceput in prima zi doar morcov cu partunjel, apoi pe rand, in fiecare zi am adaugat: pastrunac, telina, sfacla rosie, cartof, dovlecel, ardei gras si ceapa (care se fierbe in supa dar nu se da copilului numai dupa o luna de la inceperea administrarii pireului de legume).
Dupa alte 2 saptamani poti introduce la 17 masa de branzica de vaca cu fructe. In acelasi timp masa de la 13 sau 14 se continua cu introducerea carnii de pui in pireu, apoi a galbenusului de ou, apoi a ficatului de pui. Eu i-am dat si carne de vita si peste. Dupa ce ai introdus toate astea poti incepe sa faci tot felul de mancaruri variate.
Intre legumele permise mai sunt si rocove, spanac, salata, castravete, rosie, fasolea verde,maslina, tarhon, patrunjel frunze, marar. Bun nu toate sunt legume
![](icon_smile_big.gif)
Brocolii si conopida se recomanda dupa 8 luni.
Eu nu pun sare in supa deloc, dar sunt copii care nu mamanca decat cu putina sare. Prima data piseaza legumele cu furculita si daca vezi ca se ineaca atunci trebuie sa le faci pireu cu blenderul pana invata sa inghita.
Spor la mancat
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sanduta spune:
Sa va povestesc experienta noastra de la masa de azi de la 10.
Ieri i-am luat de la Nestle Burtica Sanatoasa si azi sa-i dau, ca de e nou. Am facut cum scrie pe cutie, adica fac lapte de continuare amestec cu 5 linguri de praf. Ni se fac gogoloase si dau cu blenderul. iese ceva mai asemanator cu gris cu lapte decat cu budinca. Dau sa-i ii administrez acesta budinca cu lingurita. Da de unde mai mult pe noi decat in burtica, asa ca am pus in biberon budinca si a baut-o baiatul toata cu o pofta si apoi a adormit in scaunul de masa cu biberonul in gura.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Capitol nou aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122860
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Helau!
Beau si eu repede o cafea cu voi si ies sa rezolv cate ceva...
La Primarie este un nou program de sprijinire a TINERILOR pentru construirea unei locuinte proprietate personala.
Sper sa mai fie,sa nu fi fost numai pe perioada campaniei electorale.
E ultimul tren,sper sa-l prind.
Va pup si revin. Asta daca o sa vi se faca dor de noi.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Buna dimineata! Multumesc dePetronela !
Ramonica pai eu o sa ajung chiar azi pe la Dristor. Pe la 17.30-17.45 Astept sa intri poate imi lasi un PM cu nr de tel sa te sun sa stabilim o intalnire![]()
ti-am dat PM cu numarul de tel.
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
adyanna spune:
quote:
Originally posted by popbianca
eu o singura data am incercat sa iau...si am si reusit 1 luna...dupa care nu am mai putut sa le iau
primul semn de alarma a fost ca nu mai imi placea mirosul de cafea
dimineata o imtrebam pe mama ....ce putoare de cafea ai facut...si raspunsul era invariabil...aceiasi care o fol de obicei(greturi, dureri de cap)
deci, concluzia...fierea si ficatul meu nu digerau AC
asa ca nu mai fol
exista prezervativ...cel mai simplu si comod
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Nu vreau sa te sperii dar eu am ramas insarcinata folosind prezervativul. Si sotul meu il si verifica de fiec data sa vada dc nu s-a rupt. Asa ca mare grija!
![](icon_smile.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Asa creste
Aralia spune:
quote:
Originally posted by eladea2005
aaaaaaaa....si inca ceva...mie nu mi-a venit ciclul...nu ca-i duc dorul, dar atunci cand sa incep folia de anticonceptionale?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Problema asta am avut-o si eu, si pana m-am interesat ce si cum mi-a venit menstruatia...
![](icon_smile_sad.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!